Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.02. 13:56:58

lui1698 írta:
Fernando írta:Ha már cserejobbhátvéd: Vagy valamelyik fiatal, akár Muniesa (bár ő belső), akár Bartra, vagy pedig Carlos Cuellar (Aston Villa). Még a Rangersben is jó volt előtte.
Cuéllar középhátvéd én úgy tudom.
Bartra vagy Muniesa sztem is jó lenne ha jövőre több lehetőséget kapna.
És jobbhátvéd. Tegnap is azt játszott.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.05.02. 13:52:22

Attika 25 írta:Szeritnem is felejtsük már ezeket az Arshavinokat,Bounanotte,Babbel meg hasonlókat,meg azt is hagyjuk,hogy majd Pedro meg Bojan megoldja a bal szélső kérdést. Láthattuk az Inter ellen mennyire megoldották (mondjuk Pedro Milanoban jó volt,de az átütő erő még benne sincs meg). Nem abból kell kiindulni,hogy Almeria meg Xerez ellen megoldják,hanem abból,hogy a nagy csapatok ellen jelenleg mire képesek. Mindketten rugnak gólokat,de játékban még kevesek. Én jelenleg egyikükről sem tudom elképzelni,hogy hátára veszi a csapatot ha baj van.Márpedig nekünk ilyen játékos kell,főleg annak fényében,hogy Ibra sem tudja hozni amit várunk tőle.Igy gyakorlatilag 3 kreativ játékosunk maradt,Xavi,Iniesta és Messi. Iniesta-t vissza kell rakni Xavi mellé,a bal szélre meg egy ütős játékos kell,Ribery,Silva,Mata vagy esetleg Villa ha Pep úgy gondolná. A fenti nevek közül,Bouanotte-t én nem ismerem,lehet nagy tehetség,de tehetség van nálunk is,de ide nem az kell,hanem kész játékos. Arshavin,a Zenitben és a válogatottban tetszett,de az Arsenal-ban nem,voltak jó meccsei,de volt olyan is amikor semmit nem csinált,nem is hajtott,csak kedvetlenül alibizett,na meg a nyilatkozgatások marhán mennek neki,csak pofázás helyett inkább focizni kellene. Az meg hogy Arshavin-al Villa-t egy lapon emlitsük az teljesen abszurd számomra. Babbel-t meg végképp hagyjuk,még ebbe a fos Pool-ba sem mutat semmit,pedig gyenge csapatban egy jó játékosnak,jó játékkal könnyebb kitünni. Nálunk ő nulla lenne,Jeffren és Pedro megenné vacsorára. Ismétlem,nekünk a bal szélre komoly játékos kell,ez Ibra teljesitményét is jelentősen feljavithatná,mert gyakorlatilag nincs bal oldalunk,s igy az összes védő őt őrzi,de ha valaki a szélről veszélyesen húzna befelé,akkor neki is könnyebb lenne,jobban megoszlana a figyelem. Azt azonban én is tartom,hogy Bojan-t eladni nem szabad semmi pénzért sem,s mindenféle bizniszekbe belevonni sem. A kölcsönadása viszont nem lenne rossz (opciós jog nélkül persze),mert Villa távozásával óriási űr lenne náluk azon a poszton,s Zigic,Dominguez nem olyan kaliberek akiket ne lenne esélye kiszoritani. Nagy játékost meg "nem vehetnek" mert kell a pénz,ezért adják el Villa-t,ha eladják.
Hát Báttya!
Nem nagyon tudnék ezen az íráson változtatni, ha a saját véleményemet kellene leírnom! Ugyanígy gondolom én is! Remélem, a "Báttyával" nem bántottalak meg! Üdv!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.02. 13:45:50

LG írta:A Villa ügyet én még egyáltalán nem venném komolyan, hisz ne feledjük, hamarosan új elnökség lesz, és már ők fognak dönteni az igazolásokról.
Na ja, de ugye ha igaz volt a hír, akkor Calderon már lezsírozott mindent Ronaldoval és a MU-val, utána Perez alatt meg érkezett is. Szóval elvileg itt is fennállhat a dolog, és mondjuk 2 hét múlva bejelenthetik, hogy Villa tényleg érkezik.

