NB1 - Magyar Bajnokság
- Fernando
- Llegenda del Barça
Annyira szánalmasan szét van bundázva az NB1. Emlékszek kiskoromban leültem a TV elé és jóhiszeműen megnéztem a bajnoki meccseket. Szerettem a magyar focit. Mára... ott tartok kb, hogy nem örülök neki, ha magyar csapat van a BL-ben, mert elveszik egy jó meccs közvetítési jogát...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Na azonnal kapcsoljatok az MTK-Újpest meccsre
4-1ről most 4-4 15perc van hátra, és Pál mesternégyest lőtt míg a másik oldalon Vasziljevic mesterhármast
Szerk.: 4-5 lett

4-1ről most 4-4 15perc van hátra, és Pál mesternégyest lőtt míg a másik oldalon Vasziljevic mesterhármast

Szerk.: 4-5 lett

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Bár korai lenne kijelenteni hogy meg van a bajnoki cím de hogy innen már csak mi ronthatjuk el az biztos! Tegnap megint hátrányból sikerült felállni, köszönhetően annak hogy óriási hibát követtünk el hátul. A támadók általában meg rúgják a meccsenkénti 3-at de a védelem sokszor csinál érdekes dolgokat.
Amúgy a 3. gól hatalmas volt
Mintaszerű fejes 

Amúgy a 3. gól hatalmas volt

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Annak ellenére,hogy nem szimpatizálok senkivel itthon,örülök a Debrecen sikerének,sokkal nagyobb eséllyel fognak jövőre ismét a Bl főtáblára pályázni,mint a Videoton.
És ez kell,szerezzenek a fiúk minél több tapasztalatot,ismerjék meg a Debrecen nevét Európában,keressenek sok pénzt,építsenek fel egy szép stadiont,erősítsenek.
Aztán pár év múlva talán lehet egy viszonylag stabil főtáblás csapatunk, ahol a válogatott krémje mellett minőségi külföldiek játszanak,egy modern stadionban,hétről-hétre 8-10 ezer néző előtt.
Szép is lenne.
És ez kell,szerezzenek a fiúk minél több tapasztalatot,ismerjék meg a Debrecen nevét Európában,keressenek sok pénzt,építsenek fel egy szép stadiont,erősítsenek.
Aztán pár év múlva talán lehet egy viszonylag stabil főtáblás csapatunk, ahol a válogatott krémje mellett minőségi külföldiek játszanak,egy modern stadionban,hétről-hétre 8-10 ezer néző előtt.
Szép is lenne.
Háháhá!! Vezetünk! Targoncásbácsi berúgta! Így kell ezt hajrá loki!!
Ez hol volt szabadrúgás???
Gratulálok spori barátom...adtál 1 gólt a vidinek.

Yannick meg nem sok lehetőséget kapott eddig, de élt vele(most nem). Laczkó meg jobb balhátvédbe, mint balfutóba.
Gratulálok spori barátom...adtál 1 gólt a vidinek.

Yannick meg nem sok lehetőséget kapott eddig, de élt vele(most nem). Laczkó meg jobb balhátvédbe, mint balfutóba.

Végre egy meccs,amit érdemes követni.
Elég jó az iram,nincs túl sok idegesítő hiba és a gólok is jönnek.
Egyedül ez a debreceni fekete negyven kilós balszélső idegesít,akkora fogalmatlan,hogy rossz nézni.
Nem értem ezt a Laczkó gyereket miért pazarolja el az edző balhátvédnek, sokkal ügyesebb lenne előrébb. A fekánál meg klasszisokkal jobb szerintem.
Mondjuk ezeket úgy mondom,hogy nem sok Loki meccset nézek,lehet hogy nincs igazam.
Rudolf amúgy tényleg sérült,vagy csak megunták a sztárallűrjeit?
Elég jó az iram,nincs túl sok idegesítő hiba és a gólok is jönnek.
Egyedül ez a debreceni fekete negyven kilós balszélső idegesít,akkora fogalmatlan,hogy rossz nézni.
Nem értem ezt a Laczkó gyereket miért pazarolja el az edző balhátvédnek, sokkal ügyesebb lenne előrébb. A fekánál meg klasszisokkal jobb szerintem.
Mondjuk ezeket úgy mondom,hogy nem sok Loki meccset nézek,lehet hogy nincs igazam.
Rudolf amúgy tényleg sérült,vagy csak megunták a sztárallűrjeit?
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Vidi - MTK 0:1
Loki - Vasas 2:0 félidőben, Loki 10emberrel. Izgalmas lesz a Loki Vidi
Loki - Vasas 2:0 félidőben, Loki 10emberrel. Izgalmas lesz a Loki Vidi

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Mihu
- Director del Fútbol
Bye bye NB1. Jöhet a Keleti-csoport. Nem is értem, hogy mit akartak ezzel a sok boszniai meg szerb menekülttel. Egyedül Homma az, aki megüti az NB1 szintjét. A többi...hol van már az a csapat, amelyik tavaly ősszel 5. helyen fordult a félidőben? 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Kicsit sajnálom őket! Mármint az MTK-t!Dave87 írta:Úgy néz ki, az MTK egy hét leforgása alatt 2 meccset is elveszít 2-0-ás előnyről...
Nehéz lesz megállítani ezt a Lokit.
Hajrá Vidi!

