Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rooney - Messi párharc van eddig ebben az évben. Még hátra van egy VB és egy második félév. Egyáltalán nincs elkönyvelve még, hogy kinyeri az aranylabdát, és az sincs megszabva, hogy ki nem nyeri meg. Messi már 2-3 éve bomba formában játszik, csak néha vannak kisebb megingások a teljesítményében, azok is csak 1-2 meccsesek szoktak lenni. Ráadásul ki mondta, hogy nem lehet a VB-n is jó teljesítménye? Esélyes a mi bolhánk még arra a labdára, higyjétek el.Ilúvatar írta:Bőven esélyes, de tuti nem kapja meg. Ha csak Argentina megnyeri a VB -t, akkor talán igen.LG írta:Sztem bőven esélyes még Messi az Aranylabdára. A VB nyilván befolyásolja majd, de nem hiszem, h megtörténik mége1x az, ami 2006-ban. Nem kaphatja egy olyan ember, aki egész szezonban semmit sem csinált, csak egy jó VB-a volt. Persze ilyen szempontból veszélyes lehet rá Rooney és Robben, akik jól tolták a szezonban és VB esélyes csapatban vannak.
Sérült. A múltheti MU meccsen mutatták, hogy ott volt a vip szektorban, és a gólnál, mikor felugrott látszott, hogy sántít, gyorsan le is ült.Barca_10 írta:Tényleg nem tudod/tudjátok hogy Rooney mostanában miért nem játszik?Úgy tudtam,hogy 2 hétig nem játszhat de már legalább 4 meccs nem láttam.
Bőven esélyes, de tuti nem kapja meg. Ha csak Argentina megnyeri a VB -t, akkor talán igen.LG írta:Sztem bőven esélyes még Messi az Aranylabdára. A VB nyilván befolyásolja majd, de nem hiszem, h megtörténik mége1x az, ami 2006-ban. Nem kaphatja egy olyan ember, aki egész szezonban semmit sem csinált, csak egy jó VB-a volt. Persze ilyen szempontból veszélyes lehet rá Rooney és Robben, akik jól tolták a szezonban és VB esélyes csapatban vannak.
Kivétel Ronaldinho 2005-ben(mondjuk ő azon a nyáron Konföderációs kupát is nyert),Sevcsenko 2004-ben és Nedved 2003-ban.Egyikük sem nyert sem BL-t sem VB-t abban az évben mégis Aranylabdát kaptak.barcafan0911 írta:Azt azért egy ideje már megfigyelhettük hogy egy bajnoki cím + aranycípő nem elég az aranylabdához. Útóbbi időben a bl és vb győzelem diktált aranylaszti téren. Idén úgy néz ki nem a bl győztes csapatból fog kikerülni az aranylabdás hanem a vb győztesből. Az aranylabdáért vélhetően Messi vs "a világbajnok csapat legjobbja" párharc lesz.Barca_10 írta:Ezzel vitatkoznék.Nem 2 meccs alapján adják az Aranylabdát hanem egy naptári futballszezon alapján.Ráadásul ugye most 29 gólos 58 pontja van az Aranycipő-versenyben és ha a VB-n is a hátán fogja vinni a csapatot senkit sem fog érdekelni,hogy milyen rosszul játszott Messi.barcafan0911 írta:Messi most inthetett búcsút az aranylabdának. Csak remélni tudom hogy helyette nem olyan nyomoroncok fogják megkapni mint Olic, Sneider vagy Robben. Inkább kerüljön ki valaki a vb-ről.
Azt azért egy ideje már megfigyelhettük hogy egy bajnoki cím + aranycípő nem elég az aranylabdához. Útóbbi időben a bl és vb győzelem diktált aranylaszti téren. Idén úgy néz ki nem a bl győztes csapatból fog kikerülni az aranylabdás hanem a vb győztesből. Az aranylabdáért vélhetően Messi vs "a világbajnok csapat legjobbja" párharc lesz.Barca_10 írta:Ezzel vitatkoznék.Nem 2 meccs alapján adják az Aranylabdát hanem egy naptári futballszezon alapján.Ráadásul ugye most 29 gólos 58 pontja van az Aranycipő-versenyben és ha a VB-n is a hátán fogja vinni a csapatot senkit sem fog érdekelni,hogy milyen rosszul játszott Messi.barcafan0911 írta:Messi most inthetett búcsút az aranylabdának. Csak remélni tudom hogy helyette nem olyan nyomoroncok fogják megkapni mint Olic, Sneider vagy Robben. Inkább kerüljön ki valaki a vb-ről.
Ezzel vitatkoznék.Nem 2 meccs alapján adják az Aranylabdát hanem egy naptári futballszezon alapján.Ráadásul ugye most 29 gólos 58 pontja van az Aranycipő-versenyben és ha a VB-n is a hátán fogja vinni a csapatot senkit sem fog érdekelni,hogy milyen rosszul játszott Messi.barcafan0911 írta:Messi most inthetett búcsút az aranylabdának. Csak remélni tudom hogy helyette nem olyan nyomoroncok fogják megkapni mint Olic, Sneider vagy Robben. Inkább kerüljön ki valaki a vb-ről.
De már így is több gólt lőtt mint tavaly.barcafan0911 írta:Engem ez zavar a legjobban, tényleg látni a meccseken hogy távolabb helyezkedik a kaputól. Sok támadásnál inkább irányító szerepe volt mióta középen játszik. Már nagyon hiányolom őt a szélről. Remélem jövőre Pep visszarakja őt oda és nem variál megint a felálláson.Középen annyival van másabb szerepe, hogy valamivel távolabb van a kaputól
Engem ez zavar a legjobban, tényleg látni a meccseken hogy távolabb helyezkedik a kaputól. Sok támadásnál inkább irányító szerepe volt mióta középen játszik. Már nagyon hiányolom őt a szélről. Remélem jövőre Pep visszarakja őt oda és nem variál megint a felálláson.Középen annyival van másabb szerepe, hogy valamivel távolabb van a kaputól
Ezzel én is én vagyok. Tény, hogy mindkét meccsen bűn rosszul játszott (magához képest) ennek ellenére sem tudok rá haragudni.albicelesteX írta:Jövőre Mind ontják majd a gólokat!Valahogy nem tudok rá haragudni,egy olyan emberre aki idáig a hátán vitte a csapatot!Ő is ember!És egyébként úgy nehéz bármit csinálni, hogy 3 favágó egyből ott van ha nála a labda!!!
Az egyetlen helyzet mikor kapura veszélyes volt, amikor véletlenül kikerült a jobboldalra és onnan húzhatott befelé. Hiba nem a szélen játszatni!Andris írta:szélen se volna több területe, én leginkább azt gondolnám, hogy nem egy összekötő középpályás szerepkörben kéne tartani, hanem mondjuk középcsatárként.madmushroom írta:Ha messi nincs a jobb szélen akkor nem tudjuk kellőképpen széthúzni a védelmet. Nagyon hiányzik ő oda. Középen nincs területe.
árnyékékből visszafejlődtünk totális középpályássá.