Bár semmi ellenvetnivalóm nincs a jó képességű spanyolok ellen, de így megint csak a Liga lesz gyengébb. :? Nem lenne jó, ha a BL-ben leszerepelnének, mert a Mallorcában nem nagyon bízok.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.02. 13:42:56

Fernando írta:Ha már cserejobbhátvéd: Vagy valamelyik fiatal, akár Muniesa (bár ő belső), akár Bartra, vagy pedig Carlos Cuellar (Aston Villa). Még a Rangersben is jó volt előtte.
Cuéllar középhátvéd én úgy tudom.
Bartra vagy Muniesa sztem is jó lenne ha jövőre több lehetőséget kapna.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.02. 13:36:46

Attika 25 írta:Szeritnem is felejtsük már ezeket az Arshavinokat,Bounanotte,Babbel meg hasonlókat,meg azt is hagyjuk,hogy majd Pedro meg Bojan megoldja a bal szélső kérdést. Láthattuk az Inter ellen mennyire megoldották (mondjuk Pedro Milanoban jó volt,de az átütő erő még benne sincs meg). Nem abból kell kiindulni,hogy Almeria meg Xerez ellen megoldják,hanem abból,hogy a nagy csapatok ellen jelenleg mire képesek. Mindketten rugnak gólokat,de játékban még kevesek. Én jelenleg egyikükről sem tudom elképzelni,hogy hátára veszi a csapatot ha baj van.Márpedig nekünk ilyen játékos kell,főleg annak fényében,hogy Ibra sem tudja hozni amit várunk tőle.Igy gyakorlatilag 3 kreativ játékosunk maradt,Xavi,Iniesta és Messi. Iniesta-t vissza kell rakni Xavi mellé,a bal szélre meg egy ütős játékos kell,Ribery,Silva,Mata vagy esetleg Villa ha Pep úgy gondolná. A fenti nevek közül,Bouanotte-t én nem ismerem,lehet nagy tehetség,de tehetség van nálunk is,de ide nem az kell,hanem kész játékos. Arshavin,a Zenitben és a válogatottban tetszett,de az Arsenal-ban nem,voltak jó meccsei,de volt olyan is amikor semmit nem csinált,nem is hajtott,csak kedvetlenül alibizett,na meg a nyilatkozgatások marhán mennek neki,csak pofázás helyett inkább focizni kellene. Az meg hogy Arshavin-al Villa-t egy lapon emlitsük az teljesen abszurd számomra. Babbel-t meg végképp hagyjuk,még ebbe a fos Pool-ba sem mutat semmit,pedig gyenge csapatban egy jó játékosnak,jó játékkal könnyebb kitünni. Nálunk ő nulla lenne,Jeffren és Pedro megenné vacsorára. Ismétlem,nekünk a bal szélre komoly játékos kell,ez Ibra teljesitményét is jelentősen feljavithatná,mert gyakorlatilag nincs bal oldalunk,s igy az összes védő őt őrzi,...Azt azonban én is tartom,hogy Bojan-t eladni nem szabad semmi pénzért sem,s mindenféle bizniszekbe belevonni sem. A kölcsönadása viszont nem lenne rossz
Ezek nagyon jó meglátások, nagyjából így gondolom én is-bár Arshavint azért többre taksálom. A lényeg azonban ebben a hsz-ben is benne van. Olyan emberke kell, aki hátára tudja venni a brigádot, aki annyit jelent a balon, mint Messi a jobbon-noha mostanában ugye középen próbálkozik.
Villa tökéletes megoldás.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Adam Philip
Barça B

2010.05.02. 13:12:59

albicelesteX írta:Túl sok itt még a kérdőjel!Sztem vb-előtt úgysem lesznek nagy mozgások!Majd utána indul be a piac!Bár nyilván jobb lenne előtte letudni egy egy nagyobb igazolást!Az is nagyon érdekelne,sőt,hogy vajon ki megy el tőlünk!Egyébként a Villa ügyhöz annyit,hogy asszem 7-es mezben nem játszik most senki!Szóval lehet tavaly óta fenntartják Davidnak! :D
Vagy Ribéry-nek. :D

Cuellar inkább belső védő, mint szélső, de szerintem felesleges venni jobbhátvédet.

Egy ereje teljébe lévő 25-26 éves játékos nem hiszem hogy ide jönne padozni Alves mellé.