Jövő hétvégén Loki-Videoton! Bajnoki döntő!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem nézek magyar focit igazán, de tegnap az 1. félidejét megnéztem a Fradi-UTE-nek. Tökjó látni, hogy a magyar játékosokkal felálló Újpest elverte ezekből a mindenféle játékosokból álló Fradit.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Dave87
- Capitá del Barça
Úgy néz ki, az MTK egy hét leforgása alatt 2 meccset is elveszít 2-0-ás előnyről...
Hajrá Vidi!
Hajrá Vidi!
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Tegnapi derbiről: Komolyan mondom nem hiszem el
Megint elment a tippmixem, ráadásul Fradinak vagy 3 kapufája volt.
Ez van...
Amúgy nem értettem. Az Újpestnél két termetes középső védő van, Korcsmár és Vaskó személyében. Erre a Fradi elkezdi játszani az ívelgetős fociját.
Amúgy van egy két arc a Fradinál, aki nem is értem mit keres ott...
Össze vissza igazoltak mindenféle idegenlégióst különböző bajnokságokból.
Általában alap kikötés, hogy 2. vagy 3.-ad osztályú legyen az egyén.
Persze van aki beválik, de a többség nem. És elveszik a lehetőséget a magyar fiatalok elől. Mert ezt a szintet ők is simán lehozzák, sőt!

Amúgy nem értettem. Az Újpestnél két termetes középső védő van, Korcsmár és Vaskó személyében. Erre a Fradi elkezdi játszani az ívelgetős fociját.

Amúgy van egy két arc a Fradinál, aki nem is értem mit keres ott...

Általában alap kikötés, hogy 2. vagy 3.-ad osztályú legyen az egyén.

Persze van aki beválik, de a többség nem. És elveszik a lehetőséget a magyar fiatalok elől. Mert ezt a szintet ők is simán lehozzák, sőt!

Azért említsük már meg, h végül is csak megcsapta megint az Újpest a fagyit. Azért vmiért mégiscsak jó, h feljutottak, legalább évente szereznek két boldog pillanatot nekem 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
jah igazad van majdnem, Fradi-Debrecen 1-0Fernando írta:DebrecenKrojf írta:Ma este 19 órától Fradi-Újpest a Duna Tv-n!
Hajrá melyik???
K.

Hajrá FRADI

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- Fernando
- Llegenda del Barça
DebrecenKrojf írta:Ma este 19 órától Fradi-Újpest a Duna Tv-n!
Hajrá melyik???
K.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem néztem magyar bajnokit kb. 4 éve már, de ebbe a derbibe lehet, hogy bele lesek. De aztán hajtsák ki a belüket azt ajánlom!
Jut eszembe, 2 hete tv-ben néztem nb2-es meccset.
Makó-Hajdúböszörmény. Nagy csapatás volt. 

Jut eszembe, 2 hete tv-ben néztem nb2-es meccset.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Krojf írta:Ma este 19 órától Fradi-Újpest a Duna Tv-n!
Hajrá melyik???
K.
Ferencváros Mindörökké
Egyébként a Fradisták már összeverekedtek a sünökkel, de nem volt csak 1 sérülés.
Most nagyon jó formában vagyunk, az év során most vagyunk a legjobb formában.
Nem szabad területet hagyni az Újpestnek.
Két szót ismerek, mindig és soha, FRADISTA MINDIG újpesti soha!
Szerk.:
Ferencváros: Megyeri – Csizmadia, Tutorics, Dragóner, Stockley – Morrison, Adnan, Rósa, Schembri – Elding, Ferenczi
Újpest FC: Balajcza – Vermes, Vaskó, Takács Z., Pollák – Simek, Korcsmár, Vasziljevics, Barczi – Kabát, Rajczi
Pepsifoci szerint

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- ozsimiki
- Adminisztrátor
FradiKrojf írta:Ma este 19 órától Fradi-Újpest a Duna Tv-n!
Hajrá melyik???
K.

jobb formában is vannak mint ősszel,szerencsére. és bár nem vagyok Fradista,de az újpest mindig is ellenszenves volt számomra,így evidens,h kinek szurkolok ezen a meccsen.
annak meg kifejezetten örülök,h sikerült nekik tavasszal nagyon hamar kivonni magukat a Bajnoki reményekből

Hajrá Fradi!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Fradi!!! De kizárólag a tippmixem miatt!Krojf írta:Ma este 19 órától Fradi-Újpest a Duna Tv-n!
Hajrá melyik???
K.