annyira várom már a 100%-osat

Így van.ozsimiki írta:Hm, nagyon úgy néz ki, hogy spanyol gólkirály, Bl gólkirály, Európai aranycipős lesz a srác idén.
spanyol bajnok is remélem,
ami durva, hogy ezek ellenére se kapja meg az aranylasztit, ha az Argentinok legalább nem jutnak 4be,de még az is kevés lehet hozzá, ha a végső győztestől valaki kiemelkedőt nyújt. (vagy még azt se, lsd Cannavaro)
pedig idén pazarabb, még a tavalyinál is...
GRT LEO!
nem hiszel már OLIC-ban ?ozsimiki írta:Hm, nagyon úgy néz ki, hogy , Bl gólkirály,
Most olyan 70%-ot. Sokat nem csinált, de két szép gólt betessékelt.fcbarca0827 írta:Jelenleg egy 30-35 % esélyt látok rá, hogy megdöntse.![]()
Bányász írta:Ronaldo 49 meccsen 47 gólt rúgott a Barcában.Az a rekord.A 42 gólt azt Cristiano Ronaldo rúgta az M.U-ban.
Így van. Természetesen Luis Nazario da Lima-ra gondoltam.levproff írta:Igen, gondolom az igazi Ronaldora gondolt.
Sanama írta:Forlan a hibás amiért Eto'0 az utolsó furdolókban 10 ziccerből 1et vert be?Capon írta:Na ha már vége van akkor még jobb a helyzet.levproff írta:Igen, gondolom az igazi Ronaldora gondolt.
Egyébként a holland bajnokságnak már vége.
Én sem Várok Messitől 5 gól a köv. 3 meccsen, de nála ki tudja lehet az még több is nem csak 5. Azért ha reálisan nézem 2-3 gól még simán lehet és az már végkép elég lesz a végelszámolásnál.
Nagy öröm lesz ez nekem. Szerencsétlen Eto'onak mindig betett Forlán a végén.
Amúgy remélem meg lesz ez is Messinek. Igazság szerint én akkor is bőven elégedett vagyok ha még egyet lő. Ebben is verné CR-t, szerintem hatalmas dolog lenne.
Forlan a hibás amiért Eto'0 az utolsó furdolókban 10 ziccerből 1et vert be?Capon írta:Na ha már vége van akkor még jobb a helyzet.levproff írta:Igen, gondolom az igazi Ronaldora gondolt.
Én sem Várok Messitől 5 gól a köv. 3 meccsen, de nála ki tudja lehet az még több is nem csak 5. Azért ha reálisan nézem 2-3 gól még simán lehet és az már végkép elég lesz a végelszámolásnál.
Nagy öröm lesz ez nekem. Szerencsétlen Eto'onak mindig betett Forlán a végén.
Na ha már vége van akkor még jobb a helyzet.levproff írta:Igen, gondolom az igazi Ronaldora gondolt.
Ronaldo 49 meccsen 47 gólt rúgott a Barcában.Az a rekord.A 42 gólt azt Cristiano Ronaldo rúgta az M.U-ban.Ronaldo rekordja is 42 volt tudtommal!
Ronaldo rekordja is 42 volt tudtommal!fcbarca0827 írta:Abba nem csak a bajnokikon szerzett gólok száma számít? Mert, akkor 29.Capon írta:Összesen hány gólnál jár az aranycipőért folyatott harcban? 38Amúgy 42 gólnál tart Messi. Szerintem a maradék 3 meccsen megdönti Ronaldo 47 gólját is.
http://www.eurotopfoot.com/soulierdor.php3Capon írta:Összesen hány gólnál jár az aranycipőért folyatott harcban? 38
Abba nem csak a bajnokikon szerzett gólok száma számít? Mert, akkor 29.Capon írta:Összesen hány gólnál jár az aranycipőért folyatott harcban? 38