Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.11. 17:57:35

Fernando írta:
Sanama írta:Mikaos.
Biztos lehetsz benne,hogy Ibra marad.
Iaguinta? Nevetséges... Ne már... pesfoci hír volt.

Én amit nem értek...
Tavaly 50ért már adta is volna a valencia,abból Villa 10et átvállalt volna,ha jól emlékszem,de akkor nem adtunk érte 40et.

Most meg már igen? Ez nekem aboszlút logikátlan,ha akkor adunk érte 40et, Ibra sem lenne itt,és most Laporta egy balszélsőt kersgethetne,nem egy középcsatár menni ki szélre.
Persze utólag okos az ember,de sajnos így, ahogy Titinhonak, nekem is le kell mondanom egyik hatalmas kedvencemről David Silvarol.

Várom már a 19.-ét, remélem ha igaz az üzlet,akkor tényleg bemutatják.
Nagy különbség, hogy idén Henry van, jövőre nem van. Egy csatár megy, egy csatár jön. Nem elképzelhetetlen az idén már gyakorolt 4-2-2-1-1-es felállás sem szerintem jövőre. Ibra-Villa elől, Messi mögöttük.
Félreértettél.
Én azt mondom,hogy tavaly még 4-3-3 játék ment mindig, abba jött Ibra.
De ha akkor Villara beruházunk, akkor se Ibra nincs se most probléma,mert akkor nyárra annyi a feladat,hogy vegyünk egy szélsőt.
És ha tavaly pl. Villat elhoztuk volna Silva 1évvel rá sokkal mozdíthatóbb lenne.

De hát "Ha" nincs,úgyhogy ez van
LM10
Director del Fútbol

2010.05.11. 17:52:44

Szerintem Villa közeleg :wink: :D Én támogatom a gólerős játékos balszélen való játszatását, így megint a gólerős duó helyett visszatérne a tridente.

Villa-Ibra-Messi.

Főleg ha Ibra jó évet fog produkálni.

Ha mégsem vagy csak pihentetjük a svédet:

Pedro-Villa-Messi
vagy
Villa-Bojan-Messi

És ezzel megannyi lehetőségünk lehetne még. Remélem minél előbb hivatalos lesz a transzfer.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.11. 17:51:07

Én amit nem értek...
Tavaly 50ért már adta is volna a valencia,abból Villa 10et átvállalt volna,ha jól emlékszem,de akkor nem adtunk érte 40et.

Most meg már igen? Ez nekem aboszlút logikátlan,ha akkor adunk érte 40et, Ibra sem lenne itt,és most Laporta egy balszélsőt kersgethetne,nem egy középcsatár menni ki szélre.
Persze utólag okos az ember,de sajnos így, ahogy Titinhonak, nekem is le kell mondanom egyik hatalmas kedvencemről David Silvarol.

Nagy különbség, hogy idén Henry van, jövőre nem van. Egy csatár megy, egy csatár jön. Nem elképzelhetetlen az idén már gyakorolt 4-2-2-1-1-es felállás sem szerintem jövőre. Ibra-Villa elől, Messi mögöttük.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.05.11. 17:50:16

Ha "Jakinta" neve tényleg felmerül nálunk, akkor kölcsönkérek a Barátaimtól egy repjegyre és önként jelentkezem próbajátékra így 42 évesen! :lol:
Nem leszólni akarom, de ne már! :lol:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.11. 17:45:41

Mikaos írta: Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Madridi újságnak nem hiszünk
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.11. 17:40:48

A fenti kijelentést egyedül az mondatja Veled, hogy mindkét játékost valószínűleg nem engedné el a Valencia.
Az könnyen lehet,h nem engedné el a Valencia de számomra erősen kérdéses,h az egyiket meg tudják e tartani a másik nélkül.Vannak azért még ott jó zsugások de Silvanak azért Villa volt a fő játszótársa.

Nagyon nagy veszteség lenne ez a Valenciának és nem tudom mi bírhatná maradásra Silvát amikor különböző élcsapatok csábítják...

Ha ez a két emberke elmegy akkor azt hiszem lemondhatunk a Valenciáról egy darabig bár ha okosan gazdálkondak az árukból bármi lehet.

Egyébként én is nagyon sajnálom,h Villa ügy van és nem Silva ügy...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.11. 17:38:55

Mikaos.

Én amit nem értek...

Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.11. 17:35:20

A Villa ügy nagyon előre haladt, ha hinni lehet a híreknek! :roll: Jövő héten már be is mutatná Laporta :shock: Kíváncsian várom a folytatást.... :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.05.11. 17:32:41

Titinho írta: Viszont így az évek óta személyes kedvencemről David Silváról le kell mondanom.... :wink:
A fenti kijelentést egyedül az mondatja Veled, hogy mindkét játékost valószínűleg nem engedné el a Valencia. Viszont, (szerintem) a csapatunknak kell(ene) középpályára is egy minőségi játékos, aki az előre játékban megközelíti Xavi vagy Ini kreatív vénáját, mert bármelyikőjük megsérül, a játékunk nem az igazi. Ez pedig tökéletesen illene Silvára, én is tudom, hogy kicsi a valószínűsége, de nagyon is el tudnám képzelni mindkét playát Barca mezben! :D
Az külön jó lenne, hogy ballábas, igazi kuriózum lenne a középpályánk!!!
Nálam Silva Fabregas előtt van!

Csak akkor mi lesz a Valenciával? :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.11. 17:03:17

Iaquaintáról annyit,hogy ha a Juvéban és egy gyengébb bajnokságban 6 gólja van,és Pep sem igazol 30 éves játékost mit keresne ebben a csapatban?

Villának örülnék is meg nem is.Örülnék,mert nagyszerű csatár,kivételes képességekkel és gólérzékenységgel,de nem,mert akkor a Pedro és Bojan sem játszana,kivéve ha valami csoda folytán elmenne Ibra,de erre semmi esély nincs.

Ibráról annyit,hogy hiába szidja őt a média,és itt a fórumon is pár embert a gólmutatója nem olyan rossz:28 meccs/16 gól.És lehet,hogy ő nyerte meg nekünk a bajnokságot az El Clasicón szerzett góljával.

Összegezve:Ha Villa mégsem jön,és Ibra a szezon első-mondjuk-10 meccsén sem azt fogja nyújtani amiért igazoltuk,akkor én már a Messi-Bojan-Pedro csatársorral állnék ki.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
kanty
Llegenda del Barça

2010.05.11. 16:28:31

Mikaos írta:Nekem csak az nem világos, hogyha Villa jön, akkor melyik posztra igazol?
Ha középcsatár posztra, akkor ott elég erős a "forgalom" Ibra* és Bojan személyében.
Ha balszélre...az mondjuk reális lenne, Henry helyét átvenné - de sajnálnám, hogy emiatt Pedro kevesebb lehetőséget kapna.
A jobbszél persze atombiztos Messi személyében.

Egyébként örülnék Villának, eszméletlenül lendületes focista, és a spanyol válogatottból ismerős lehet neki a környezet is.

Titinho Marca-híréhez adalék a Sport.es cikke is: állítólag nemrég találkozott Laporta és a Valencia elnöke, és 40 millió euróról van szó.

*Viszont ezzel együtt szaporodnak Ibra eladásáról szóló hírek is. Múlt héten olvastam, hogy a Juventus jelentkezne érte 40 millió euróért (Érdekes, hogy itt is 40 a bűvös szám, mint ahogy előbb is). Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Én egyelőre nem tudom hova tenni ezt a Villa ügyet. Kivételes képességekkel rendelkező játékos az biztos, de szerintem van a piacon olyan játékos is aki többet segithetne a csapaton.
Villa vérbeli középcsatár, ha szélső támadónak jönne akkor az elég rizikós lenne, hiszen nem nagyon játszott ezen a poszton még. Ha meg középcsatárnak jön akkor ott ahogy Te is irtad elég nagy a "forgalom".
Még semmi sem biztos, de ha Pep akarja akkor Villa a Barcelona játékosa lesz. Az is lehet, h két csatárral akar majd játszani(Ibrahimovic, Villa), mögöttük pedig Messivel :?: :!: Majd meglátjuk, h mit hoz a jövő... :)

Arra esélyt nem látok, h a nyáron eladjuk Ibrahimovicot és ennek értelme nem is lenne. Nem produkál a svéd rossz szezont, igaz látványban talán elmarad az előzetes vártaktól.
Az ilyen pénz+Iaquinta csere abszolút vicc, mit keresne egy Iaquinta ebben a csapatban. :roll:
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.11. 12:58:55

Mikaos írta:Nekem csak az nem világos, hogyha Villa jön, akkor melyik posztra igazol?
Ha középcsatár posztra, akkor ott elég erős a "forgalom" Ibra* és Bojan személyében.
Ha balszélre...az mondjuk reális lenne, Henry helyét átvenné - de sajnálnám, hogy emiatt Pedro kevesebb lehetőséget kapna.

