Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.30. 21:27:13

barca99 írta:
LG írta:Lehet rájuk köpködni, h pl. most milyen bunkerfocit játszottak, de azért azon el lehet gondolkodni, h annyira megfogtak minket, h 10 ember ellen is igazából csak egy ziccerünk volt. És azért támadni is tudnak, hiszen csak beraktak 3 gólt az első meccsen, mellesleg volt mellette még pár helyzetük is.
Nem lehet, hanem kell. Pont úgy, mint két évre a Rangers-re, vagy 2004-ben a görögökre. Persze ők is okosan, taktikusan meneteltek, de ez ilyen csapatok szüljenek sünt. Nem hiszem, hogy lenne 2-3 embernél több, akit izgalomban tart ez a foci, vagy egyáltalán ezért szerette meg ezt a játékot, mert ilyen csodálatosan lehet benne védekezni.

Ja, és kvára mindegy, hogy csak 10-en voltak, mert addig is ugyanannyian védekeztek, mint a kiállítás után. A különbség annyi volt, hogy ezután kontrázni sem kontráztak.

Ennek ellenére megérdemlik a döntőt, ki tudták használni, hogy, a Barca árnyéka önmagának plusz hazai pályán ők jöttek ki jobban a kétes szituációkból. Igazából a Chelsea ellen nyújtottak olyat, amire lehet elismerő szavakat is mondani.

Azért remélem nem nyerik meg, '65 óta nem nyerték meg, jó lenne, ha nem szakadna meg a csodás nemzetközi szereplésük.
De ha figyeltél, akkor az is megemlítettem, h nem csak védekeztek. Csak védekezéssel ugye nem lehet megforditani egy meccset 0-1-ről 3-1re. A második meccsen, meg teljesen jogos volt, h beálltak védekezni. Két gólos előnynék már minek válaltak volna a kockázatot?
Amúgy ha mondjuk a Magyar válogatott nyerne ilyen játékkal EB-t, akkor kíváncsi lennék, h lenne-e köpködés, ha már a görögöket is idekeverted. Mit kellett volna csinálniuk, nyíltak volna ki, h szétszedjék őket? Igenis ők is megdolgoztak a sikerért, megérdemelték. Nem emlékszem egy olyan meccsre sem, amin az ellenfelük akkora fölényben játszott volna.
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.04.30. 20:37:17

Rivaldo11 írta:Azért felesleges zsozét Isteníteni, nem ő volt a kulcs. Megtalálta az ellenszert? Lósz.rt. Egyszerűen az van, hogy ellenünk nagyon is egyszerű védekezni-ha tompák és fásultak vagyunk. A mi játékunk a hasonló csapatok ellen akkor lehet hatékony, ha frissességgel, és rengeteg mozgással párosul. Ez most nem volt meg. Amit az inter csinált, az messze nem új, Pochettino is ugyanezt húzta.
Azért gyenge játék ide, játékvezetői hibák oda, ha a gólunk után van még legalább 20 perc, ezzel a teljesítménnyel is kiejtjük őket. Berosáltak rendesen, de nem maradt időnk a 2. gólra-pontosabban egy harmadikra, hisz Bojan lőtt egy szabályos gólt.
Amúgy meg...ha a futballl a szórakoztatóipar része, akkor az ilyen inter féle hányadékoknak nincs helyük és létjogosultságuk a futballpiacon. Ki az, akit szórakoztat ez a "játék"?
Azért is elgondolkodtató amit írsz,mert valóban érezhető a fásultság,de ebben a szezonban nem először!
Mintha jó ideje már a lét és nemlét közt lebegnénk,nem jöttünk úgy vissza a hullámvölgyekből eddig mint tavaly,igaz ott sokat segített a Chelsea elleni tjutás!
Szóval kemény,igen kemény lehet a liga vége,főleg ha a Madrid nem hibázik,mert (bár nem szeretném!) de gyanús hogy lesz még 1 komoly mélypontunk,és az sokba kerülhet...
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.30. 19:57:08

Na most mentél el pihenni...

nyilván nekem most egy rövid időre off..akik látták elnézést kérek, elszállt az agyam..bízom benne, hogy még látjuk egymást...Viscaa el Barcaaa!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rewolution5 2010.04.30. 21:24:24-kor.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.30. 19:41:08

