2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cesc aláírta az új szerződését, több lóvét kap ergo tuti nem jön idén.zsoltfree írta:Focimanagerezek én is kicsit:
EL: Csiga, Keita, Henry, Hleb
(nem tudom milyen Henrique, és Kierrison, de ha nem voltak jók akkor ők is mehetnek)
JÖN: Ini, Xavi posztra egy játékos, aki méltó helyettesük lehetne, egy nagyon jó balszélső, Cacerest vissza, és egy konkurenciát Alvesnek, nehogy jól érezze magát, akár a B-ből a Bartrát (nem tudom pontosan hogy írják) felhozni, mert azon az egy meccsen tényleg nagyon jól mozgott.
Jah, és még Bojant ne játszassuk szélen, és Sergi kerüljön vissza Toure mögé.
Sztem kellene két kp és egy balszélsőtámadó.Keita, Hleb és Csiga az elnökség eddigi legnagyobb tévedése sztem.Helyettük én a következő játékosokat képzelném el a csapaton belül:Gourcuff vagy Fabrégas és Robinho..kb.ennyi elég lenne a nyárra az igazolásokból.zsoltfree írta:Focimanagerezek én is kicsit:
zsoltfree írta:Focimanagerezek én is kicsit:
(nem tudom milyen Henrique, és Kierrison, de ha nem voltak jók akkor ők is mehetnek)
JÖN: Ini, Xavi posztra egy játékos, aki méltó helyettesük lehetne, egy nagyon jó balszélső, Cacerest vissza, és egy konkurenciát Alvesnek, nehogy jól érezze magát, akár a B-ből a Bartrát (nem tudom pontosan hogy írják) felhozni, mert azon az egy meccsen tényleg nagyon jól mozgott.
Jah, és még Bojant ne játszassuk szélen, és Sergi kerüljön vissza Toure mögé.
Ez azért nem egészen így történt, konkrétan azután nem választotta Pep, miután a Valencia által kért ár egyre feljebb kúszott (azaz konkrétan nem vtak hajlandóak eladni)zsulter írta: Villa: egyértelműen mozdítható, kérdés, hogy a tavalyi incidnes után (miszerint szinte felajánlotta magát a Barcának mégsem őt választotta Pep) jönne vagy nem!
Azt a porcelánlábút ide?Torres
Nem erről van szó, de tényleg kellene 3 igazolás:znk írta:Szerintem meg az egész csapatot le kéne cserélni,mert nem nyerünk minden évben 6 kupát : )
persze, ezt én is így gondolom. de egyjátékosért akiért odaadták eto'o-t meg több tízmilliót, akkor sem fognak elküldeni, ha évente 2 gólt rúg...kompalor írta:Szerintem még Ibra helyett is kellene egy normális középcsatár. Ibrát meg el kell adni, nem ide való!visca el barca írta:jövőre 3 embert feltétlenül kell hoznunk és akkor minden ok.
egyet xavi, vagy iniesta cseréjeként, hogy ne kelljen, mindig mind a kettőnek játszani.
egyet védekezni a középpályára mert busq meg keita nagyon halovány
egyet pedig a balszélre, mert bár elvileg három ember is van oda, de látjuk h henry már kifele megy, pedro még nem elég kezdőnek, iniesta pedig nem szélső
Szerintem még Ibra helyett is kellene egy normális középcsatár. Ibrát meg el kell adni, nem ide való!visca el barca írta:jövőre 3 embert feltétlenül kell hoznunk és akkor minden ok.
egyet xavi, vay iniesta cseréjeként, hogy ne kelljen, mindig mind a kettőnek játszani.
egyet védekezni a középpályára mert busq meg keita nagyon halovány
egyet pedig a balszélre, mert bár elvileg hámbor ember is van oda, de látjuk h henry már kifele megy, pedro még nem elég kezdőnek, iniesta pedig nem szélső
Kacsa a javából!KamTam írta:"Dani Alves és Seydou Keita szerződése egyaránt csak 2012 júniusában jár le a Barcelonánál, ám nagyon úgy áll a helyzet, hogy a duó már a nyáron távozik a Nou Campból...
Hangulatember.LM10 írta:Ti mit szólnátok Arshavinhoz?
Ez meg nem igaz.De utána 1 hónapra meg már a madrid volt a kedvenc csapata
Ezzel nem értek egyet, mivel köztudott, hogy Arshavinnak mindig is a Barca volt a kedvenc csapata.torrentkiller írta: De utána 1 hónapra meg már a madrid volt a kedvenc csapata, mivel vele hozták hírbe.
Én még nem hallottam róla, hogy a Real is a "kedvenc" csapata lenne. Az inkább Ribéry..torrentkiller írta:Tavalyelőtt nyáron is telenyilatkozta a sajtót, hogy a Barca a kedvenc csapata, minden álma hogy itt játszon, de akkor a zenit nem volt hajlandó elelgedni a legnagyobb sztárját, főleg egy UEFA kupa után.LM10 írta:Ti mit szólnátok Arshavinhoz? Most is megjelent egy cikk a Sporton, hogy áradozik a Barcáról, és hogy szeretne itt játszani. Szvsz tökéletes lenne balszélre, főleg ha ennyire akar jönni. Többet látok benne jelenleg, mint Ribéryben.
De utána 1 hónapra meg már a madrid volt a kedvenc csapata, mivel vele hozták hírbe.
Szóvel szerintem nem tenne túl jót a cisapategységnek. Az viszont igaz, hogy a gólokat lövi, jó játékos. Viszont az Arsenal biztos nem engedné, ha a madrid vagy mi elhoznánk Fabregast.
Tavalyelőtt nyáron is telenyilatkozta a sajtót, hogy a Barca a kedvenc csapata, minden álma hogy itt játszon, de akkor a zenit nem volt hajlandó elelgedni a legnagyobb sztárját, főleg egy UEFA kupa után.LM10 írta:Ti mit szólnátok Arshavinhoz? Most is megjelent egy cikk a Sporton, hogy áradozik a Barcáról, és hogy szeretne itt játszani. Szvsz tökéletes lenne balszélre, főleg ha ennyire akar jönni. Többet látok benne jelenleg, mint Ribéryben.