Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is kell komolyan venni a pletykákat, ez csak újságcikk, semmit sem bizonyít. Max arra van jó esély, hogy érdeklődünk Villa után,de a többi abszolút csak találgatásPavel írta:Vezetőség!
Bojan-t sehova és senkinek!
Még csak kölcsönbe sem!
Csatársorban Pedro, Bojan és Messi is jobb jelenleg, mint Henry. Touret sztem most pihenteti igen, még akkor is, ha ő játszott a legkevesebbet, nem feltétlen van rá szükség. Simán vezetünk, vagy te nem így látod?zsoltfree írta:Toure pihen? Benne van mostanában a legkevesebb meccs. A Keita egy szr, ráadásul nagyon sokat játszik, Sergi, Xavi még sérültek is kicsit a héten. Az Henry pedig nem volt túl jó, Messin és Xavin kívül a Kp+csatársorban ki volt túl jó?
Sztem Toure pihen, Henry meg nem mutatott annyit idén, szóval korrekt a döntés. Guardiola nyert hat kupát, te meg semmit, szóval inkább te húzz innen:)zsoltfree írta:Kimarad Henry és Toure is. Komolyan mondom ne is legyenek elsők, ez a pep meg húzzon innen. Ilyen makacs egy idióta viselkedést. Ne legyen már ez normális hogy Henry és Toure ennyi meccsen játsszon csak. Unom már nagyon. Amennyire tavaly megszerettem, most annyira megutáltam ezt az edzőt. Vagy ha pedig valami baj van a két játékossal akkor ne titkolják el, mert az tény hogy ha játszanak akkor mutatnak annyit mint a többiek, sőt van hogy többet. Kiakadtam nagyon. Jó a bajnokságot el ne bukjuk, de akkor talán felébrednének már....
Keita a 3, Bojan kezd, Touré a padon, HIVATALOS.Titinho írta:A SPORT és a Mundo Deportivo szerint is Bojan fog kezdeni Ibrahimovic helyett!
A középpályán pedig valószínűleg Xavi tudja vállalni a játékot, mellette Busquets kaphat helyet, a 3. hely még egyelőre kiadó.
Még egy 15 perc és megtudjuk...
(valahogy nem bízok a sikerben, szerintem egy unalmas döntetlen vagy egy egygólos vereség lesz a mai meccsből)
Az El mundo depor. szerinti kezdő annyiban tér el, hogy Bojan a kezdőben, Ibra a padon lesz.csdewl írta:Marca szerint:
VV-alves,piqué,puyol,maxwell-keita,busquets,xavi,pedro,ibra,messi
Henryt mire fel?Fernando írta:Még nincs meg a hivatalos kezdő.
De az enyém ez lenne:
Valdés,- Alves, Piqué, Puyol, Abidal,- Touré, Busquets, Keita,- Henry, Ibrahimovic, Messi
Nem variálnék győzni kell! Ez nem szimpátia kérdése.