Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NekemLM10 írta:Kinek vitte még el a Werder?![]()
![]()
200Brian 20 írta:persze, Barca, Real, Manchester, Chelsea, Roma,kerozin írta:tudtok tippeket adni a hétvégére?
persze, Barca, Real, Manchester, Chelsea, Roma,kerozin írta:tudtok tippeket adni a hétvégére?
Nem hiszem.most kiváncsi vagyok, ha beírom ide a szelvényeimet nyerek-e?
Sevilla-Barca 1.47 H
amikor sokan fogadnak egy csapatra, akkor mindig elkezd menni lefele az odds mértéke!socio66 írta:Hét elején még kettő felett volt az odds,nem tudom minek kell levinni teljesen. Mintha nem az idei bajnokság legnagyobb rangadója lenne..Fernando írta: DVSC vs. Videoton H 1.65
Hét elején még kettő felett volt az odds,nem tudom minek kell levinni teljesen. Mintha nem az idei bajnokság legnagyobb rangadója lenne..Fernando írta: DVSC vs. Videoton H 1.65
Esbjerg nyerni fog, meg is tettem.Fernando írta:Esbjorg - Silkeborg V-lesz, egyébként nem rossz szelvény. Mára mindenkinek ajánlom a Zwolle (2.04) és a Roda (1.98) győzelmét. Remélem jönni is fog, mert megtettem.
Papírforma alapján jönnie kéne mindegyiknek, de a Zenitre nem adtak nagy oddsot ahhoz képest, hogy az egyik legnehezebb dolguk nekik lesz, szerintemMezner2 írta:Mai szelvényem:)
Csehország-Fehéroroszország H 1,24
Orlando-Atlanta H 1,18
Zenit-Nalcsik H 1,48
Unirea-Curteada H 1,21
Grashoppers-Zürich H 1,90
800->3985
Véelmények kritikák érdekelnek![]()