Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, silvinho egy remek játékos (volt). remélem csak a sérülések miatt volt ilyen gyenge és hamarosan magára talál. rivaldoval is ugyanez volt a milanban. a világ legjobbja volt nálunk, ott meg mintha elfelejtett volna focizni, sorba elb@xott mindent... ezt nem értem igazán...
de van még pár ilyen volt játékosunk. pl. davids az interben, coco ugyanott, vagy épp kluivert mostanában...
mi lehet az oka. besokalltak, nem érdekli őket a foci, félnek újabb sérüléstől???
pedig ha coco itt marad akkor méltó utódja lett volna serginek, most meg azt sem tudom él-e még???
de van még pár ilyen volt játékosunk. pl. davids az interben, coco ugyanott, vagy épp kluivert mostanában...
mi lehet az oka. besokalltak, nem érdekli őket a foci, félnek újabb sérüléstől???
pedig ha coco itt marad akkor méltó utódja lett volna serginek, most meg azt sem tudom él-e még???
Gio jo balaszélso, csak 1 csere kéne neki, Silvinho helyett. Nem értrem mi tortént Silvinhoval, az Arsenalban + a Celtában király volt, most meg 0. 

- Lujo
- Capitá del Barça
Sorinnak abban az időben még nem volt EU-s útlevele!!!!antiimperialista írta:Evra jó. De Sorin még jobb. Jól seggberúgnám azt a barmot, amelyik kitalálta, hogy ne vegye meg a klub.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Charlie
- Öreg Harcos
Nagy nagy kérdés!
Sorin melyik csapattal lett BL győztes?Mert amikor reklámozták a Magyarország - Argentína meccset,és pont róla volt szó,egy kis bemutató volt,na akkor ezt írták róla,de nekem ez sötét msot.
C.
Sorin melyik csapattal lett BL győztes?Mert amikor reklámozták a Magyarország - Argentína meccset,és pont róla volt szó,egy kis bemutató volt,na akkor ezt írták róla,de nekem ez sötét msot.
C.
- Subinho
- Director del Fútbol
a sorin balbekk, de mostanában inkább védekező kp a válogatottban is. ő igazi robotolós. végig fut. mint cafu, csak a másik oldalon. nagyon jó lett volna, de már rég volt...
saviola viszont megint kölcsönbe megy... azt csináljuk vele, mint a margit eto'o-val. csak nehogy Barca cabronozás legyen belőle...
egyébként a margittól félek kicsit jövőre. baptista, robinho, most meg jöhet ricardinho, cicinho... hááát nem lesz egyszerű csapat...
mi miért nem vehetjük meg cicinhot és akkor mehetne a harc ki a jobb a szélen. és ugyanez kéne a bal oldalon is, mert sztem ez a védelem gyenge pontja. középen puyol-marquez-edmilson megoldják a dolgot...
saviola viszont megint kölcsönbe megy... azt csináljuk vele, mint a margit eto'o-val. csak nehogy Barca cabronozás legyen belőle...

egyébként a margittól félek kicsit jövőre. baptista, robinho, most meg jöhet ricardinho, cicinho... hááát nem lesz egyszerű csapat...
mi miért nem vehetjük meg cicinhot és akkor mehetne a harc ki a jobb a szélen. és ugyanez kéne a bal oldalon is, mert sztem ez a védelem gyenge pontja. középen puyol-marquez-edmilson megoldják a dolgot...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem Evra, Chivu, Sorin, Ashley Cole simán jöhetne majd. De én még úgy érzem idén és jövőre is jó lesz az a van Bronchorst, nagyon bírom én azt a srácot.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
chivu felejtős, nem fog eljönni az ASRtől. viszont ez az evra gyerek jó lenne. sztem biztos van erre vmi elképzelésük a főnököknek, mert télleg, a gio sem mai gyerek, a silvinho pláne nem, ráadásul még [auto_cenzúra] is. a navarrot meg nem tartom akkora zsugásnak egyelőre, h nyugodtan be lehessen tenni oda.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Akkor a PSG-be, tökmind1.
Broki ugye most volt februárban 30 éves... Hááát.. 2, max 3 év sztem és adios lesz..
Pedig én nagyon bírom Gio-t, nagyon jó tag, de MÉG nem kell utódot keresni neki.

Broki ugye most volt februárban 30 éves... Hááát.. 2, max 3 év sztem és adios lesz..

