Fernando írta:Persze, hogy tudsz. Nekem sincs benne merevlemez. 250 megás memókártyám van. Bőven elfér rajta minden. Egy játék profillal együtt kb 3 megát vesz igénybe.
és kb mióta tolod merevlemez nélkül? hogy bírja anélkül? én mindenképp akarok venni egy 20 gigásat azért, de nem rendelve, mert az még +3k a futár, úgyis megyek be Debrecenbe hamarosan, anyumnak veszünk szemüveget, és egyúttal lerendezem a hdd-t is, csak nem tudom hol lehet kapni, mert pl itt ladányban a számtech boltban semmi nincs konzolokhoz.
Esetleg aki debreceni, vagy járatos ott, az adhatna 1-2 tippet, de aki nem járatos ott az is, mert ha ilyen nagyobb üzletekben van, akkor Debrecenben is lesz ugyanazon üzletben. Köszi.
Meg ha sokáig bírja az olvasófej (csak játékra fogom használni) és ha nem drága egy olvasófej, nem tudom mennyi lehet, akkor lehet nem is kéne bele hdd.
A két fifát tolnám vele, (10, meg wordl cup, később meg csak az aktuálisat), meg még esetleg a gta4-et és valami autósat.
Bár magamat ismerve egy doboz xbox 360 lemez ki lesz írva 2 hét múlva!
De egy számítógépben nap mint nap milyen igénybevétel alatt van a meghajtó, ilyen alapon az xboxnak is bírnia kéne szerintem. Vagy nem? Mikor új pc-t kaptam, akkor pár hét alatt elromlott az íróm, azóta pedig az az előtti gépemből kiszedett ősrégi meghajtó van és tökéletes, most megnéztem és még DL lemezeket is tud írni!