Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.12. 17:17:01

barca_bome írta:
Capon írta:Ezzel a monitorral nem fogod tudni megoldani sajnos. Nekem is hasonló LG monitorom volt. Nem tudom hogy állsz anyagilag ha nagyon nem tetszik a mostani képminőség akkor vagy új Tv vagy új monitor.
Akkor marad a TV- annyira nem vészes, de scart elosztó kéne akkor hozzá, olyan van?
Haverom épp msn közelben van. Azt mondja, hogy neked video switch kell (nagy xbox guru) és akkor tudod használni a monitort az xboxal, bár ez a megoldás sem valami olcsó.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bobberto
Capitá del Barça

2010.05.12. 17:12:01

daffy írta:
De ha mondjuk a golemkonzoloson mégsincs hűtésmódosítás vagy hűtéskésleltetés, akkor ezt honnan lehet tudni
hűtésmodd: ha bekapcsoláskor nem lepődsz meg,h milyen hangos,akkor nincs.
hűtéskésleltetés: ha kikapcsolod és nem megy a hűtése még vagy 5 percig,akkor nincs.
Én a konzolstudio-nál veszem meg majd az xbox elite-met. Ott akkor ha megkérdem, hogy ez a 2 dolog hűtésmod és hűtéskéltetés van benne azt ők tudni fogják? Én mindenképpen ha lesz szeretnék hozzá venni egy overcool ventilátort... azt be tudják ott szerelni vagy én is be tudom szerelni hogy megy ez?

ha azért van menne hűtésmódosítás és hűtéskésleltetés + 1 overcool ventilátor... azért az nem melegedhet túl vagy igen?
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.12. 17:06:23

Capon írta:Ezzel a monitorral nem fogod tudni megoldani sajnos. Nekem is hasonló LG monitorom volt. Nem tudom hogy állsz anyagilag ha nagyon nem tetszik a mostani képminőség akkor vagy új Tv vagy új monitor.
Akkor marad a TV- annyira nem vészes, de scart elosztó kéne akkor hozzá, olyan van?
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.12. 17:04:48

Ezzel a monitorral nem fogod tudni megoldani sajnos. Nekem is hasonló LG monitorom volt. Nem tudom hogy állsz anyagilag ha nagyon nem tetszik a mostani képminőség akkor vagy új Tv vagy új monitor.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.12. 16:52:54

Capon írta:Ha jól tudom xboxot is ki lehet kötni monitorra főleg az újakat azokon van minden. Egy HDMI kábel kell hozzá, kérdés a monitorodon van-e ilyen csatlakozó. Én is így oldottam meg a PS3al a dolgot. nem kell kábeleket huzigálni meg különben sem tesz jót neki ha állandóan kopik.
Úgy nézem, csak tápkábelnek van hely meg a videó kártyából ami jön.

Ilyen monitorom van: http://www.planeta220.ru/catalog/data/2 ... 5_img2.jpg

Tudna valaki GTA IV.-hez adni egy torrent fájlt ami jól is fut?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.05.12. 17:05:24-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.12. 16:47:08

barca_bome írta:Nekem megjött ma a golemkonzolos 45k-s cucc. Meglepően hangos, tehát gondolom, hogy hűtésmodosított, és kikapcsolás után 5 percig még hűti.

Jónak tűnik egyelőre, a futár is rendes volt, igaz az nem az ő emberük, elkezdi na nézzük mi ez PS3? Mondom XBOX, elkezdi, a kutyád nagyon ingerült! :lol:

Ja és flash is van benne, viszi rendesen a fifa10-et és a WC 2010-et is! 8)

Én is attól fosok mi lesz ha vmi baja lesz....

Most az a problémám, hogy a tv-n nem a legszebb a kép, át kéne kötni monitorra, de hogy lehet úgy megcsinálni, hogy ne kelljen mindig dugdosni mikor a pc-t akarom használni? Kéne valami kábel hozzá + valami elosztó is, hogy a pc és a box egyszerre be legyen dugva.

Ugyanez az elosztós dolog a TV-nél is fennáll csak másfajta elosztóval, mert most DIGI TV-t ki kell húznom a scartból az XBOX miatt.

Nem egyszerű a helyzet! :o
Ha jól tudom xboxot is ki lehet kötni monitorra főleg az újakat azokon van minden. Egy HDMI kábel kell hozzá, kérdés a monitorodon van-e ilyen csatlakozó. Én is így oldottam meg a PS3al a dolgot. nem kell kábeleket huzigálni meg különben sem tesz jót neki ha állandóan kopik.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.12. 16:39:21

Nekem megjött ma a golemkonzolos 45k-s cucc. Meglepően hangos, tehát gondolom, hogy hűtésmodosított, és kikapcsolás után 5 percig még hűti.

Jónak tűnik egyelőre, a futár is rendes volt, igaz az nem az ő emberük, elkezdi na nézzük mi ez PS3? Mondom XBOX, elkezdi, a kutyád nagyon ingerült! :lol:

Ja és flash is van benne, viszi rendesen a fifa10-et és a WC 2010-et is! 8)

Én is attól fosok mi lesz ha vmi baja lesz....

