2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
messiisten írta:Szerintem a legjobb ez lenne:
....................................Valdes..................................
.....D.Alves........Puyol...................Piqué.......Maxvel(Abidal).....
...............Busquets......Touré...........................
......Messi.............Pedro.....................Henry
........................Bojan(csak Ibrát ne)...................
(Henry-t mindenképp játszatnám h még egyszer utoljára bajnok legyen a barcával)
Elvileg kapcsolgatnak majd a két meccs közt.Barca_10 írta:A vasárnapi Barca-Valladolid és Malaga-Real meccs 18:45-től kezdődik,és a Sport TV ezt írja:Labdarúgás, Barcelona-Valladolid és Málaga-Real Madrid, spanyol bajnokság, 38. forduló (élő)
Ez úgy lesz,hogy adják a mi meccsünket és ha valami fejlemény van a Real meccsén átkapcsolnak oda?
A Valladolid szerintem verhető szinte akármilyen felállásban. Ezért Én Henry-nak adnék lehetőséget búcsú meccse alkalmából: Keita helyére őt tenném és akár 4-3-3-ban játszatnám a fiúkat, akkor Messi a középpályás. Persze ezek az elnevezések elég pontatlanok és csak minimális különbség van 1-1 között. Csak a rajzokon néz ki jól.LM10 írta:...
OK, erről nem tudtam. Köszi az infót.Fecooo írta:Xavi nem játszhat eltiltás miatt....
Azért én nem mondanám, hogy csak a Klasszikuson múlt a dolog. Számszerűleg igen, de mutatott játékban és akarati tényezőkben már akkor is le voltunk maradva a Real-tól. Sokáig a mi kezünkben volt a sorsunk, de akkor is csak a hangzatos nyilatkozatok mentek, miközben a Real folyamatosan tüntette el a hátrányát. És még egy érdekes számadat abból a szezonból: a Sevilla elleni hazai győzelem volt a Barca számára a szezon egyetlen megnyert rangadója. Tény, hogy valamivel erősebb is volt akkoriban a spanyol bajnokság, de a Real ebben a tekintetben is lényegesen meggyőzőbb volt. És nem csak.Fecooo írta:Herlius! kis különbség azért van... akkor nekünk a GK-ünk 19-cel jobb volt, sokkal több lőtt és kevesebb kapott gólunk volt és pontegyenlőség lett a végére... most mi viszont pontelőnnyel nyerHETünk és esélyes, h a gk-ünk ismét jobb lesz... szóval anno mi jobbak voltunk a szezon egészét tekintve, akkor kizárólag a klasszikuson múlt a bajnoki cím (meg a görény béta-katalánokon...), most meg azért nem lesz pontegyenlőség(durva lenne, ha a végén kijönne az egyenlőség...) , így sztem nem lehet összehasonlítani a két szezont...
Xavi legutóbbi infóim szerint el van tiltva, így szerintem ő nem is léphet pályára majd. Hogy Iniesta biztosan nem fog játszani, mérget ne vegyél rá. Megkapta az orvosok engedélyét és ha csak 80%-os állapotban is van, néhány percet vagy többet fog kapni. Nem tudom, hogy mennyire emlékszel arra, hogy amikor Abidal is sérült volt, utána első meccsén kezdő volt. Pep nem az az óvatos fajta, különben az utóbbi meccseken Xavit sem engedte volna játszani. Ahogy nyilatkozta, megkérdezte Xavit hogy érzi magát, mert ő ismeri a saját testét. Iniestával szintén így van, csak az ő dolgát a meccshiány nehezíti még. Ezért mondtam, hogy 90 percet nem fog bírni, de csereként ott lehet a társakkal. Lelkileg is jobban tudna felkészülni a vb-re, hogy sikeresen fejezte be előtte a klubcsapattal a szezont.herlius írta:Én kizártnak tartom, hogy Iniesta pályára lépjen. Ha valakire, hát Pep-re egyáltalán nem jellemző, hogy egy nem teljesen egészséges játékost szerepeltessen, kockáztatva a még komolyabb sérülést. Másrészt viszont én mindenképpen a lehető legerősebb (egészséges!) kezdőre szavazok és szvsz Pep is így tesz majd. Ha csak kicsit is félválról venné a meccset és lazább kezdővel állna ki a csapat, az könnyen túlzott magabiztosságnak tűnhet, ami megbosszulhatja magát. Másrészt pedig, egy esetleges kudarccal óriási támadási felületet biztosítana a közvéleménynek. Xavi biztosan játszani fog, ebben egy pillanatig nem kételkedek. Az orvosok is engedik, ő pedig egy ekkora téttel bíró meccset nem fog kihagyni, még ha összeszorított foggal is játszik.
