Lionel85 írta:Hátha Platini új reformokat tervez és akkor megtisztul majd az európai labdarúgás. A BL-lel nagyon jó munkát végzett. És az a mottó, hogy nem engedi elüzletiesedni a futballt, nagyon szívet melengető. Bár már így is a pénz az úr nagyrészt - sajnos.
Ne már...pedig mikor Magyarország nem kapta meg az Eb rendezést mennyire rühellte itt a nép Platinit. Aztán mikor felmerült, h szabálymódosításokkal segítse az alacsonyabb szintű bajnokságok bajnokait a Bl-be jutáshoz, ugyancsak nagyon sokan fikázták érte, h tönkreteszi a Bl színvonalát stb..
De aztán jött a pálfordulás...mert ezeknek a módosításoknak köszönhetően bejutott a Debrecen a BL-be. Innentől hirtelen pozitív hős lett Michel pajtásunk.
De azért nem gondoltam volna, h ide is eljutunk, h ő lesz a futbal megtisztítója, a messiás
Az előző témához: nagyon valószinűnek tartom, h amit bali bemásolt egy olyan ember irta, aki a mú illetve a roma végső sikeréjért szorít. Mind1, nem ez a lényeg.
Szánalmas az hogy minden héten nemcsak azért szurkolunk hogy nyerjen a csapatunk hanem azért hogy pofára essen a másik
Szánalmas? Én pl. nagyon szeretem, ha vannak komoly rivalizálások csapatok között, ez teszi pikánssá a labdarúgást.
Egyébként csak azt tudom mondani, amit a Mourinho-val kapcsolatos vitában is: NEM VAGYUNK EGYFORMÁK! Ha rajtam múlna a dolog, h ha számomra egy tét nélküli meccsen legyőznék vkit, amellyel egy olyan más vkinek hoznám meg a sikert, aki jobban utálok a bélsárnál is, akkor nem biztos, h nagyon összetörném magam a győzelemért. TI igen, mert ti mind nagyszerű, derék sportemberek vagytok
De mondok egy másik példát. Pl. mikor a Barca már bajnok volt, akkor ők sem nagyon erőltették meg magukat már a győzelemért, B csapatot küldtek fel stb...akkor ez most sportszerű? Mert igy is pl. a két kis csapat a kiesés ellen küzd, nem mind1, h az egyik kikap a motivált Barcától, a másik meg meg elhoz 3 pontot egy Barcától, aki le se hányja a meccset, mert ez is befolyásolja a bajnokságot. Erről hogy vélekedtek TI nagyszerű sportemberek, úriemberek?