Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Félreértettél.Fernando írta:Nagy különbség, hogy idén Henry van, jövőre nem van. Egy csatár megy, egy csatár jön. Nem elképzelhetetlen az idén már gyakorolt 4-2-2-1-1-es felállás sem szerintem jövőre. Ibra-Villa elől, Messi mögöttük.Sanama írta:Mikaos.
Biztos lehetsz benne,hogy Ibra marad.
Iaguinta? Nevetséges... Ne már... pesfoci hír volt.
Én amit nem értek...
Tavaly 50ért már adta is volna a valencia,abból Villa 10et átvállalt volna,ha jól emlékszem,de akkor nem adtunk érte 40et.
Most meg már igen? Ez nekem aboszlút logikátlan,ha akkor adunk érte 40et, Ibra sem lenne itt,és most Laporta egy balszélsőt kersgethetne,nem egy középcsatár menni ki szélre.
Persze utólag okos az ember,de sajnos így, ahogy Titinhonak, nekem is le kell mondanom egyik hatalmas kedvencemről David Silvarol.
Várom már a 19.-ét, remélem ha igaz az üzlet,akkor tényleg bemutatják.
Nagy különbség, hogy idén Henry van, jövőre nem van. Egy csatár megy, egy csatár jön. Nem elképzelhetetlen az idén már gyakorolt 4-2-2-1-1-es felállás sem szerintem jövőre. Ibra-Villa elől, Messi mögöttük.Sanama írta:Mikaos.
Én amit nem értek...
Tavaly 50ért már adta is volna a valencia,abból Villa 10et átvállalt volna,ha jól emlékszem,de akkor nem adtunk érte 40et.
Most meg már igen? Ez nekem aboszlút logikátlan,ha akkor adunk érte 40et, Ibra sem lenne itt,és most Laporta egy balszélsőt kersgethetne,nem egy középcsatár menni ki szélre.
Persze utólag okos az ember,de sajnos így, ahogy Titinhonak, nekem is le kell mondanom egyik hatalmas kedvencemről David Silvarol.
Várom már a 19.-ét, remélem ha igaz az üzlet,akkor tényleg bemutatják.
Ha "Jakinta" neve tényleg felmerül nálunk, akkor kölcsönkérek a Barátaimtól egy repjegyre és önként jelentkezem próbajátékra így 42 évesen!Sanama írta:Mikaos.
Madridi újságnak nem hiszünkMikaos írta: Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Az könnyen lehet,h nem engedné el a Valencia de számomra erősen kérdéses,h az egyiket meg tudják e tartani a másik nélkül.Vannak azért még ott jó zsugások de Silvanak azért Villa volt a fő játszótársa.A fenti kijelentést egyedül az mondatja Veled, hogy mindkét játékost valószínűleg nem engedné el a Valencia.
A fenti kijelentést egyedül az mondatja Veled, hogy mindkét játékost valószínűleg nem engedné el a Valencia. Viszont, (szerintem) a csapatunknak kell(ene) középpályára is egy minőségi játékos, aki az előre játékban megközelíti Xavi vagy Ini kreatív vénáját, mert bármelyikőjük megsérül, a játékunk nem az igazi. Ez pedig tökéletesen illene Silvára, én is tudom, hogy kicsi a valószínűsége, de nagyon is el tudnám képzelni mindkét playát Barca mezben!Titinho írta: Viszont így az évek óta személyes kedvencemről David Silváról le kell mondanom....
Én egyelőre nem tudom hova tenni ezt a Villa ügyet. Kivételes képességekkel rendelkező játékos az biztos, de szerintem van a piacon olyan játékos is aki többet segithetne a csapaton.Mikaos írta:Nekem csak az nem világos, hogyha Villa jön, akkor melyik posztra igazol?
Ha középcsatár posztra, akkor ott elég erős a "forgalom" Ibra* és Bojan személyében.
Ha balszélre...az mondjuk reális lenne, Henry helyét átvenné - de sajnálnám, hogy emiatt Pedro kevesebb lehetőséget kapna.
