Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már bocs, de az sem hülye aki hallgatmessiisten írta:Szerintem Villa nagyon kéne
Messi------------------Pedro
--------------Villa---------+ a támogató közép pálya támogatja őket mert a spanyol közép pálya a spanyol támadót milyen király lenne már
Vagy ami [auto_cenzúra] lenne:
Messi--------------------------Villa
-----------------Ibra----------------
Krikich a jövő őt sajnálom de remélem még viszont fogom látni barca címerrel a mezén!
Nem Fabregas-Xavi-Iniesta?gergo9 írta: Fabregas,Xavi,Cesc-
Jah abban a 25 percben amit láttunk belőle, azon kívül nem hiszem hogy játszott a nagycsapatban egy percet is, ugyanez Muniesa akit szintén kb egy félóráig láthattunk majd kiszórták.ElBartimaeus írta: Jobb hátvédnek meg Bartát, aki szintén nagyon jól teljesített, szerintem akár Alves fölé is nőhet idővel.
Ibra nem megy sehova!Torres nem kell,túl sérülékeny a csapathoz,véleményem szerintem Villa sem kell.Balszélsőnek ott van Pedro vagy Bojan,ha Pep nincs vele megelégedve akkor Robinho.Jobbhátvédnek vagy Bartra vagy pedig vissza lehetne hívni Cácerest.osztin írta:Ezt a svédet elkéne passzolni a City-nek vagy akár hova,mindegy csak el innen!
Torres vagy Villa!Szerintem!
Ott a pont. Főleg úgy elég kamu jellegű, hogy 2 játékost is eladnánk csak egyért. Persze nem lehetetlen, de Pep ilyenkor szokott igazolniFernando írta:Ez már ennyire rohadt biztos ez a Villa ügy, mert a Marca leközölte? Garay-al meg előszerződésünk volt ment is a Realba.
Kivéve amikor a Manchesterben játszott - bár a szíve Barcás volt akkorisTomsa írta:Piqué Barcás megbocsáss, mindig is az volt
Piqué Barcás megbocsáss, mindig is az volt"Egy MU-s kizárt hogy a Barcába igazoljon."
Pique?
Pedig szerintem nagyon jó lenne ide ő. Ő is tud ám egy kis pukkancs lenni.barca6 írta:Egy MU-s kizárt hogy a Barcába igazoljon.Zsolti95 írta:Nani is jól lenne balszélen.
Nani-nak most azért jol megy a MU-ban,sokan már az új Cr-t látják benne.
Ugyhogy szerintem erre semmi esély.
Őt régebben akarta Pep,de most 2 dolog miatt nem fogja szerintem:Zsolti95 írta:Nani is jól lenne balszélen.
Egy MU-s kizárt hogy a Barcába igazoljon.Zsolti95 írta:Nani is jól lenne balszélen.
Bojan maximum kölcsönbe fog elmenni az is kb nagyon érdekesen hangzik nekembarcafan0911 írta: Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy Bojan önszántából elmenjen innen, érződik rajta a kötődés a klub iránt. Az meg nagyon ronda dolog lenne ha Pepék küldenék el őt. Én személy szerint max kölcsönbe adnám őt, de vásárlási opció meg egyebek nélkül.
Sanama írta:
2,
Gondolj bele. Bal oldalra kit lehetne venni?
Robinho->télen akartam,viszont azóta megy lefelé a leejtőn.
.