2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyi változás van, hogy ha a rajz teljesen fedi a valóságot, hogy az idei hazai mezen 7 csík van a test részén, az újon meg csak 5 lesz. Szóval a sávok megint szélesebbek lesznek egy picivel.socio66 írta:A piros gatya jobb mint a kék,emlékszem a 2005-2006-os mez is csak a nadrág színében tért el az azelőtti évben viselttől,mégis sokkal jobban bejött és ugye nagy sikereket is értünk el akkor.
Viszont a mezen semmi változás nincs,ez picit fura,elvégre minden évben próbálnak alakítani valamit a dresszen,hogy mi,szurkolók megvegyük.
Szurkolj a Milánnak.Rewolution5 írta:nekem a fekete vörös csíkokkal jönne be legjobban!
Szerintem a nyak-része sokkal jobb, mármint hogy ilyen galléros.LM10 írta:Ezek most tetszenekA hazai meznél nem lesz nagy változás, bár nekem a kék gatya jobban bejön. Az idegenbeli pedig jó lesz, nem ez a homár szín
![]()
ámen bár én hiányolom középről a LLiga Champions 2010 smaragdjelvénytLM10 írta:Ezek most tetszenekA hazai meznél nem lesz nagy változás, bár nekem a kék gatya jobban bejön. Az idegenbeli pedig jó lesz, nem ez a homár szín
![]()
Nagyon királyshevy írta:Jövő évi mezek:
Úgy emlékszem, az utolsó 2-3 meccsünkön igen.Tdavid írta:Most nézem a Bayern meccset és ott a Müncheniek már a jövő évi mezükbe vannak!Kíváncsi leszek a Barca melyik meccsre veszi fel a jövő évi mezt.Mivel ha jól tudom tavaly év vége fele is már másik mezbe szerepeltek a srácok!![]()
http://cgi.ebay.co.uk/Barcelona-Centena ... 27b14c9fa6Dave Hetfield írta:Engem az érdekelne, hogy Centenáriumi mezt lehet-e valahol szerezni? Próbáltam több külföldi oldalon is, de sajnos sehol sem találtam. Én abban az évben lettem drukker, de nekem csak a 1999/2000-es mez van meg. Szóval nagyon jól jönne egy kis segítség. Előre is köszi! D
e-bayen milyen a házhozszállítás? vagy hogy működik? még sosem vásároltam ott...barca 1986 írta:17e+ 3e. az veri sokba kerülLionel85 írta:Most nézem a Lionsportban lehet rendelni neves mezt is!!!
http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=15849