Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És jobbhátvéd. Tegnap is azt játszott.lui1698 írta:Cuéllar középhátvéd én úgy tudom.Fernando írta:Ha már cserejobbhátvéd: Vagy valamelyik fiatal, akár Muniesa (bár ő belső), akár Bartra, vagy pedig Carlos Cuellar (Aston Villa). Még a Rangersben is jó volt előtte.
Bartra vagy Muniesa sztem is jó lenne ha jövőre több lehetőséget kapna.
Hát Báttya!Attika 25 írta:Szeritnem is felejtsük már ezeket az Arshavinokat,Bounanotte,Babbel meg hasonlókat,meg azt is hagyjuk,hogy majd Pedro meg Bojan megoldja a bal szélső kérdést. Láthattuk az Inter ellen mennyire megoldották (mondjuk Pedro Milanoban jó volt,de az átütő erő még benne sincs meg). Nem abból kell kiindulni,hogy Almeria meg Xerez ellen megoldják,hanem abból,hogy a nagy csapatok ellen jelenleg mire képesek. Mindketten rugnak gólokat,de játékban még kevesek. Én jelenleg egyikükről sem tudom elképzelni,hogy hátára veszi a csapatot ha baj van.Márpedig nekünk ilyen játékos kell,főleg annak fényében,hogy Ibra sem tudja hozni amit várunk tőle.Igy gyakorlatilag 3 kreativ játékosunk maradt,Xavi,Iniesta és Messi. Iniesta-t vissza kell rakni Xavi mellé,a bal szélre meg egy ütős játékos kell,Ribery,Silva,Mata vagy esetleg Villa ha Pep úgy gondolná. A fenti nevek közül,Bouanotte-t én nem ismerem,lehet nagy tehetség,de tehetség van nálunk is,de ide nem az kell,hanem kész játékos. Arshavin,a Zenitben és a válogatottban tetszett,de az Arsenal-ban nem,voltak jó meccsei,de volt olyan is amikor semmit nem csinált,nem is hajtott,csak kedvetlenül alibizett,na meg a nyilatkozgatások marhán mennek neki,csak pofázás helyett inkább focizni kellene. Az meg hogy Arshavin-al Villa-t egy lapon emlitsük az teljesen abszurd számomra. Babbel-t meg végképp hagyjuk,még ebbe a fos Pool-ba sem mutat semmit,pedig gyenge csapatban egy jó játékosnak,jó játékkal könnyebb kitünni. Nálunk ő nulla lenne,Jeffren és Pedro megenné vacsorára. Ismétlem,nekünk a bal szélre komoly játékos kell,ez Ibra teljesitményét is jelentősen feljavithatná,mert gyakorlatilag nincs bal oldalunk,s igy az összes védő őt őrzi,de ha valaki a szélről veszélyesen húzna befelé,akkor neki is könnyebb lenne,jobban megoszlana a figyelem. Azt azonban én is tartom,hogy Bojan-t eladni nem szabad semmi pénzért sem,s mindenféle bizniszekbe belevonni sem. A kölcsönadása viszont nem lenne rossz (opciós jog nélkül persze),mert Villa távozásával óriási űr lenne náluk azon a poszton,s Zigic,Dominguez nem olyan kaliberek akiket ne lenne esélye kiszoritani. Nagy játékost meg "nem vehetnek" mert kell a pénz,ezért adják el Villa-t,ha eladják.
Na ja, de ugye ha igaz volt a hír, akkor Calderon már lezsírozott mindent Ronaldoval és a MU-val, utána Perez alatt meg érkezett is. Szóval elvileg itt is fennállhat a dolog, és mondjuk 2 hét múlva bejelenthetik, hogy Villa tényleg érkezik.LG írta:A Villa ügyet én még egyáltalán nem venném komolyan, hisz ne feledjük, hamarosan új elnökség lesz, és már ők fognak dönteni az igazolásokról.
Cuéllar középhátvéd én úgy tudom.Fernando írta:Ha már cserejobbhátvéd: Vagy valamelyik fiatal, akár Muniesa (bár ő belső), akár Bartra, vagy pedig Carlos Cuellar (Aston Villa). Még a Rangersben is jó volt előtte.