Egyébként örülnék Villának, eszméletlenül lendületes focista, és a spanyol válogatottból ismerős lehet neki a környezet is.

Titinho Marca-híréhez adalék a Sport.es cikke is: állítólag nemrég találkozott Laporta és a Valencia elnöke, és 40 millió euróról van szó.

*Viszont ezzel együtt szaporodnak Ibra eladásáról szóló hírek is. Múlt héten olvastam, hogy a Juventus jelentkezne érte 40 millió euróért (Érdekes, hogy itt is 40 a bűvös szám, mint ahogy előbb is). Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Szerintem Pep fog neki helyet találni. Pedroval kapcsolatban pedig, én azt mondom hogy jó játékos, de még fejlődnie kell 1-2 dologban. Amúgy meg ha Ibrának nem megy, akkor egyből ott van a lehetőség, hogy játsszon. Én mindenképpen örülnék Villának mert így főleg ha Ibra is magára talál, megint elérhetjük a 100 gólos határt az idény végére.
Ibrát még nem adnám el idén, még 1 évet kapnia kell, aztán utána megnézni hogy mi a legjobb a csapatnak.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.11. 12:49:11

Nekem csak az nem világos, hogyha Villa jön, akkor melyik posztra igazol?

Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.11. 11:26:57

Nem is azt mondtam, hogy kellett volna bármit is cáfolni Villával kapcsolatban, sőt, az a világos tárgyalássorozat jó volt.
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.05.11. 10:58:58

Így van!Tavaly lépésről lépesre tudtuk nyomon követni a Villa-val való tárgyalásokat!Nem nagyon volt mit cáfolni,mert minden igaz volt!Egyébként nem tartom kizártnak,hogy ha nem esik a kútba az az üzlet akkor is megléptük volna az Eto'o Ibra cserét!Mert van egy olyan érzésem Eto'o-nak akkor is mennie kellett volna!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.11. 10:54:37

Lionel85 írta:Tavaly se cáfolt senki, hogy jön Villa, aztán az utolsó pillanatban kútba esett az üzlet. Ez még nem jelent semmit, akkor lehet az egész transzfert biztosnak venni, ha Laporta, Txiki, Villa és Guardiola együtt fotózkodnak Villa új 7-es mezével a sajtó előtt. :wink:
Mit kellet volna akkor cáfolni tavaly a sajtóban is tárgyalásól meg az esedékes átigazolási díjról volt szó. Ezek meg igaznak bizonyultak. Akkor mégis mit cáfoltak volna?
Az más kérdés hogy az üzlet nem jött létre, de nem a Barcelona-n illetve Villa-n múlott a dolog
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.11. 10:48:02

Tavaly se cáfolt senki, hogy jön Villa, aztán az utolsó pillanatban kútba esett az üzlet. Ez még nem jelent semmit, akkor lehet az egész transzfert biztosnak venni, ha Laporta, Txiki, Villa és Guardiola együtt fotózkodnak Villa új 7-es mezével a sajtó előtt. :wink:
Kép
Kép
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2010.05.11. 10:37:20

A Marca szerint Laporta május 19-én, tehát a Camp Nou beli Király-Kupa döntő napján szeretné bejelenteni Villa érkezését.

Hetek óta megy ez a Villa ügy és egyvalami nekem nagyon furcsa: nincs cáfolat egyik oldalról sem. Pedig hetek teltek el azóta, hogy nyilvánosságra hozták, hogy Villával már teljes a megállapodás, már csak a Valenciával kell megállapodni, de vannak olyan hírek ugye amik arról szólnak, hogy már a Valenciával is le van zsírozva az ügy, már csak néhány apróságot kell tisztázni.

Sem Laporta, sem Txiki, sem Pep, sem Valencia részről senki nem cáfolta ezeket a híreket. Pedig ilyen híreknél max. 2-3 nap és már jön is a cáfolat. Nekem ezért gyanús, de az is benne van, hogy tévedek. :)

A játékosok pedig az elmúlt hetekben, mint pl. Alves vagy Piqué nyilatkozták is, hogy Villa milyen jó játékos, meg mennyire illene a csapatba.