Rivaldo11 írta:Azért felesleges zsozét Isteníteni, nem ő volt a kulcs. Megtalálta az ellenszert? Lósz.rt. Egyszerűen az van, hogy ellenünk nagyon is egyszerű védekezni-ha tompák és fásultak vagyunk. A mi játékunk a hasonló csapatok ellen akkor lehet hatékony, ha frissességgel, és rengeteg mozgással párosul. Ez most nem volt meg. Amit az inter csinált, az messze nem új, Pochettino is ugyanezt húzta.
Azért gyenge játék ide, játékvezetői hibák oda, ha a gólunk után van még legalább 20 perc, ezzel a teljesítménnyel is kiejtjük őket. Berosáltak rendesen, de nem maradt időnk a 2. gólra-pontosabban egy harmadikra, hisz Bojan lőtt egy szabályos gólt.
Amúgy meg...ha a futballl a szórakoztatóipar része, akkor az ilyen inter féle hányadékoknak nincs helyük és létjogosultságuk a futballpiacon. Ki az, akit szórakoztat ez a "játék"?
Azt a madridista ismerősömet, aki jött rögtön a meccs után, hogy kiesett a csicska bárka... :roll: :lol:

Egyébként minden betűddel egyetértek. :wink: Mindig is mondtam, hogy a mozgás hiánya miatt játszunk gyengén...

P.S. még annyit, hogy Piqué gólja szvsz les volt, így gyakorlatilag 1 szabályos gólt szereztünk, az meg más kérdés, hogy a bírónak köze sem volt egyikhez sem... A kiesést az első meccs bírójának és a fásult játéknak köszönhetjük.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.04.30. 19:02:11

Sanama megelőztél, épp most akartam belinkelni én is ugyanezt.
Már nem oszt vagy szoroz, de érdekes... :(

+ Igazatok van. Inkább a Chelsea elleni meccseken (főleg a londonin) volt Zsozé jó taktikus. De utálom ezt a pasast... :mrgreen:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 18:51:47

http://sportgeza.hu/sport/marodiaklista ... te_a_golt/

Erre azért kíváncsi lennék :)

Amúgy Rivaldo igazad van. Morunho semmit extrát nem csinált. Megmodnta,hogy védekezzetek, onnan a játékosokon múlott.
ha 4-5 Balotelli lenne a csapatban csinálhatott volna Jose akármit,kikapnak.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.30. 18:49:49

Azért felesleges zsozét Isteníteni, nem ő volt a kulcs. Megtalálta az ellenszert? Lósz.rt. Egyszerűen az van, hogy ellenünk nagyon is egyszerű védekezni-ha tompák és fásultak vagyunk. A mi játékunk a hasonló csapatok ellen akkor lehet hatékony, ha frissességgel, és rengeteg mozgással párosul. Ez most nem volt meg. Amit az inter csinált, az messze nem új, Pochettino is ugyanezt húzta.
Rivaldo-A Legnagyobb.
semij
Barça C
Kapcsolat:

2010.04.30. 18:31:52

Hát számomra ez a szezon nem csalódás akár hogy is most nem jöttek a kupák.Tavaly a Barca MINDENT MEGNYERT:BL,La Liga,Sp.Kupa,EU.Szuperkupa,Klub VB,Spanyol szuper kupa ez a teljesítmény 5*.Erre nem sok esély volt,hogy ismét sikerül de én bíztam benne, sajnos most nem jött össze ahogy a Madridiaknak sem.Nekik még ennyi sem jött össze hisz a 300 millió EU amit játékosokra költöttek az egyenlő-kiesnek egy 4-ed osztályú csapatól a Sp. Kupába,BL-ben a legjobb16 között és ráadásul a bajnokságban is a Barca fog nyerni én biztosra veszem.
Hajrá Barca!
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.30. 18:10:27

LG írta:Lehet rájuk köpködni, h pl. most milyen bunkerfocit játszottak, de azért azon el lehet gondolkodni, h annyira megfogtak minket, h 10 ember ellen is igazából csak egy ziccerünk volt. És azért támadni is tudnak, hiszen csak beraktak 3 gólt az első meccsen, mellesleg volt mellette még pár helyzetük is.
Nem lehet, hanem kell. Pont úgy, mint két évre a Rangers-re, vagy 2004-ben a görögökre. Persze ők is okosan, taktikusan meneteltek, de ez ilyen csapatok szüljenek sünt. Nem hiszem, hogy lenne 2-3 embernél több, akit izgalomban tart ez a foci, vagy egyáltalán ezért szerette meg ezt a játékot, mert ilyen csodálatosan lehet benne védekezni.

