sajnálom h a Roma legalább a kupát nem tudta elcsípni az Inter orra elől, de hát ez van....
nagyon úgy néz ki h az Inter Mourinhoval idén triplázni fog 5. (?) csapatként a történelemben. (ráadásul pont a tavalyi csodaszép BARCA Triplázás után...)
nem hiszem h a bajnokságban azt a 2 pontot ami az előnyük két hátralévő meccsre elszórakoznák (sajna) és hiába a Roma második féléves feltámadása.
a BL-ben meg hát hiába szeretném vhogy nem tudom igazán elképzelni h a Bayern meg tudja őket verni, főleg h Ribéry sem lesz. (nem biztos h sokat számítana...)
nem tudom de vhogy ezt végignézni a tavaly hőstettünk után nem a legjobb mert azért a triplázás ritka, nem volt sok belőle; erre most egymás követő két évben megtörténik. mert még az elsővel nincs baj

, csak ez...
Mourinhot utálom mint embert, jellemet, személyiséget meg azt a modort... de azt kell mondani h egyre inkább igazolódik nem mintha eddig nem lehetett volna látni de kiváló edző és ezt bizonyította már és most is ezt teszi.
csak nekem már az ő személye egy előítéletet, unszimpátiát kényszerít ki az adott csapat iránt.