2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
LPKeke írta:Szerintem Bojan is ide tartozik!Titinho írta:Eddig kiváló:
Alves, Busquets, Xavi, Messi, Pedro.
A többiek átlagosat nyújtanak, azt amit kell.
Elkezdődött a 2. félidő!
Gyerünk srácok!
Forca Barca!
Szerintem Bojan is ide tartozik!Titinho írta:Eddig kiváló:
Alves, Busquets, Xavi, Messi, Pedro.
A többiek átlagosat nyújtanak, azt amit kell.
Elkezdődött a 2. félidő!
Gyerünk srácok!
Forca Barca!
Ilyet soha nem tudnék mondani,hogy "remélem nyer a madrid"!barcafan0911 írta:Remélem nyer a madrid, jó lenne hazai pályán bajnoknak lenni.
Hát a végén nagyon benne volt, hogy egy piros is előkerül de a szünetben lehet kicsit lehiggadnak.socio66 írta: Ja,és megeszem a kalapom,ha a sevillai feka védekező kp végig pályán marad.
"feka védekező kp" is Zokora.socio66 írta:Eddig nagyon udvarias velünk a Sevilla,azt hittem sokkal jobban mennek majd előre.
Bojan isteni,megint egy fontos gól,baromira kár,hogy nem ő játszotta végig az évet és lassan komolyan el kell gondolkodni,hogy kell-e vennünk egyáltalán bárkit is helyette/mellé.
Jó lenne még egy harmadikat lőni,akkor az életkedve is elmenne a sevillai srácoknak,így viszont még benne lehet az egyenlítés.
Ja,és megeszem a kalapom,ha a sevillai feka védekező kp végig pályán marad.
Úgyis nyernek nyugi majd rinyagép hoz egy gólt a végén.kabekabe írta:A végén 3 helyzetünk volt, nekik 1(mondjuk a 3-ból, asszem 2-őt sikerült hazaadniuk). Valdes védése kellett. Ne bízzuk el magukat, bár vszleg ez a meccs megvan, bár nehéz csapat és nagyon fognak akarni! A Zaragoza szintén 10 emberrel egyenlített a Madrid ellen, akkor mázlijuk volt, az Osasuna ellen is mázlijuk volt, most ne legyen! Hajrá Bilbao!
Xavi elég jó, meg Alves is.
Detto!barcafan0911 írta:Remélem nyer a madrid, jó lenne hazai pályán bajnoknak lenni.
danko94 írta:1x lehetnek őkis szerencsétlenek. Fortuna nagyon Madridista.Tdavid írta:1:1 madridéknál....de sztem ugyanaz lesz mint az elmúlt pár mérkőzésen h a végén a real behúzza![]()
![]()
DE NE LEGYEN IGAZAM!!!!!
Bizony akkor már mindegy, hogy mi lesz az utolsó körben. De hza ezt a meccset behúzzuk, mindegy. Nem nézem le a Valladolidot, de úgymond "illik" megnyerni azt a meccset, még a leggyengébb összeállítással is.visca el barca írta:ha nyerünk és amargit x-el, már bajnokok vagyunk? pontegyelőség esetén egymás elleni v mi számít?
Egymás elleni.(jobbak vagyunk) majd Gólkülönbség. (ebben is jobbak vagyunk) = Ha ikszel a Madrid és mi nyerünk akkor Bajnokok lennénkvisca el barca írta:ha nyerünk és amargit x-el, már bajnokok vagyunk? pontegyelőség esetén egymás elleni v mi számít?