2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pep. Semmi más.Rivaldo11 írta:Nem akarom kipécézni, semmi bajom vele, de...
MI
TARTJA
PÁLYÁN
EZT
AZ
EMBERT????
Így van. Ebből látszik szerintem nagyon jól, hogy ő védekező középpályás elsősorban. Ott kellene rá számítani.Rivaldo11 írta:Nekem valahogyan üresnek tűnik a játéka. Az oké, hogy hozzáteszi a magáét védekezésben, de előre nem játszik, eggyel továbbfolyatja a zsugát balra, és annyi. Mintha nem lenne meg a helye, némileg feleslegesnek tűnik a pályán. Volt már jobb időszaka is.
Akit le kell tolni,az meg is kapja,ne félj,felőlem hányhatsz is,de az igazságot azzal sem tudod majd eltakarni. Keita az idény elején 2-3 meccsen volt hasznára a csapatnak,amikor rárúgták a labdát ,az meg bepattant valahogy a hálóba róla. És igen,igazad van, nem 3-4 jó meccs volt idén,még annyi sem. Egy nulla a teljesítménye.Fernando írta:Szánalmasak vagytok. Menjetek végig mindenkin és toljatok le mindenkit mint a szarosgatyát! Bravo emberek! Rohadtul nem 3-4 jó meccse volt idén. Az ilyen emberektől kavarog a vadas a gyomromban.
Tőlem kavaroghat,ha úgy gondolod. Olvass vissza mikor kezdtem el szidni Keitat,hogy nem ide való?!Fernando írta:Szánalmasak vagytok. Menjetek végig mindenkin és toljatok le mindenkit mint a szarosgatyát! Bravo emberek! Rohadtul nem 3-4 jó meccse volt idén. Az ilyen emberektől kavarog a vadas a gyomromban.
Így van!Fecooo írta:bravúros teljesítmény, de ehhez maximálisan asszisztált a Mesterünk is...bonano írta:Gratula nekik, hogy a hétről-hétre bemutatott nagy nullával alapemberré, nélkülözhetetlenné vált!
Csak azt nem tudom, mit keres ez itt?![]()
Rosszabb, mint Oleguer...förtelem a játéka. Beadni nem tud. Passzolni nem tud. Védekezni nem tud. A kapura tökre veszélytelen. Nem tudom, mi a feladata itt...Azonkívül, hogy a szurkolók idegeit borzolja, és felhúzza...
bravúros teljesítmény, de ehhez maximálisan asszisztált a Mesterünk is...bonano írta:Gratula nekik, hogy a hétről-hétre bemutatott nagy nullával alapemberré, nélkülözhetetlenné vált!
Csak azt nem tudom, mit keres ez itt?![]()
Rosszabb, mint Oleguer...förtelem a játéka. Beadni nem tud. Passzolni nem tud. Védekezni nem tud. A kapura tökre veszélytelen. Nem tudom, mi a feladata itt...Azonkívül, hogy a szurkolók idegeit borzolja, és felhúzza...
Perrero írta:néger, és gondolom nem akarja Laporta, h a Barcát megtalálják, mondván h rasszista csapat... más tippem nincsVito írta: de Keitaban mit láthat Pep?
Teljesen egyetértek.Vito írta:hálás lennék, ha valaki el tudná magyarázni, hogy Keitanak miért van bérelt helye a csapatban.?!
tudom, hogy pocokság egy vesztes meccs után egy embert kipécézni, de régóta keresem a választ a kérdésre. egyszerűen semmit nem látok benne, amivel a csapatot tudná segíteni.. sem passzjátékban, sem védekezésben nem tud hozzátenni, de még csak szinten tartani sem.
nálam hónapok óta ő a legnagyobb kérdőjel. Buszkecc eladhat pár labdát, de rajta legalább látszik a tehetség és az, hogy ha levetkőzi a flegmaságait, akkor egy kiváló játékos lesz belőle, de Keitaban mit láthat Pep?
s akkor egy Toure a padon
Sokat fut, ill. jól érkezik a büntetőterületen belül.Vito írta: de Keitaban mit láthat Pep?
Nana. Azért összességében Ibra sokkal jobban teljesít első szezonjában új csapatában mint Etoo. Pl. amikor Etoo hónapokig nem talált be, nem emlékszem, h annyira visszasírták volna.duncan írta:Ennyi erővel ott van Touré...Perrero írta:néger, és gondolom nem akarja Laporta, h a Barcát megtalálják, mondván h rasszista csapat... más tippem nincs
Vagy épp Eto'-t nem kellett volna elcserélni a svéd két-ballábasra...A mai meccsen is bebizonyosodott,hogy melyikük a jobb,nem csak az előző években.
Ennyi erővel ott van Touré...Perrero írta:néger, és gondolom nem akarja Laporta, h a Barcát megtalálják, mondván h rasszista csapat... más tippem nincs