danko94 írta:daffy írta:-nem tudja valaki,hogy meg lehet-e oldani egy játék futtatását dvd nélkül? leszedtem a skate 3-at de nincs üres dvd-m,nem lehet megoldani?
-a másik kérdésem: ki lehet írni úgy egy játékot,h nem dvd-re teszem,hanem pendrive-ra vagy gép vinyójára? mert ugye amikor kiírom a .dvd fájlt akkor az isot kicsomagolja stb,de ezt csak akkor teszi meg,ha kiírom. nem tudom másként megoldani?
Daemonnan mountolod az Iso-t és már megy is.

Xbox-ra kérdezi, egyébként engem is érdekelne, mert lejött a gta4, de szál dvd-m sincs.
Ma összekötöttem a monitorom a boxxal, hang is megy 2.1-be, igen király a cucc. Fifa10 maga a mennyország xboxon.
World cup-ot csak addig toltam, míg meg nem nyertem a VB-t. Spanyolokkal 3X próbálkoztam, de valahol mindig elbuktam, hollandokkal elsőre megnyertem, kb félprofin, mert még kezdő vagyok konzolos fifában.
A gta4-hez van egy dvd fájl meg egy rar. A rarban video ts meg audio ts mappák vannak. Ezt is úgy kell kiírni mintha iso lenne? tehát betöltöm a dvd fájlt az imgburn-be és kész? Természetesen xboxhoz kérdezem.
J és gondolom akkor a dvd fájlban a gta4-icon.iso részt gta4-icon.rar ra kell írni nem?

kéne egy pontos infó mert nincs dvd-m és csak 1-et vennék a gta miatt egyelőre.