Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is pont így gondolom, ma is milyet játszott!!! Csak így tovább, szerintem nagy vesztesége lenne a Barcának, ha a Valenciába menne, ok nem számít nagyon alapembernek, de amikor lehetőséget kap azt általába meghálálja.petejke írta:Komolyan ezt a srácot akarjuk (kölcsön)adni Villa-ért???
Inkább menjen Ibra + 20 millió €, aztán jól vagyunk...
Nem hiszem h el fog menni, mivel csak 20 éves(csatárnál tacskó) és teljesen tisztában van azzal,hogy ilyen fiatalon még nem lehet a kezdő csapat oszlopos tagjává válni.Viszont a jövőben sokkal több lehetőséget adnék neki és így legalább egy kis harc alakulhatna ki a kezdőbe kerülésért Ibra és Bojan közt.Szerintem nagyon jót tenne a csapatnak mivel mindig a csúcson kell lenniük ha a kezdőben akarnak lenniLionel85 írta:Sajnos rosszak az érzéseim Bojannal kapcsolatban. Túl jó játékos ő a padhoz és egy idő után megfogja elégelni ezt. Jogosan. Guardiola nagy hibát követ el vele. Eddig csereként is többet tett az idény folyamán a csapatért, mint a svéd. De mégis a 60 milliós gyereket kell favorizálni, mert bízik benne. Helyette Bojan örülhet az 5-10 perceknek, azalatt kell teljesíteni és teljesít is. Ez az ő érdeme. Sajnos lehet, hogy elfog menni, mert egy más csapat többre tartja, mint a Barcelona. Nem leszek boldog, ha ez bekövetkezne, addig is bízom benne, hogy maradni fog és továbbra is fogcsikorgatva küzd.
Ez nekem is megfordult a fejemben. A nyáron Henry biztos távozó, úgyhogy ha nem lesz érkező (ezt mondjuk kizártnak tartom, mivel elnökválasztás lesz...) akkor megnyílnak a lehetőségek a többiek előtt. Bojant továbbra is óriási tehetségnek tartom, csak ezzel semmit ne fogunk érni ha továbbra is mellőzik. A jövőben lehet hogy őt kéne szerepeltetni. Nagyon gólerős és mozgékony csatár. de akkor mi lenne Ibrával?!ElBartimaeus írta:Most csak két topicba írok, mert egyszerűbb csak megdicsérni a jól teljesítőket.
Bojan beállt, kétszer is jól helyzetbe került, abból egy szabályos, de meg nem adott gólt meg is szerzett. 30 perc alatt annyit tett, mint előtte 60-ig az egész támadószekciónk. Gratulálok Bojan, jövőre neki kell az első számú csatárnak lennie!
Volt egy kameraállás, amin tisztán lehetett látni, hogy Yaya hasához ér a labda, a kezeihez nem ért hozzá. Így utólag könnyű mondani, igen... Nagyon frusztráló, hogy ha ezt megadja, akkor most mi készülhetnénk a döntőre... (Ami elvileg jogos lenne, de mindegy most már..)miihii írta:Na meg a lábadban is benne volt,de azt meg nem adták meg...![]()
Slither írta:Azért a kihagyott fejesért nagyon nagy kár volt, hihetetlen hogy kimaradt.
Kikérem magamnak, én nem ezt mondtam!!!madmushroom írta:Hiába lenne égi meszelő, mostanában nem igen találjuk meg az embereket a beadásokkal.palesz77 írta:Remélem Pep húz egy nagyot és én nem fogok aggódni, ha csak 170 magas lesz a csatárunk...
Hiába lenne égi meszelő, mostanában nem igen találjuk meg az embereket a beadásokkal.palesz77 írta:Remélem Pep húz egy nagyot és én nem fogok aggódni, ha csak 170 magas lesz a csatárunk...
Hát örülhettél a kezdőt olvasva...FtcSikiHun írta:Remélem Pep húz egy nagyot és Pedro-Bojan-Jeffren csatársorral áll fel.
Nagy esély nincsen rá, de azért elnézegetném a "kicsiket"
Pedig ha vmikor, akkor most pont van rá esély. Ha mind3 nem is, kettő ebből sztem biztos kezdő lesz. Hisz nincs Ibra és Iniesta. Henryt sem nagyon erőlteti Pep mostanában, lehet már nem is fogja, amit meg is értek. Sztem Xavi-Busquets-Keita kp. lesz, és Pedro-Messi-Bojan csatársor, ahogy Guardiolat ismerem. Sztem elég lesz ez a Depor ellen. De lehet Messit is pihenteti, és akkor Bojan mehet középre, Jeffren szélra.Nagy esély nincsen rá, de azért elnézegetném a "kicsiket" Wink
Bár ennek a legnagyobb baja szerintem az,hogy túl 'erős" csapatokba mennek kölcsönbe, ahol mondjuk addig is volt 1 csatár poszta 2ember estleg 3 ember. Ott nehéz helyet parancsolni magadnak.LG írta:Igen, de ez azért is van, mert a kölcsönadott játékosaink nem tudnak olyan teljesítményt nyújtani, amellyel helyet érdemelnének a Barcában. De pl. ha Bojan mondjuk a Malagában kölcsönben ontaná a gólokat, akkor biztos visszatérne.Az ilyen kölcsönadásokból sosem jön ki jól egy Barca-játékos sem.
Igen, de ez azért is van, mert a kölcsönadott játékosaink nem tudnak olyan teljesítményt nyújtani, amellyel helyet érdemelnének a Barcában. De pl. ha Bojan mondjuk a Malagában kölcsönben ontaná a gólokat, akkor biztos visszatérne.Az ilyen kölcsönadásokból sosem jön ki jól egy Barca-játékos sem.