Én kizártnak tartom, hogy Iniesta pályára lépjen. Ha valakire, hát Pep-re egyáltalán nem jellemző, hogy egy nem teljesen egészséges játékost szerepeltessen, kockáztatva a még komolyabb sérülést. Másrészt viszont én mindenképpen a lehető legerősebb (egészséges!) kezdőre szavazok és szvsz Pep is így tesz majd. Ha csak kicsit is félválról venné a meccset és lazább kezdővel állna ki a csapat, az könnyen túlzott magabiztosságnak tűnhet, ami megbosszulhatja magát. Másrészt pedig, egy esetleges kudarccal óriási támadási felületet biztosítana a közvéleménynek. Xavi biztosan játszani fog, ebben egy pillanatig nem kételkedek. Az orvosok is engedik, ő pedig egy ekkora téttel bíró meccset nem fog kihagyni, még ha összeszorított foggal is játszik.Lionel85 írta:Szerintem is meglehet adni az esélyt a triónak a Valladolid ellen. Ugyan Real a "vezetékneve", de közel sem Madrid-szintű csapat a Valladolid, így az sem baj, ha nincs igazi mozgatóemberünk a középpályán. Iniesta még nem bír ki 90 percet, csereként jó ha kapjon fél órát, de Pepet ismerve az is meglehet, hogy a kezdőben lesz Ini.
Mindenesetre nem kell lebecsülni a Valladolidot, de azért berezelni sem kell tőlük!
A Real is mindenképpen megérdemelné a bajnoki címet, mert látványosan és eredményesen játszanak. 101 rúgott gól azért önmagáért beszél, bár tény, hogy a Barca tavaszi szezonja valamivel nehezebb volt. Egyrészt a BL-szereplés miatt, másrészt a nehezebb idegenbeli sorsolás miatt is. Ha a 2006-07-es szezonban sokak szerint mi érdemeltünk volna bajnoki címet, akkor most ugyanez elmondható a Real-ról is, hiszen ahogy mi abban a szezonban, most ők az idén veszítik el a bajnoki címet az egymás elleni eredmények miatt. Viszont az is tény, hogy idén a mezőny többi tagját magabiztosabban gyűrték le, mint mi. Tartok tőle, hogy jövőre még nehezebb lesz megállítani őket.barca2010 írta:Uraim!
Teljesen mindegy , hogy milyen összeállításban megyünk ki a pályára! Nem kell ezt túlparázni! Sima meccs lesz, minden nagyképűség nélkül! Most egy kicsit túlreagáljuk, ill. felnagyítjuk ezt a meccset, de mindenki tudja, hogy teljesen esélytelen lesz a Valladolid. A másik oldalon meg mondjanak amit csak akarnak, hogy nem érdemeljük meg a bajnoki címet (főként az újságok)
! Azt hiszem kétszer vertük a Madridot az idényben, és ez mellett, 10 szer mákolták be a győzelmet jelentő góljukat a 90. perc után, úgyhogy nem kell ez a nem érdemeljük meg című duma! Ők megérdemelnék ugye???
Én Ibra helyett Pedro-t kezdetném,tehát ha csak a teljesítményeket nézzük akkor úgymond "tartalékolunk"mert Pedro-nak a kezdőben és nem a padon a helye-véleményem szerint.Fernando írta:Capon írta:Fernando írta:Baromira nem lesz sima. A Valladolidnak is muszáj nyerni, ha nem akarnak kiesni... Nem kell lebecsülni őket. A szezon utolsó meccse, mire tartalékoljunk. Valdés,- Alves, Puyol, Piqué, Abidal,- Touré, Keita, Busquets,- Bojan, Ibra, Messi
Akkor te kit tennél ki helyettük?Capon írta:Emlékszem korábbi meccsre mikor azért könyörögtünk a Jóistennek, hogy a Yaya, Busi, Keita trió soha többé ne legyen egyszerre a pályán. Ezért ezt most sem szeretném.Fernando írta:Baromira nem lesz sima. A Valladolidnak is muszáj nyerni, ha nem akarnak kiesni... Nem kell lebecsülni őket. A szezon utolsó meccse, mire tartalékoljunk. Valdés,- Alves, Puyol, Piqué, Abidal,- Touré, Keita, Busquets,- Bojan, Ibra, Messi
Egyébként meg a legerősebb kezdővel kell kiállni nincs mese. Győzni kell minden áron.
Emlékszem korábbi meccsre mikor azért könyörögtünk a Jóistennek, hogy a Yaya, Busi, Keita trió soha többé ne legyen egyszerre a pályán. Ezért ezt most sem szeretném.Fernando írta:Baromira nem lesz sima. A Valladolidnak is muszáj nyerni, ha nem akarnak kiesni... Nem kell lebecsülni őket. A szezon utolsó meccse, mire tartalékoljunk. Valdés,- Alves, Puyol, Piqué, Abidal,- Touré, Keita, Busquets,- Bojan, Ibra, Messi
Bármennyire is gyűlölöm a Madridot, ők is megérdemelnék a bajnoki címet.barca2010 írta:Uraim!
Teljesen mindegy , hogy milyen összeállításban megyünk ki a pályára! Nem kell ezt túlparázni! Sima meccs lesz, minden nagyképűség nélkül! Most egy kicsit túlreagáljuk, ill. felnagyítjuk ezt a meccset, de mindenki tudja, hogy teljesen esélytelen lesz a Valladolid. A másik oldalon meg mondjanak amit csak akarnak, hogy nem érdemeljük meg a bajnoki címet (főként az újságok)
! Azt hiszem kétszer vertük a Madridot az idényben, és ez mellett, 10 szer mákolták be a győzelmet jelentő góljukat a 90. perc után, úgyhogy nem kell ez a nem érdemeljük meg című duma! Ők megérdemelnék ugye???