Pedig én nagyon bírom Gio-t, nagyon jó tag, de MÉG nem kell utódot keresni neki.
-
- Director del Fútbol
Ezért nem írtam nevet, mert úgy emlékeztem, hogy az nem az ő nevükhöz fűződött. Egyébként Sorin a PSG-be ment innen. És az is igaz, hogy a Villarrealban már nem balhátvédet játszik, de a Barcában még az volt a posztja, és igen jól teljesített ott.Enrique írta:Pedig az még nem is Franki és Laporta volt..![]()
Sorín tényleg jó játékos, de mintha olyan rémlene, h inkább elment jó pénzért talán a Lazioba, minthogy itt maradjon.. Bár erre nem emléxem pontosan.
- balboa7
- Entrenador del Barça
...ott sztem a középpályán nyomja...pontosan nemtom, de az tény hogy nagy hajtó, 90 percen keresztül fut...Morminho írta:...de a Villarealban asszem nem bal védQt játszik
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

látom bal védQt keresünkbalboa7 írta:...Sorín tényleg yo volt/meg most is az...
...Chivu a Romából? - na sokba lenne, meg sztem nincs EUs papírja!?

hát, Chivu is jó, de akkor már inkább Evra... Sorint télleg megvehettük volna de a Villarealban asszem nem bal védQt játszik
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Pedig az még nem is Franki és Laporta volt..antiimperialista írta:Evra jó. De Sorin még jobb. Jól seggberúgnám azt a barmot, amelyik kitalálta, hogy ne vegye meg a klub.

Sorín tényleg jó játékos, de mintha olyan rémlene, h inkább elment jó pénzért talán a Lazioba, minthogy itt maradjon.. Bár erre nem emléxem pontosan.

-
- Director del Fútbol
Evra jó. De Sorin még jobb. Jól seggberúgnám azt a barmot, amelyik kitalálta, hogy ne vegye meg a klub.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ideális lenne. Fiatal, viszonylag még olcsó, és már nem 1x szóba került a Klub a nevével kapcsolatban, szal mindenképpen jó játékosról van szó. Ja, és a Monacoval is jó viszonyban van a Barca....balboa7 írta:...és Evra a monacoból???
...1981 május 15-én született, 174cm 70 kg és francia...
...szerintetek?
- Lujo
- Capitá del Barça
Én tudnék egy jó kis balbakket. Érett játékos, ha jól emlékszem 28 éves, katalán és a Villarrealban játszik. Valamikor ő is a Barcában nyomta, csak nem kellett. Hát most fel lehetne hívni. Rogerről van szó!Boixos írta:senki sem érdeklődött utánuk, csak felmerült, h milyen [auto_cenzúra] silvinho, és h kéne vki a helyére, mert ez így gáz.
jó reggelt kívánok!

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Subinho
- Director del Fútbol
Én úgy tudom Lamela nem is jön még egy ideig Barcelónába, csak szerződést kötöttek vele...gondolom, majd jön pár év múlva az ifibe, mint Messi anno...
egyébként olvastátok??? mi ez a *******, hogy reikard nem akarja aláírni a szerződését??? ne*********** már!
ja és a másik, tudom, hogy ez a barca nyári igazolások, de a többi csapat erősítése is számít, mivel nem sokára ellenük játszunk... szóval a reallal, a valenciával tisztában vagyok, de a deporral mi van, mert semmit nem lehet hallani, csak, hogy megy Luque. egyáltalán ki lett az edző??? olyan csendben vannak, nehogy meglepjenek mindenkit az induláskor egy bika kis csapattal...
egyébként olvastátok??? mi ez a *******, hogy reikard nem akarja aláírni a szerződését??? ne*********** már!
ja és a másik, tudom, hogy ez a barca nyári igazolások, de a többi csapat erősítése is számít, mivel nem sokára ellenük játszunk... szóval a reallal, a valenciával tisztában vagyok, de a deporral mi van, mert semmit nem lehet hallani, csak, hogy megy Luque. egyáltalán ki lett az edző??? olyan csendben vannak, nehogy meglepjenek mindenkit az induláskor egy bika kis csapattal...
Enrique írta:Először is: sztem belefér 1 hszba is a gondolatmeneted...
Másodszor meg finomabban, ha kérhetem.![]()
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lamela már Katalóniába van vagy még nem jött 

in to exile