Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is bírom Touret, de amikor játszott bizonytalanabb volt mint tavaly védekezőkp-ként. Ma előretoltabb szerepe volt, emiatt nem tűnt fel ha labdát adott el. Elismerem Toruet és remélem h marad, de ez Busquets érdemeiből semmit se von le. Nagyon technikás, a szezon elejét leszámítva remekül játszott. Busquets technikásabb, kevesebb labdát veszít. TOure erősebb, robbanékonyabb. Nem azt mondom, hogy Toure gyenge, de Busquets is megérdemelte a játékot. Ilyenkor jön az a képbe, hogy Sergio katalán, emiatt játszott többet.bonano írta:Ez egy hatalmas nagy butaság, már ne is haragudj!noname írta:Kis szezonösszefoglaló tőlem is:
Toure-kevés játék, de amikor játszott nem volt olyan jó mint tavaly, ez tény. Sok hibája volt idén, bizonytalanabbul játszott, mindemellett nem volt rossz.
Amikor játszott, mindig jól tolta, az egyik legmegbízhatóbb volt az idén is.
Azért őrizzük meg a tárgyilagosságunkat, zöldségeket ne fogalmazzunk meg.
Szerintem!
YAYA THE BEST!
Ez kérdés?:D Xavi, egyértelműen, és sztem nem csak a ligában. Európában is a legjobb kp teljesítményt nyújtotta. Ja és nálam Pique az év hátvédje.messideco írta:A szezon értékelése:
Legjobb középpályás : ?
Ez egy hatalmas nagy butaság, már ne is haragudj!noname írta:Kis szezonösszefoglaló tőlem is:
Toure-kevés játék, de amikor játszott nem volt olyan jó mint tavaly, ez tény. Sok hibája volt idén, bizonytalanabbul játszott, mindemellett nem volt rossz.
sztem jobb lesz a Mallorcának az EL... ott talán sokáig juthatnakSanama írta:A k*rvaéletbe....
pedig a Mallorca abszolút megérdemelte volna a BL-t...Nagyon sajnálom a szigetlakókat![]()
Mallorcát láttam pár éve, nekem nem hiányoznának onnan az alapján. Sevilla legalább csoportból tovább szokott menni, aztán vmi közepes csapat ellen kizúg.levproff írta:Ki-kit akar a BL selejtezőt érő 4. helyre?![]()
Nekem mondjuk mindegy, de talán a Mallorca.
Tudom, a Sevillának több esélye lenne a BL-ben, de óriási lenne látni egy Mallorcát.
Meg tegyük hozzá, hogy a Sevilla sem fog nagyot alakítani ott..
Torres és Agüero számomra az Atlético 2 szimpatikus játékosa (volt).LG írta:Engem pl. igenis zavar, h ők a szezonbeli legjobb meccsüket ellenünk nyomják mindig, a Madrid ellen meg nem tudnak egy egyeneset rúgni a labdába.Ilúvatar írta:Nekem konkrétan semmi bajom sincs Bilbao -val... Azért utáljátok, mert kikaptunk? Ugyanmár....
Másik dolog meg az, h egy hatalmas lúzer csapat. Mindig igazolgatnak, aztán szezon előtt beböfögik, h most megszorítják a Barcát meg a Realt, aztán meg örülnek, ha 10-be vannak.
Harmadik dolog, h pár unszimpatikus játékosuk: pl. anno Takony Torrest rühelltem nagyon, ugye helyette jött az idegbeteg Kun, meg Forlán sem a szívem csücske, hiszen már a Villarrealos korszakában is rugdosta a Barcának a gólokat.
Szóval én azért bőven utálom őket, és nagyon bolgog lennénk, ha az elkövetkező szezonok vmelyikében kiesnének.
Dettó...MichaaBee írta:Helyben sírom el magam, ha Silva a Realba megy...
Helyben sírom el magam, ha Silva a Realba megy...barcafan0911 az igazolások topicban írta:"Valenciai hírek szerint David Silva és a Real Madrid között teljes a megállapodás, már csak a kluboknak kell egyezségre jutniuk. A Levante-EMV szerint 32 millió eurós vételárban állapodtak meg, amit fiatalokkal vagy távozó játékosokkal csökkenthetnek. " by madridista.hu
Ez nekem is bántotta a szemem, de visszaolvastam és Ilú az Atletico Madridra gondolt, csak elírta.Perrero írta: nem a bilbaorol volt szó