A jobbszél persze atombiztos Messi személyében.
Egyébként örülnék Villának, eszméletlenül lendületes focista, és a spanyol válogatottból ismerős lehet neki a környezet is.
Titinho Marca-híréhez adalék a Sport.es cikke is: állítólag nemrég találkozott Laporta és a Valencia elnöke, és 40 millió euróról van szó.
*Viszont ezzel együtt szaporodnak Ibra eladásáról szóló hírek is. Múlt héten olvastam, hogy a Juventus jelentkezne érte 40 millió euróért (Érdekes, hogy itt is 40 a bűvös szám, mint ahogy előbb is). Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Szerintem Pep fog neki helyet találni. Pedroval kapcsolatban pedig, én azt mondom hogy jó játékos, de még fejlődnie kell 1-2 dologban. Amúgy meg ha Ibrának nem megy, akkor egyből ott van a lehetőség, hogy játsszon. Én mindenképpen örülnék Villának mert így főleg ha Ibra is magára talál, megint elérhetjük a 100 gólos határt az idény végére.Mikaos írta:Nekem csak az nem világos, hogyha Villa jön, akkor melyik posztra igazol?
Ha középcsatár posztra, akkor ott elég erős a "forgalom" Ibra* és Bojan személyében.
Ha balszélre...az mondjuk reális lenne, Henry helyét átvenné - de sajnálnám, hogy emiatt Pedro kevesebb lehetőséget kapna.
A jobbszél persze atombiztos Messi személyében.
Egyébként örülnék Villának, eszméletlenül lendületes focista, és a spanyol válogatottból ismerős lehet neki a környezet is.
Titinho Marca-híréhez adalék a Sport.es cikke is: állítólag nemrég találkozott Laporta és a Valencia elnöke, és 40 millió euróról van szó.
*Viszont ezzel együtt szaporodnak Ibra eladásáról szóló hírek is. Múlt héten olvastam, hogy a Juventus jelentkezne érte 40 millió euróért (Érdekes, hogy itt is 40 a bűvös szám, mint ahogy előbb is). Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Mit kellet volna akkor cáfolni tavaly a sajtóban is tárgyalásól meg az esedékes átigazolási díjról volt szó. Ezek meg igaznak bizonyultak. Akkor mégis mit cáfoltak volna?Lionel85 írta:Tavaly se cáfolt senki, hogy jön Villa, aztán az utolsó pillanatban kútba esett az üzlet. Ez még nem jelent semmit, akkor lehet az egész transzfert biztosnak venni, ha Laporta, Txiki, Villa és Guardiola együtt fotózkodnak Villa új 7-es mezével a sajtó előtt.
Úgy látszik számolnunk kell vele. Én örülnék neki. Remélem ha érkezik nem térünk majd át a sokak által említett 4-3-1-2-es felállásra és inkább maradunk majd továbbra is a klasszikus 4-3-3-nál.Legfrissebb értesüléseink szerint a madridi Marca a keddi számában újabb fejezetben fog foglalkozni David Villa és a Barcelona „házasságával.” A fővárosi lap értesülései szerint a megállapodás nem csak megszületett Villa átigazolásáról a Barcelona, a Valencia és a játékos között - amiről már korábban tudósítottak -, hanem már a bemutatás időpontjáról egyeztetnek a felek. A hírek ráadásul arról szólnak, hogy Joan Laporta klubelnök már a jövő héten be kívánja mutatni a támadót a közönség és a sajtó előtt, mint a Barcelona új játékosát. A híreket továbbra sem lehet megerősíteni más forrásokból, és különösképpen nem hivatalos forrásból, ezért ezeket az információkat továbbra is illő kellő fenntartásokkal kezelni.
oké-oké, látom...Egyébként én is hasonlóan gondolom...Mindenképpen egy gólerős játékossal kell erősíteni, nem pedig egy balszélsővel....Barca_10 írta:...