az bűn lenne!Kitfisto írta:Lemerném fogadni hogy az lesz hogy Charlie Real mezben,Colin pedig Barcásban lesz.Jól gondolom?Colin írta:Nagyon jó.. bár vannak rajta részletek amik... na mind1 várjatok türelemmelretek írta:Nagyon kiváncsi vagyok milyen a kép de majd megtudom...
Biztos jó!
Üzenetek mindenkinek
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lemerném fogadni hogy az lesz hogy Charlie Real mezben,Colin pedig Barcásban lesz.Jól gondolom?Colin írta:Nagyon jó.. bár vannak rajta részletek amik... na mind1 várjatok türelemmelretek írta:Nagyon kiváncsi vagyok milyen a kép de majd megtudom...
Biztos jó!
in to exile
-
- Capitá del Barça
Meglepetésretek írta:Mit ábrázol a kép?Colin írta:Hát yah csak az a gáz h leghamarabb szerdán jönnek meg a képek... de addig is várjunk türelemmelretek írta:De mehetne a Portrékba is!

REAL MADRID C. DE F.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mit ábrázol a kép?Colin írta:Hát yah csak az a gáz h leghamarabb szerdán jönnek meg a képek... de addig is várjunk türelemmelretek írta:De mehetne a Portrékba is!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Kifestő 11!!barcafan írta:hány éves is vagy kifestö??? azért már szobatiszta az aszony??? beszélni tud???Kitfisto írta:Az a baj mert szóltam hogy semmi közöd hogy hogy néz ki a csajom,meg megkértelek hogy ne zargass privibe?Megsértődtél?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem jó ötlet lenne!Colin írta:Viszont Charlieval van 1 közös képünk amit felfogunk nyomatni amint meglesznek a képek csak azt nem tom hova... barca & real topicot nyissunk neki?Kitfisto írta:Charlie!Feltennéd azt a vidit?vagy ide?
végülis a kép egyben üzenet is...

-
- Capitá del Barça
Viszont Charlieval van 1 közös képünk amit felfogunk nyomatni amint meglesznek a képek csak azt nem tom hova... barca & real topicot nyissunk neki?Kitfisto írta:Charlie!Feltennéd azt a vidit?

REAL MADRID C. DE F.
-
Mi a baj retek?retek írta:nagyon igazad van....Bodi írta:Kitfistonak pia se kell ahhoz,hogy hülyeségeket beszéljen....![]()

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem szégyen ez,4év múlva te is csúnyán fogx piálni,és akkor majd poénból te is mondax ilyeneket!Kitfisto írta:Én nem is beszélnék ilyeneket.Charlie írta:Áhh Kitfisto,te sem szeretnéd ha rólad tennének fel ilyeneket!Kitfisto írta:Charlie!Feltennéd azt a vidit?
C.
C.
-
Én nem is beszélnék ilyeneket.Charlie írta:Áhh Kitfisto,te sem szeretnéd ha rólad tennének fel ilyeneket!Kitfisto írta:Charlie!Feltennéd azt a vidit?
C.

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Hülyeségeket beszélx részegen?Amikor nem vagy piás akkor is ilyenek hagyják el a szádat hogy hala madrid meg sok ilyen baromság mégColin írta:nagy kunszt felvettetek 1 részeg embert aki hülyeségeket beszél nagyon... szép teljesítmény!

C.
-
Charlie!Feltennéd azt a vidit? 

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Na majd megnézem a VIDEÓN hogy is volt ez a Barcás dolog skandálásaColin írta:a véremben csörgedezhet ha a szivem örökre a madridé...Charlie írta:Kivágtad magad,de akkor is most már Barca vér csörgedezik benned!Colin írta:Kben is kényszerítettek h ezt mondjam kben nem kaptam volna több piát...![]()
![]()
C.

C.