Vagy egy fiatalal kéne betömni a posztot (Montoya, Bartra) vagy szerződtetni egy 30 körüli játékost, aki elviseli a padozást és már csak a trófeákra utazik.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.02. 13:07:02

Túl sok itt még a kérdőjel!Sztem vb-előtt úgysem lesznek nagy mozgások!Majd utána indul be a piac!Bár nyilván jobb lenne előtte letudni egy egy nagyobb igazolást!Az is nagyon érdekelne,sőt,hogy vajon ki megy el tőlünk!Egyébként a Villa ügyhöz annyit,hogy asszem 7-es mezben nem játszik most senki!Szóval lehet tavaly óta fenntartják Davidnak! :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.02. 13:03:49

A Villa ügyet én még egyáltalán nem venném komolyan, hisz ne feledjük, hamarosan új elnökség lesz, és már ők fognak dönteni az igazolásokról.
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.02. 11:36:03

Az Arsenalnál sztem értelmetlen próbálkozni, most olvastam h a Highbury lakópark végre elkezdte termelni nekik a profitot, ami azt jelenti, h idén lesz igazolni is pénzük (+ nem kell eladniuk senki fontos embert), igaz a pénz felét már el is költötték az új szerződésekre....

A Villa-ügyhöz: remélem Bojan csak kölcsönként szerepel az ügyben, úgy még talán örülnék is neki
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.02. 11:34:11

Ha már cserejobbhátvéd: Vagy valamelyik fiatal, akár Muniesa (bár ő belső), akár Bartra, vagy pedig Carlos Cuellar (Aston Villa). Még a Rangersben is jó volt előtte.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.02. 11:34:02

Szeritnem is felejtsük már ezeket az Arshavinokat,Bounanotte,Babbel meg hasonlókat,meg azt is hagyjuk,hogy majd Pedro meg Bojan megoldja a bal szélső kérdést. Láthattuk az Inter ellen mennyire megoldották (mondjuk Pedro Milanoban jó volt,de az átütő erő még benne sincs meg). Nem abból kell kiindulni,hogy Almeria meg Xerez ellen megoldják,hanem abból,hogy a nagy csapatok ellen jelenleg mire képesek. Mindketten rugnak gólokat,de játékban még kevesek. Én jelenleg egyikükről sem tudom elképzelni,hogy hátára veszi a csapatot ha baj van.Márpedig nekünk ilyen játékos kell,főleg annak fényében,hogy Ibra sem tudja hozni amit várunk tőle.Igy gyakorlatilag 3 kreativ játékosunk maradt,Xavi,Iniesta és Messi. Iniesta-t vissza kell rakni Xavi mellé,a bal szélre meg egy ütős játékos kell,Ribery,Silva,Mata vagy esetleg Villa ha Pep úgy gondolná. A fenti nevek közül,Bouanotte-t én nem ismerem,lehet nagy tehetség,de tehetség van nálunk is,de ide nem az kell,hanem kész játékos. Arshavin,a Zenitben és a válogatottban tetszett,de az Arsenal-ban nem,voltak jó meccsei,de volt olyan is amikor semmit nem csinált,nem is hajtott,csak kedvetlenül alibizett,na meg a nyilatkozgatások marhán mennek neki,csak pofázás helyett inkább focizni kellene. Az meg hogy Arshavin-al Villa-t egy lapon emlitsük az teljesen abszurd számomra. Babbel-t meg végképp hagyjuk,még ebbe a fos Pool-ba sem mutat semmit,pedig gyenge csapatban egy jó játékosnak,jó játékkal könnyebb kitünni. Nálunk ő nulla lenne,Jeffren és Pedro megenné vacsorára. Ismétlem,nekünk a bal szélre komoly játékos kell,ez Ibra teljesitményét is jelentősen feljavithatná,mert gyakorlatilag nincs bal oldalunk,s igy az összes védő őt őrzi,de ha valaki a szélről veszélyesen húzna befelé,akkor neki is könnyebb lenne,jobban megoszlana a figyelem. Azt azonban én is tartom,hogy Bojan-t eladni nem szabad semmi pénzért sem,s mindenféle bizniszekbe belevonni sem. A kölcsönadása viszont nem lenne rossz (opciós jog nélkül persze),mert Villa távozásával óriási űr lenne náluk azon a poszton,s Zigic,Dominguez nem olyan kaliberek akiket ne lenne esélye kiszoritani. Nagy játékost meg "nem vehetnek" mert kell a pénz,ezért adják el Villa-t,ha eladják.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.05.02. 11:37:25-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.02. 11:30:36

