Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cumbee@freemail.huMichaaBee írta:
Cumbee! Add meg kérlek újra az emailcímed, mert határozottan emlékszem, hogy neked is elküldtem, csak lehet, hogy félregépeltem vagy rosszat adtál meg.
Én sem tudom letölteni.salas9 írta:Csak én nem tudom letölteniMichaaBee írta: Innen![]()
Már jó! Ha az emailjeiteket megnézitek ott is megkaptátok és onnan elvileg megnyitja jól! Nekem sikerült.
Hattrickbe belépsz, bal oldalon: Beállítások,katt, jobb oldalt, biztonsági kód és ott megadod, elmented aztán léphetsz be az oldalra, amit linkeltemkleno04 írta:
és az hogy tudom megadni
és az hogy tudom megadniFtcSikiHun írta:http://ht-world.org/magyarorszag/scouti ... anguage=33kleno04 írta:
hogy tudtátok megnézni hogy van egy válogatott szintű játékosotok
Felhasználónév, biztonsági kód (nem a jelszó)
És utána ha kihoz egy játékost az jót jelent (véleményünk szerint)
http://ht-world.org/magyarorszag/scouti ... anguage=33kleno04 írta:
hogy tudtátok megnézni hogy van egy válogatott szintű játékosotok
hogy tudtátok megnézni hogy van egy válogatott szintű játékosotokRonaldinho&Barca írta:Nekem 92% jött ki és 7.5 képesség. Bizakodó vagyok..FtcSikiHun írta: Ez azt jelenti, hogy van egy válogatott esélyes játékosom vagy mi?
Nekem 92% jött ki és 7.5 képesség. Bizakodó vagyok..FtcSikiHun írta: Ez azt jelenti, hogy van egy válogatott esélyes játékosom vagy mi?
Ööö, izé... május 26.levproff írta:Olyan soká'?MichaaBee írta:A Kupa első napja március 26-a lesz.![]()
Kihívtalak, ha gondolod fogadd el.Auron írta:Nem akarok sok mindenkit lelombozni, de a szurkolói elvárás nem sokat jelent, én előző idényben jutottam fel VI.-ba.
Szurkolói elvárásom: Ebben a csoportban minden nap ajándék volt, és harmadik helyen végeztem, amikor volt nálam erősebb is.
A mostani elvárás: Jó lenne a mezőny közepén végezni.
Most pedig 4 forduló után 3 győzelem, 1 döntetlen a mérlegem.
igaz eddig fog tartani a veretlenségem
Valaki Barátságos meccset??
Olyan soká'?MichaaBee írta:A Kupa első napja március 26-a lesz.
Már leírtuk számtalanszor, hogy a sorsolás csak a ranglistafrissítés után történik meg, eleve ezért kellett a 4. fordulóig várni.FtcSikiHun írta:Megvolt a 4. forduló, szerintem lassan jöhetne a sorsolás a Gamper-kupában.
Egyébként mi szerint fog történni a sorsolás?