Ja, és kvára mindegy, hogy csak 10-en voltak, mert addig is ugyanannyian védekeztek, mint a kiállítás után. A különbség annyi volt, hogy ezután kontrázni sem kontráztak.

Ennek ellenére megérdemlik a döntőt, ki tudták használni, hogy, a Barca árnyéka önmagának plusz hazai pályán ők jöttek ki jobban a kétes szituációkból. Igazából a Chelsea ellen nyújtottak olyat, amire lehet elismerő szavakat is mondani.

Azért remélem nem nyerik meg, '65 óta nem nyerték meg, jó lenne, ha nem szakadna meg a csodás nemzetközi szereplésük.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.30. 15:15:36

csababarca írta:
Rewolution5 írta:remélem a Bayern széjjel veri az Inter...és rohadt mürinnyó is belátja hogy itt a mese vége...két tipikus bunkerfoci...ki fogja jobban csinálni?- ez itt a kérdés...

Azért a Bayern eddigi BL-szezonban nem bunkerfocit játszott,legalábbis a MU ellen semmiképp.
Az inter igen,de mit vársz egy Mourinhótól,aki ebből az egy taktikából él?
Így van. Sztem elég korrektül tolta a München. Nehezen kezdtek, de azóta meccsről meccsre jobbak. Ha semleges szurkoló nekik, akkor nekik szorítanék. De mivel az Inter a Barca után a második kedvenc csapatom, így nekik szurkolok természetesen, és sztem meg is lesz nekik. Lehet rájuk köpködni, h pl. most milyen bunkerfocit játszottak, de azért azon el lehet gondolkodni, h annyira megfogtak minket, h 10 ember ellen is igazából csak egy ziccerünk volt. És azért támadni is tudnak, hiszen csak beraktak 3 gólt az első meccsen, mellesleg volt mellette még pár helyzetük is.
A továbbjutást megérdemelték, jobbak voltak. A döntőben a helyüket nem lehet megkérdőjelezni, hisz a nagyon erős Chelseat és a cimvédő Barcát is kiütötték, mind2-t megérdemelten. És ebben bizony nagyon nagy szerepe van Josénak. Meg persze az igazolásainak. Nyáron már lehetett látni, h az Inter nagyon megerősödik. Jó üzletet csináltak Ibrával. Bár úgy gondolom, h jobb játékos a svéd, de a 45 millióból amit még kaptak a kameruni mellé viszont jó játékosokat igazoltak. Így azért messze megérte.

EL: az Atleticot én nagyon utálom, így ezért is, meg Gera miatt is a Fulhamnek szurkolok. Nekem azóta szimpatikusak, mióta párszor megrakták a mút. Gerának is rendszeresen jól megy a 3szoros címvédő ellen. :D
Zsoltu92
Barça B

2010.04.30. 12:51:54

Barcaman14 írta: Ebben az évben valahogy jobban várom az El finálét mint a BL-t! :D
Én is jobban várom :D Örülök, hogy az Atletico jutott be a Fulham mellé a döntőbe. Jó kis meccs lesz remélem, Fulham győzelemmel, Gera góljával :D Hajrá Gera!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.30. 12:38:23

Teganpi El-ről: Végre egy kis sikerélmény a a kiesésünk után :? :) A Fulham döntős és ezt nagy részben Gerának (is) köszönheti! Jó hogy nem a Hambrug ment be a döntőbe. Se íze se bűze annak a csapatnak :D Geráék nagyon megérdemelték a továbbjutást. Elképesztő dolgokat művelnek. Davies gólja amúgy csodás volt :shock: Geráé meg elképesztően fontos.
Másik meccs: A 'Pool-nak ez volt a megkoronázása egy pocsék szezonnak. A bajnokságban még megkapaszkodhatnak egy utolsó szalmaszálban, de valószínűleg El lesz belőle jövőre is! Az Atleticót meg remélem üti a Fulham. Gerzson életének legnagyszerűbb pillanatait éli jelenleg. Kívánom, hogy tartson még sokáig! :)

