LM10 írta:Nyilván ha Pep nem látna rá semmit, hogy miként épülhetne be, akkor eladnánk.
Nos, én Guardiolát sok mindenben tudom Cruyffhoz hasonlítani. Ebben a tekintetben is: makacs, végtelenül makacs. Nem hiszem, hogy egy eladással együtt beismerné, hogy tévedett. Bár, ki tudja az ő filterén keresztül miképp értékeli Zlatant. Abban biztos vagyok, hogy nem erre számított.
flegmázással gyanúsítja az elfogult. És ez jó pont, hogy az az Ibra aki korábban a flegmaságával és hisztijével tűnt ki, itt a Barcánál akarja a sikert és alázatosan viselkedik, ellenben itt nem jön össze neki a játék. Jövőre bízok egy jobb Ibrában, az Eto'O fanoknak pedig üzenem, hogy ő is a csapat játékosa, elmenni nem fog, akkor tessék neki szurkolni!
Nézd, nemrégen valami ilyesmit fogalmaztam meg: amitől féltem, attól nem kellett vele kapcsolatban, viszont játékban hulladék. Persze, túlzok. Szóval, én nem tudom másképp elképzelni, főleg ezt az idényt látva, de ő igazán klasszis teljesítményt azzal az önző, nagyképű, flegma pofájával, egy rá épülő, kevésbe offenzív, gyors csapatban tud, ahol nem csak a szurkolóinak, hanem a többi társnak is mondhatja: én játszom, ti pofáztok.
Nem hiszem, hogy taktikai változtatások - mert ez esetben holmi korrekció aligha elegendő -, egy új balszélső, esetleg vetélytárs, illetve következetesebb szankciók rossz játékot követően ellensúlyozni tudja, s ismét világklasszis támadóvá tenné itt, Katalóniában. Minden esetre, ahogy Rivaldo is mondta: meg fogjuk látni.