Kíváncsi vagyok mostmár nagyon a végére... :roll:

Viszont így az évek óta személyes kedvencemről David Silváról le kell mondanom. De megkockáztatom, hogy Di Maríát sem fogom Barca mezben látni, bár még fiatal, ki tudja? :) Nembaj...maradt még egy pár kedvenc aki még kiköthet nálunk a következő években. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
papek89
Jugador d'estrella

2010.05.11. 10:30:45

Szerintem majd csak a Bajnokság után lesznek itt cáfolatok, vagy tények Villával kapcsolatban. Jó lenne, ha jönne. Nagyobb lenne a variációs lehetőség a taktikával kapcsolatban.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.11. 09:53:02

Nagyon pedzegetik ezt a Villa ügyet!Azért,ha érkezik meg lesz egy jó formában lévő Ibránk az elég veszélyes lehet!Viszont ezzel kevesebb lehetőség jut majd a hasznos Pedronak illetve a mostanában nagyon jól játszó Bojannak!Ettől függetlenül kell az Ő klasszisa!Már ha érkezik természetesen!Az ő érkezésétől függetlenül nagyon szívesen látnám Silvát a csapatban!!!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.11. 09:41:44

Úgy néz ki Laporta bácsi megveszi Villát búcsú ajándéknak?! Bár nem lenne rossz vétel, kíváncsi vagyok hogy játszanánk ha ő érkezne. Támadó szekciónk sokat javulna vele. De van egy érzésem, hogy szélen többször fog szerepelni.. Remélem az új elnöknek pedig Fabregas megszerzése lesz a cél.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
galamb
Jugador del Barça

2010.05.11. 06:52:45

Bár még korai, de lassan-lassan ténnyé válik nagy valószínűség szerint Villa érkezése. Remélem beilleszkedik majd a Barcába, de abban is bízom, hogy Bojan maradni fog. Szükségünk van rá, Ibrát váltva(vagy fordítva). Ők ketten két különböző kvalitású játékosok, de mindketten nagyon hasznosak tudnak lenni, mint sokszor láttuk, persze ha jó formában vannak. A bajnokság elején Ibrának ment jobban, a végén egyértelműen Bojánnak. Ezért van rájuk továbbra is nagy szükség.
Más: Tudtok vmit Keirrisonról? Továbbra is kölcsönben marad?
Egyetértek Laportával, még a Vb előt meg kell ejteni az igazolásokat.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.11. 06:13:07

Legfrissebb értesüléseink szerint a madridi Marca a keddi számában újabb fejezetben fog foglalkozni David Villa és a Barcelona „házasságával.” A fővárosi lap értesülései szerint a megállapodás nem csak megszületett Villa átigazolásáról a Barcelona, a Valencia és a játékos között - amiről már korábban tudósítottak -, hanem már a bemutatás időpontjáról egyeztetnek a felek. A hírek ráadásul arról szólnak, hogy Joan Laporta klubelnök már a jövő héten be kívánja mutatni a támadót a közönség és a sajtó előtt, mint a Barcelona új játékosát. A híreket továbbra sem lehet megerősíteni más forrásokból, és különösképpen nem hivatalos forrásból, ezért ezeket az információkat továbbra is illő kellő fenntartásokkal kezelni.
Úgy látszik számolnunk kell vele. Én örülnék neki. Remélem ha érkezik nem térünk majd át a sokak által említett 4-3-1-2-es felállásra és inkább maradunk majd továbbra is a klasszikus 4-3-3-nál.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.10. 15:01:51

sporthirado.hu még mindig tiltott oldal!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.10. 14:41:18

Barca_10 írta:...
oké-oké, látom...Egyébként én is hasonlóan gondolom...Mindenképpen egy gólerős játékossal kell erősíteni, nem pedig egy balszélsővel....

Egyébként nekem is az a sanda gyanúm, hogy ha Villa jön, akkor az támadósorunk úgy fog kinézni, hogy Ibra-Villa csatárduo lesz és mögöttük Messi fog játszani....

Fabregast én addig semmiképpen nem favorizálom, ameddig ki nem jelenti, hogy vissza akar térni Barcelonába...szerintem ne csináljunk segget a szánkból, a klub megtette azt a gesztust, hogy lenyilatkozta, hogy bármikor szívesen látják a csapatban. Most rajta a sor, ha jönni akar....
Ha pedig nem jön, akkor is szükségesnek tartom egy támadó középpályás igazolását egy csatár mellett és ezzel be is fejezhetnénk az átigazolásokat.

Jobbhátvéd nem kell van elég jelentkező a B-ből (Bartra, Montoya és Caceresről sem tudni még mi lesz vele)

Ha szabad dobálózni a nevekkel én Villát vagy Torrest és Gourcuff-öt favorizálom, de majd eldöntik a vezetők...remélem nem lesz több Ibra jellegű mellényúlás illetve Gomezhez meg Forlánokhoz meg Adebayorokhoz hasnlóknak még csak a felmerülése sem...
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Lezárt