Ebben az évben valahogy jobban várom az El finálét mint a BL-t! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.29. 23:49:32

Bár a Fulham szervezett eléggé,de ha olyan hozzáállással tolja majd az atma mint amikor kiesésre álltak a Pool ellen, nem látok sok esélyt, megcáfolva saját magam, nagyon gyors csapat, olyan emberekkel elől akik elég sok mindenre képesek.

Viszont ez egy döntő lesz,és az Atma nem úgy fog hozzáállni,mintha kiesés szélén állna, ez hozhatja a vesztüket :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.29. 23:42:38

Nagyon remélem, hogy 12.-én Londonban fieszta lesz. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.29. 23:41:29

a négy döntős csapat: atma,fulham,bayern,inter...

pikáns: spanyol,angol,német, "olasz"...
a papíron 4 legerősebb bajnokság megosztozik a döntősökön, bár jobban örültem volna, ha a spanyolból esetleg kettő van és nem került volna oda az álolasz brigád...
Gera és az atma iránt érzett "szimpátiám" miatt:

HAJRÁ FULHAM!
nuh
Barça B

2010.04.29. 23:38:23

poolsz*p*
Pont nem az Atletico Madridról mondtam volna, hogy elérnek vmit.
Nem tudom kivel jártak volna jobban Geráék, de hajrá Fulham a döntőben
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.29. 23:37:26

nah Atmának nincs is olyan rossz szezonja, Spanyol kupa,és EL döntő...

legalább az EL-ben azok a csapatok döntőznek,akiket szerettem volna, ha már a Bl-ben nem jött össze a BARCA-Lyon döntő :? persze nem teljes vigasz ez...

nagyon gyors csapatuk van amúgy az atmásoknak, nem semmi sebességgel hozták fel sokszor.
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.04.29. 23:36:52

szerencsétlen AtMa csak ott van két kupadöntőben :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.29. 22:59:24

Amúgy is eme párharc győztesének szorítottam volna a fináléban,így meg pláne 8)

Gera gólt a döntőben is!

Londoni csapatokat nem komálom,de ez csak a nagyokra vonatkozik :D már az ismertebb nagyokra,mert idén a Fulham is elég nagy Európában. Szóval most hajrá FULHAM!

szép volt!

másikon hosszabbítás van...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.29. 22:58:40

Gera Zoli neve aranybetűkkel kerül be a Fulham históriáskönyvébe! Magyarként kulcsember egy Europa liga finálét játszó csapatban! Ez mindannyiunkat büszkeséggel tölthet el! Nagy gratula Neki, és a csapatának is. Ki kell emelni Hodgson mestert, szisztematikus, higgadt, tudatos csapatépítése érett be ezzel a szezonnal.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.29. 22:56:17

ismét Magic magyarnak fogják hívni... :D :lol:

szép volt Zolika! :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.29. 22:46:59

bence-barca írta:Én azért örülnék jobban a HSV-nak, mert nekik több esélyük lenne a döntőben. Mert már előbb leírtam, HSV kedvenc német csapatom, Fulhamben meg ott van Gera...
ha az Atma lesz az ellenfél,akkor nem félteném a Fulhamet, nem nagy cucc ez az atma, de még a Pool is simán kikaphat 1 meccsen, oda vissza vágón már neccesebb lenne.

Hamburgnak gáz lehet azért, Hamburgban lesz a döntő :roll: sajnálom is őket,meg nem is, Gera miatt.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.29. 22:44:34

Aranylabdát Zoli bácsinak! :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.29. 22:41:14

Én azért örülnék jobban a HSV-nak, mert nekik több esélyük lenne a döntőben. Mert már előbb leírtam, HSV kedvenc német csapatom, Fulhamben meg ott van Gera...
socio66

2010.04.29. 22:39:10

Hát bammeg,Gera megint meglőtte a maga gólját. :)
Nem semmi az arc.
Lezárt