Most az a problémám, hogy a tv-n nem a legszebb a kép, át kéne kötni monitorra, de hogy lehet úgy megcsinálni, hogy ne kelljen mindig dugdosni mikor a pc-t akarom használni? Kéne valami kábel hozzá + valami elosztó is, hogy a pc és a box egyszerre be legyen dugva.

Ugyanez az elosztós dolog a TV-nél is fennáll csak másfajta elosztóval, mert most DIGI TV-t ki kell húznom a scartból az XBOX miatt.

Nem egyszerű a helyzet! :o
daffy
Madridista

2010.05.12. 16:16:58

De ha mondjuk a golemkonzoloson mégsincs hűtésmódosítás vagy hűtéskésleltetés, akkor ezt honnan lehet tudni
hűtésmodd: ha bekapcsoláskor nem lepődsz meg,h milyen hangos,akkor nincs.
hűtéskésleltetés: ha kikapcsolod és nem megy a hűtése még vagy 5 percig,akkor nincs.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.12. 16:15:29

mindenképp hűtésmódosítottat kell venni,hűtéskésleltetéssel.
De ha mondjuk a golemkonzoloson mégsincs hűtésmódosítás vagy hűtéskésleltetés, akkor ezt honnan lehet tudni?
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.12. 16:08:35

torrentkiller írta:Húú ez hosszú menet lesz.

Felhívtam a boltot ahol vettem, azt modták, hogy vigyem/küldjem vissza hozzájuk, kiveszik a flasht. Ezután hívjam fel a microsoftot, van vmi ingyenes számuk, és mondjam el h mivan. Az ilyen hibákra asszem 3 év gari van. (pont van még fél évem). Akkor a MS küld vmi ingyenes futárt aki elviszi a boxot, majd amikor kész visszahozza. Utána meg küldjem vissza pestre ujra flashre ha gondolom. Persze ez nem kevés pénz lesz.
Kül azt mondta a csákó, hogy ott helyben is csinálhatnának vmit, de az nem lenne életbiztosítás.
Szal szép lesz :cry: :lol:
rokonaimnak van Xbox-a és ők az általad leírt módon javíttatták meg. valóban ment a futár és elvitték a gépet németbe, utána kb 1 hónap múlva visszakapták... tehát hosszú menet lesz, de megcsinálják, ha igaz ;)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.12. 16:03:12

Húú ez hosszú menet lesz.

Felhívtam a boltot ahol vettem, azt modták, hogy vigyem/küldjem vissza hozzájuk, kiveszik a flasht. Ezután hívjam fel a microsoftot, van vmi ingyenes számuk, és mondjam el h mivan. Az ilyen hibákra asszem 3 év gari van. (pont van még fél évem). Akkor a MS küld vmi ingyenes futárt aki elviszi a boxot, majd amikor kész visszahozza. Utána meg küldjem vissza pestre ujra flashre ha gondolom. Persze ez nem kevés pénz lesz.
Kül azt mondta a csákó, hogy ott helyben is csinálhatnának vmit, de az nem lenne életbiztosítás.
Szal szép lesz :cry: :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2010.05.12. 15:56:59

LM10 írta:
daffy írta:xbox tervezési hiba.
anno mikor a next gen konzolok készültek a microsoft mindenképp a sony előtt akarta piacra dobni a cuccát. a ps3 elég jól állt,ezért a microsoft "kapkodni" kezdett és nem lett megfelelő az xboxok hűtése. ezért szokás bele rakni hűtésmódosítás, mert különben ez a vége(amúgy is lehet ez a vége).
amikor kijöttek az első xboxok azt hiszem több hibásodott meg,mint ami nem. pl pl 2
érdemes óvatosan használni. nekem mögötte van még egy plusz ventillátor,ami csak a kiérkező levegőt fújja oldalra el a boxtól. így sem használom többet 3 max 4 óránál.
a boxnak egyetlen előnye van a ps3-mal szemben,másolt játékokat is visz,amik nem blue-ray lemezen vannak.
Akkor tulajdonképpen ha beszerzek egy XBOX-ot, akkor nézessem át szerelővel, főleg a hűtést?
nem érdemes. baja nincs alapból. itt leírják,hogy mi a tervezési hiba a szerelő ránéz és azt mondja h rendben van,de attól még tönkremehet. mindenképp hűtésmódosítottat kell venni,hűtéskésleltetéssel.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.12. 15:48:53

torrentkiller írta:Képzeljétek srácok hogy jártam.

