ugy hogy ezt a szabályt azután vezették be miután én hírszerkesztő lettem...Charlie írta:Akkor te hogy szerkeszthetsz híreket?
C.
Üzenetek mindenkinek
-
- Capitá del Barça
gúnyolódtok a madridistán? akkor tudatom veletek h 18 év a minimum h valaki hírszerkesztő vagy moderátor legyen és ha valaki modi akar lenni akkor azt megszavaztatják a többi modival, ha jóváhagyják csak akkor válik moderátorrá...Xavi írta:Nem a madridista.hu-n??? Ott állítólag 10 év fölött már az lehet...Boixos írta:13 évesen moderátor? kitfistó 11 évesen az vhol...
monnyuk lehet, h a minimax fórumban.
BOLDOG SZÜLINAPOT C.!
REAL MADRID C. DE F.
-
- Llegenda del Barça
Charlie írta:Kössz vazzeColin írta:Boldog Születésnapot Charlie! Fülecskéd érjen bokáigIttunk előre a Szülinapomra ,nem volt [auto_cenzúra] a nyaralás.
![]()
C.
öcsém, én is!!! Isten éltessen sokáig!
frankón 12, 13? akkor még legalább egy kiló hátravan!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Boldog születés napot Charles! 

in to exile
-
- Llegenda del Barça
akkor én is csatlakoznék Colinhoz -
Isten Éltessen Charlie!
(de valamit nem értek
:a Madridista honnan tudja...)
Isten Éltessen Charlie!
(de valamit nem értek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2005.08.22. 16:19:03-kor.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jó lenne ha maradnál.Nagy Messi Fan vagy.Igazán maradhatnál.jó cikkeket is írsz.Kárlenne hogyha elmennél.
Komoly dolog történt?

in to exile
-
- Llegenda del Barça
ez elég rosszul hangzik, így első olvasásra.HAnonymus írta:Visszajöttem Németországból de ott hagytam a szívem egy részét...Nem mondom hogy kiszállok az egész fórumosdiból,. de hogy egy ideig kevesebb hszem lesz az is biztos...

PUYOL-XAVI-INIESTA
Volt ott egykét olyan forma aki megváltoztatta az életem, de mivel nem éppen a szomszédban laknak ezért elég sok energiám fog arra rámenni hogy tartsam velük a kapcsolatot...