2010.05.04. 13:01:09
Ide ilyen Essienek meg Van Persiek nem kellenek!!! Jó játékosok, de Essien lassan nyugdíjas Van Persietől meg sztem ne várjunk 25-30 gólt egy év alatt.
Sztem a valódi erősítést Villa és Silva leigazolása jelentené és Azpilicuéta jobbhátvédnek. Alves vmi borzasztóan játszik... Most még nem merném kijelenteni, hogy első számúnak, de a szezon 2. felében bűn rosszul játszik...
Én eladnám Ibrát... Mondjuk a Manchester-nek (persze, ha ők is akarják), ők úgyis csatárgonddal küzdenek. Henryt is eladnám, nagyon gyenge. Amíg nem sérült meg jó volt, de azóta eszméletlenül rosszul játszik, csak a Valencia elleni meccsre emlékszem amin még jól játszott. Csiga játéka pedig sztem javuljon, mert ez édes kevés. Bojan játéka pedig egyre jobban tetszik, de még mindig nem az az ember akire rábíznám az elsőszámű center posztot. Egy ilyen fölállást jövőre elfogadnék:
Valdes
Alves/Azpilicueta, Puyol, Piqué, Abidal
Touré, Xavi
Iniesta, Messi, Silva
Villa
Cserék/Keret: Pinto, Marquez, Alves/Azpilicueta, Milito, Maxwell, Csiga, Busquets, Keita, Jeffren, Bojan, Pedro, Thiago, Jonathan Dos Santos
Egyébként, ha összejönne ez a csapat én 100%-ra biztos vagyok, hogy nem sűrűn állnánk így fel. Xavi-Iniesta elég sérülékeny páros és Silva is jónéhányszor megsérül. És akkor ezekben az esetekben Keita-Busquets, Bojan-Pedro helyettesítések is lennének az én rendszeremben. Én elég magabiztos lennék, ha egy ilyen kezdővel kezdenénk el az idényt. Főleg úgy, hogy a 3 ember aki jönne sztem 70 millión belül meg lenne És Ibráért is kapnánk egy szép árat. Kicsit sajnálom Ibrát, mert év elején nagyon jó volt, meg jópár meccset eldöntött egyedül, de sztem erre Villa is képes lenne. Amit meg mostanában csinál, pontosabban amit nem csinál az borzasztó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Barcaman1993 2010.05.04. 13:05:20-kor.