Amúgy még azt furcsállom a Villa ügyben, h. egyik csapat sem cáfolta, pedig általában ilyenkor mindig cáfolnak.
Hát ha nyélbe ütjük az üzletet, rem. Bojan nem megy, akkor inkább ne is jöjjön Villa :?
LM10
Director del Fútbol

2010.05.02. 11:23:26

Van egy elképzelésem az Ibra-Villa üggyel kapcsolatban: Gudjohnsen,Zambrotta,Henry. Ők gyenge teljesítményük ellenére maradhattak még minimum 1 évet. Akkor a 60 milliós és nagy reményekkel érkező Ibra mért távozna? Maradnia kéne még 1 évet minimum. Az előbb említett játékosok majdnem 30 évesen jöttek ide, míg Ibra 28. Benne van még potenciál, hogy jobban teljesítsen. Villa érkezése tényleg jó döntés lenne.

1. Balszélre jön, ezért onnan is több támogatást add Ibrának.
2. Ha Ibra nem teljesít,akkor Villa lesz a középcsatár.

Szóval érdekes ez a dolog, és lehet, hogy Ibrának máshol könnyebb lenne, de nagyon remélem, hogy jövőre elkapja a fonalat.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.02. 11:14:43

LG írta:
Ryan Babbel(Liverpool)
Mert? :o
Mit mutatott, mióta a Poolban van? :roll: Nagyjából semmit.
De vazze, FM-ben fejlődik nyolcszázhuszonkilences szintre 6 szezon után!

ON: Ne dobálózzunk már ilyen nevekkel... A mi fiataljaink is simán hozzák az FM-spílerek szintjét, akkor minek dobjunk ki rájuk pénzt? Inkább kevés, de minőségi erősítés legyen. Ezért támogatnám Villát és Fabregast.

Jobbhátvédnek szívesen látnám itt Cácerest, de ha Azpilicueta jön, azt sem bánom.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.05.02. 10:58:32

Mind2en 81-esesk,és fél év van közöttük majdnem pontosan,Arshavin az idősebb!

Ugyanaz a melléfogás is benne a pakliban,mint Henry-nál,hogy igazából a fénykora után érkezett,+ sebességben megint nem javulnánk sokat(ha Villa szélső lenne)
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.02. 10:50:16

House írta:
bali 15 írta:Arsavin..Villa..
Hosszútávra egyik sem jó megoldás.
Fejtsd ki bővebben, kérlek.
Egyetértek.Lehet,hogy nem fejtette ki de Villa már 29 éves Arsavin(ha jól tudom)30.És ők sem lesznek fiatalabbak.Ha Pep mindenáron balszélsőt akar igazolni hát ne igazoljon senkit.Ott van Pedro és Bojan bebizonyították,hogy tökéletes megoldások a bal oldalra.Alves cseréjének Bartra vagy visszahívni Cáceres-t,középcsatárnak pedig szerintem 1 szezon erejéig több-kevesebb játéklehetőséget adva Keirisson-t.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
LM10
Director del Fútbol

2010.05.02. 10:47:40

Szerintem arra gondolsz, hogy mindketten már 28 évesek. De Villa mire kiöregszik már Bojan jöhet a helyére. Balszélre lehet, hogy jobb lenne egy fiatalabb játékos.
House
Entrenador del Barça

2010.05.02. 10:44:24

Fejtsd ki bővebben, kérlek.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.02. 10:23:33

Arsavin..Villa..
Riquelme10
Barça B

2010.05.02. 10:04:35

Baloldalra egyértelműen Arshavin lenne a legjobb, szimpatikus ügyes,és ő +Fabregas 50 m + Cáceres és kész.
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."

Csukás Róbert
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.05.02. 09:47:54

Ha Villa igaz, az nagyon nagy OK!
Középpályára én el tudnám képzelni Silvát, de akkor mi lenne a Valenciával?! Kell valaki középpályára, mert bármikor megsérülhet Xavi, Ini pedig szokott! :(
Azt nem szeretném, ha Bojan elmenne!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
noname
Llegenda del Barça