Tolom a Fifa WC-t erre befagy a box. Jólvan mondom, eddig ilyen nem volt, hát ilyen is van. Újraindítom, megint ugyanannál a meccsnél. Még 1x megcsináltam, megint befagy. Gondoltam rosszul írhattam ki, még1x kipörköltem. Ez már a menünél fagyott be.
Na mondom kvajo.
Erre pár perce a dashboardban fagyott be a gép. Kikapcsolom a gombbal, és újra benyomom. Erre az xbox logo helyett egy fekete képernyő, rajta h System error. És az alján gci nagy betűkkel h E79. És a kontroller jelző a gépen pirosan villog.
Nézegettem neten, vmi olyasmit hámoztam ki belőle, h az alaplapon a gpu lábai megolvadhattak és szrrá mentek.
Vki tudja h mit lehet tenni ilyenkor?
Köszi előre is.
Csak a szerviz marad. Két haveromnál is a hűtés miatt ment tönkre az xbox. Ezek sajnos ilyenek. az egyik gép 3szor volt szervizbe mielőtt végleg feladta.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.12. 15:44:46

daffy írta:xbox tervezési hiba.
anno mikor a next gen konzolok készültek a microsoft mindenképp a sony előtt akarta piacra dobni a cuccát. a ps3 elég jól állt,ezért a microsoft "kapkodni" kezdett és nem lett megfelelő az xboxok hűtése. ezért szokás bele rakni hűtésmódosítás, mert különben ez a vége(amúgy is lehet ez a vége).
amikor kijöttek az első xboxok azt hiszem több hibásodott meg,mint ami nem. pl pl 2
érdemes óvatosan használni. nekem mögötte van még egy plusz ventillátor,ami csak a kiérkező levegőt fújja oldalra el a boxtól. így sem használom többet 3 max 4 óránál.
a boxnak egyetlen előnye van a ps3-mal szemben,másolt játékokat is visz,amik nem blue-ray lemezen vannak.
Akkor tulajdonképpen ha beszerzek egy XBOX-ot, akkor nézessem át szerelővel, főleg a hűtést?
daffy
Madridista

2010.05.12. 15:39:20

xbox tervezési hiba.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.12. 15:38:52

Akkor a golemkonzol féle XBOX nem jó áru?
Bobberto
Capitá del Barça

2010.05.12. 15:26:26

torrentkiller írta:Képzeljétek srácok hogy jártam.

Tolom a Fifa WC-t erre befagy a box. Jólvan mondom, eddig ilyen nem volt, hát ilyen is van. Újraindítom, megint ugyanannál a meccsnél. Még 1x megcsináltam, megint befagy. Gondoltam rosszul írhattam ki, még1x kipörköltem. Ez már a menünél fagyott be.
Na mondom kvajo.
Erre pár perce a dashboardban fagyott be a gép. Kikapcsolom a gombbal, és újra benyomom. Erre az xbox logo helyett egy fekete képernyő, rajta h System error. És az alján gci nagy betűkkel h E79. És a kontroller jelző a gépen pirosan villog.
Nézegettem neten, vmi olyasmit hámoztam ki belőle, h az alaplapon a gpu lábai megolvadhattak és szrrá mentek.
Köszi előre is.
Nah de [auto_cenzúra] hír.... én meg épp most akarok venni boxot.... hm ez mitől lehetett ? Már játszottál sokat evvel a lemezzel és a játékkal vagy az első próbálkozás volt?:S
szajko
Director del Fútbol

2010.05.12. 14:21:21

torrentkiller írta:...
Viheted a szervizbe sajnos... :?
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.12. 14:19:43

Képzeljétek srácok hogy jártam.

Na mondom kvajo.
Köszi előre is.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.12. 13:38:58

szajko írta:Utánhűtés van benne. Az úgy tökéletes. :)
ja meg is néztem a neten, köszi a segítséget. 5 percig hűti elvileg kikapcsolás után
szajko
Director del Fútbol

2010.05.12. 13:35:49

Utánhűtés van benne. Az úgy tökéletes. :)
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.12. 13:29:30

szajko írta:
barca_bome írta: nem hiszem, hogy úgy kéne...
Megnyomod a középső gombot és ott Xbox Dashboardra mész rá.

És miért nem hiszed, hogy úgy kéne? Már annyi fórumot olvastam boxról, hogy csak jobban tudom mint te. :wink:
de nem akarom feleslegesen kivenni a lemezt. a dashboarddal sikerült, na és magát a konzolt hogy tudom szakszerűen kikapcsolni? mert ha megnyomom a bekapcsoló gombot rajta attól a hűtés még megy. :?
szajko
Director del Fútbol

2010.05.12. 13:26:15

barca_bome írta: nem hiszem, hogy úgy kéne...
Megnyomod a középső gombot és ott Xbox Dashboardra mész rá.

És miért nem hiszed, hogy úgy kéne? Már annyi fórumot olvastam boxról, hogy csak jobban tudom mint te. :wink:
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.12. 13:24:09

szajko írta:
barca_bome írta:Na megjött a cucc, királyul megy a fifa10 rajta, csak azt mondja meg valaki hogy kell belőle kilépni, mert a menüben nem látok olyat! :lol:
Talán úgy, hogy kiveszed a DVD-t... :lol:
nem hiszem, hogy úgy kéne...
szajko
Director del Fútbol

2010.05.12. 13:20:35

barca_bome írta:Na megjött a cucc, királyul megy a fifa10 rajta, csak azt mondja meg valaki hogy kell belőle kilépni, mert a menüben nem látok olyat! :lol:
Talán úgy, hogy kiveszed a DVD-t... :lol:
Válasz küldése