Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Puyolról nem beszélve.barca_bome írta:Megnéztem ezt a videót, amit linkelt itt a múltkor valaki http://www.youtube.com/watch?feature=re ... Ryj1cXfpP8. Hát gyerekek szégyen-nem szégyen én sírni fogok, ha Xavi visszavonul, egy búcsúmeccs alapszinten kijár neki!
Nagy tétben mernék rá fogadni, hogy Xavi egy napon a Barcelona vezetőedzője, elnöke vagy tiszteletbeli elnöke lesz.
Nem lenne rossz kezekben a csapat, ha ő ülne a kispadon, persze ezt nem lehet tudni, hogy milyen képességei lesznek majd vezetőedzőként, de a szívét-lelkét kitenné az biztos.
Piqué pedig hasonló magasságokba emelkedhet majd, mint most Xavi.
Teljes neve Xavier Hernandez Creus. Sztem csak simán ezt kérte anno a mezére és ennyi.Sanama írta:Egy olyan kérdésem lenne,hogy most az Ő nevével mi van?
Ugye a neve az,hogy Xavi Hernandez.De a mezre csak Xavi van írva.
Ha jól gondolom neki az a kresztneve ugye?
Mert azt hiszem Guti is Hernandez, szóval ez ilyen gyakori név Spanyolországban,és akkor ezért irtják a másikat a mezre,vagy ez ettől teljesen független?
Hát a VB játékosa nagy várományosa..Barcaman14 írta:Nagy szerencsénk, hogy van egy ilyen emberünk!Sérülten is ilyen meccset játszott. A Messi topicban valaki említette, hogy ha a spanyolok megnyernék a VB-t akkor lehetséges, hogy ő kapja az aranygömböt! Nos, adná az Isten hogy így legyen!
Na állítólag összedrótozzák.Barcaman14 írta:Remek..Nagyon remélem, hogy sikerül valahogy összeszedni őt a Villarreal ellen. Persze ha nagyon necces akkor ne erőltessük, elvégre az ő érdekeit is szem előtt kell tartani. Nem is tudom mi lenne a megfelelő megoldás. Szerintem Yaya képes lehet ellátni valamennyire Xavi feladatát. Ő is tud azért elég kreatív is lenni.
De lehet, hogy a fiatalokban rejlik a megoldás.
Keitánál fényévekkel jobbak lennének irányítás terén, ebben biztos vagyokkatalunya írta:én Xavi és Ini hiányában kipróbálnám JSD-t vagy Thiago-tde lehet h túl merész lenne,majd a Mester eldönti
Merésznek tűnhetne, de szerintem simán hoznák azt amit Keita. Meg JSD legalább tud kapura lőni. Mert a felnőttkeret tagjai ezt ideérkezésük után, napokon belül elfelejtik. Xavi is lőhetett volna a 16-osról tiszta helyzetben, inkább passzolni akart.katalunya írta:én Xavi és Ini hiányában kipróbálnám JSD-t vagy Thiago-tde lehet h túl merész lenne,majd a Mester eldönti
egész csapatban megérződött a görcs hatása...Slither írta:Ma szörnyen lassúnak éreztem. Mindig hezitált és egyszer se mert indítani (nem mintha sok lehetőség volt, de akkor is). Nagyon kevés ő egyedül ilyen védelem ellen.