2010.05.02. 09:28:59

Látom lassan itt is kezdődik a buli. Nos, abban szinte biztos vagyok, hogy Laporta már nem igazol senkit. Az új elnökjelölt pedig nyilván nagy nevekkel fog kampányolni. Az eddig szóba került nevek jóformán mind jók lennének. Villa, Mata, Cesc, van Persie, Clichy...
LEírom, hogy én kiknek örülnék legjobban és miért:
1. Fabregas - Ebben a szezonban elkerülték a sérülések és vmi 15 gól és ugyanannyi gólpassz körül jár a bajnokságban. Xavi ugyan nem sérülékeny, de nem elég 1 kratív kp. Idén is ha az Inter nem csak 1 embert kellett volna kikapcsoljon a kpn, másjképp alakul minden.Iniesta nagyon jó, csak épp sérülékeny. Cesc minden pénzt megér, az Arsenalban fantasztikus évek óta, a mi játékunk még jobban feküdne neki. Szóval nálam ő lenne az elsőszámú célpont. Persze nem sok esély van rá, de Ibra leigazolását se tartottuk túl esélyesnek!
2. Villa - és bár ez furcsán hangozhat, de előlre ő lenne a legnagyobb erősítés. A képességei alapján tökéletesen feküdne neki a szélsőtámadó poszt(sokkal jobban mint Henrynak), ráadásul így lenne középre is egy tapasztalt erőcsatár és egy tapasztalt, techniás csatár is. Olyan csaőpatok ellen, ahol alacsony az ellenfél védelme, lehetne egy Villa-Bojan-MEssi csatártriónk, vagy akár egy Bojan-Villa-Messi(bár meccs közben úgyis lenne sok helyváltoztatás), erősebb védelmek ellen pedig Villa-Ibra-Messi.
Persze a mostani Villa hírek hülyeségek. Hleb túlzottan nem foglalkoztat, de Bojant úgyse adjuk érte.
Mind2 játékost rendkívül nehéz megszeezni, de én velük próbálkoznék elsőnek. Ha az egyiküket sikerül megszerezni, már az nagyon jó lenne.
Rajtuk kívül még Alves mögé kéne egy csere, Caceresnél jobban, olcsóbban nem találunk, szóval az ő visszahozatala lenne ideális.
Persze van B-terv is.
Van Persiet már régebben is szívesen láttam volna, most örülök h szóba került a neve. Neki ugyanaz lenne a feladata, mint a fent leírtakban Villának. Ráadásul olcsóbb lenne mint Villa és fiatalabb.
Ha pedig nem sikerülne Cesc, akkor talán Matat kéne megpróbálni, bár nálunk visszavontabb szerepe lenne mint a Valenciában, de ez pl annak idején Decot nem zavarta.
Ami még érdekes lesz, az Ribery sorsa. Ő is jó lenne, bár ő szigorúan szélre. Ő nálam azért nem elsőszámú prirítás, mert az idei szezonja egyáltalán nem volt vmi egetrengető(egyértelműen Robben vette tőle át a vezető szerepet), bár ez az árát is nyilván lejjebb viszi majd. Sok nagy név van és lenne hol erősíteni. Jóformná mindenki aki eddig szóba került erősítés lenne.

Végül a balszélső téma: Nos, ez az új balszélsőtől/támadótól is függ. Hiszen ha olyan játékos jön, aki Pep szerint nem tudna jól összejátszani Abidallal, akkor Clichy nem kizárt, mégis sztem ez a poszt marad. Én elégedett vagyok az Abidal-Maxwell párossal.
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.02. 08:59:54

Ryan Babbel(Liverpool)
Mert? :o
Mit mutatott, mióta a Poolban van? :roll: Nagyjából semmit.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.02. 03:29:09

albicelesteX írta:Így a meccs alatt annyira erőltetik ezt a Villa témát!Kérdem én!Ez már tény?Elkönyvelhető?Mert nagyon úgy kezelik!!
Szerintem csak Marcás kitaláció. Bojan marad, a mai meccs nekem elég biztossá tette. Nem hinném, hogy egy ilyen fontos meccsen az játszana a szuper igazolás helyett, akit eladunk. :)

Ettől függetlenül jöhetne Villa bal szélre, tuti megállná ott a helyét. Az egyetlen baj a leigazolásával az lenne, hogy jelentőset gyöngülne a jelenleg 3. Valencia, tehát tovább nőne az űr a 2 nagy és a többiek között. :?
albicelesteX
A Vadász

2010.05.01. 23:22:03

Szerintem semmi nem igaz az Ibrás piacradobásból!Ez nem az a klub aki egy év után elad játékost!Ráadásul nyilván buknánk rajta nem keveset!Nem érné meg!Tuti nem lesz eladó!
Kép
Lezárt