Ezek nagyon jó meglátások, nagyjából így gondolom én is-bár Arshavint azért többre taksálom. A lényeg azonban ebben a hsz-ben is benne van. Olyan emberke kell, aki hátára tudja venni a brigádot, aki annyit jelent a balon, mint Messi a jobbon-noha mostanában ugye középen próbálkozik.Attika 25 írta:Szeritnem is felejtsük már ezeket az Arshavinokat,Bounanotte,Babbel meg hasonlókat,meg azt is hagyjuk,hogy majd Pedro meg Bojan megoldja a bal szélső kérdést. Láthattuk az Inter ellen mennyire megoldották (mondjuk Pedro Milanoban jó volt,de az átütő erő még benne sincs meg). Nem abból kell kiindulni,hogy Almeria meg Xerez ellen megoldják,hanem abból,hogy a nagy csapatok ellen jelenleg mire képesek. Mindketten rugnak gólokat,de játékban még kevesek. Én jelenleg egyikükről sem tudom elképzelni,hogy hátára veszi a csapatot ha baj van.Márpedig nekünk ilyen játékos kell,főleg annak fényében,hogy Ibra sem tudja hozni amit várunk tőle.Igy gyakorlatilag 3 kreativ játékosunk maradt,Xavi,Iniesta és Messi. Iniesta-t vissza kell rakni Xavi mellé,a bal szélre meg egy ütős játékos kell,Ribery,Silva,Mata vagy esetleg Villa ha Pep úgy gondolná. A fenti nevek közül,Bouanotte-t én nem ismerem,lehet nagy tehetség,de tehetség van nálunk is,de ide nem az kell,hanem kész játékos. Arshavin,a Zenitben és a válogatottban tetszett,de az Arsenal-ban nem,voltak jó meccsei,de volt olyan is amikor semmit nem csinált,nem is hajtott,csak kedvetlenül alibizett,na meg a nyilatkozgatások marhán mennek neki,csak pofázás helyett inkább focizni kellene. Az meg hogy Arshavin-al Villa-t egy lapon emlitsük az teljesen abszurd számomra. Babbel-t meg végképp hagyjuk,még ebbe a fos Pool-ba sem mutat semmit,pedig gyenge csapatban egy jó játékosnak,jó játékkal könnyebb kitünni. Nálunk ő nulla lenne,Jeffren és Pedro megenné vacsorára. Ismétlem,nekünk a bal szélre komoly játékos kell,ez Ibra teljesitményét is jelentősen feljavithatná,mert gyakorlatilag nincs bal oldalunk,s igy az összes védő őt őrzi,...Azt azonban én is tartom,hogy Bojan-t eladni nem szabad semmi pénzért sem,s mindenféle bizniszekbe belevonni sem. A kölcsönadása viszont nem lenne rossz
Vagy Ribéry-nek.albicelesteX írta:Túl sok itt még a kérdőjel!Sztem vb-előtt úgysem lesznek nagy mozgások!Majd utána indul be a piac!Bár nyilván jobb lenne előtte letudni egy egy nagyobb igazolást!Az is nagyon érdekelne,sőt,hogy vajon ki megy el tőlünk!Egyébként a Villa ügyhöz annyit,hogy asszem 7-es mezben nem játszik most senki!Szóval lehet tavaly óta fenntartják Davidnak!
De vazze, FM-ben fejlődik nyolcszázhuszonkilences szintre 6 szezon után!LG írta:Mert?Ryan Babbel(Liverpool)![]()
Mit mutatott, mióta a Poolban van?Nagyjából semmit.
Egyetértek.Lehet,hogy nem fejtette ki de Villa már 29 éves Arsavin(ha jól tudom)30.És ők sem lesznek fiatalabbak.Ha Pep mindenáron balszélsőt akar igazolni hát ne igazoljon senkit.Ott van Pedro és Bojan bebizonyították,hogy tökéletes megoldások a bal oldalra.Alves cseréjének Bartra vagy visszahívni Cáceres-t,középcsatárnak pedig szerintem 1 szezon erejéig több-kevesebb játéklehetőséget adva Keirisson-t.House írta:Fejtsd ki bővebben, kérlek.bali 15 írta:Arsavin..Villa..
Hosszútávra egyik sem jó megoldás.
Szerintem arra gondolsz, hogy mindketten már 28 évesek. De Villa mire kiöregszik már Bojan jöhet a helyére. Balszélre lehet, hogy jobb lenne egy fiatalabb játékos.bali 15 írta:Arsavin..Villa..
Hosszútávra egyik sem jó megoldás.
Mert?Ryan Babbel(Liverpool)
Szerintem csak Marcás kitaláció. Bojan marad, a mai meccs nekem elég biztossá tette. Nem hinném, hogy egy ilyen fontos meccsen az játszana a szuper igazolás helyett, akit eladunk.albicelesteX írta:Így a meccs alatt annyira erőltetik ezt a Villa témát!Kérdem én!Ez már tény?Elkönyvelhető?Mert nagyon úgy kezelik!!