Hello!
Leírnám általános véleményeimet az átigazolásokról:
Villa: Szerintem tuti hogy jön, karierrje csúcsát jelenthetne a Barca 7-esének lennie. Spanyol bajnokságban játszik, a vérében van a spanyol foci, a beilleszkedésével nem lesz gond. Sőt, szerintem még Ibrára is nagyon pozitívan hathat, mégpedig: az Interben 2 csatáros játék a megszokott, Ibra is ebben volt, most meg ha a 4-3-3at játszuk, akkor Messi és Pedro nem középcsatárt játszik, így a svédre min 2-3 védő jut. Ezt azért még nem tudja megoldani. Viszont ha jön Villa, akkor játszhatjuk tovább a 4-3-3at, Villával a szélen, aki képes megverni egy az egyben a védőt, mint Messi (azért Pedro nemigen...). Ha meg 2 csatár játszunk, Villával és Ibrával, akkor jobban meg lehet osztani a védőket, nem egyedül kell Ibrának középen szenvednie. Szerintem ha Ibráért adtunk 67 misit, akkor Villáért korrekt a 40.
Fabregas: Nála jobbat nem lehet igazolni középpályára, ezt szerintem azok is belátják, akik nemszívesen látnák a csapatban. Barca DNS van benne, fél csapatot ismeri, nagyon jó barátságban van velük. Nagyon jó játékos lesz belőle (ha még nem lenne az

), és ahogy többen is mondták, 10 évre megvan a középpályánk "tengelye". Thiagora és JdS-re is rátérnék: nem kell elsietni az ő beépítésüket, Xavinak van még 3-4 jó idénye, majd ha visszavonul a Karmester, majd akkor ráérnek. Ha megnézzük, Busi is 22 évesen lett alap kezdőtag (Yaya kárárra

). És még van egy Iniestánk is

. Szerintem érte is korrekt a 40 méter, késöbb csak drágábban hozhatnánk el.
Cserehátvéd: Azpilicueta sztem tuti h nem jön. 20 éves, a jövő nagy reménysége, nemhiszem hogy eljönne ide padozni. Legmegfelelöbb kor a fejlődésre, max egy előszerződést tudok elképzelni, de arra se látok sok esélyt. Caceres lenne a legjobb, remélem meg tudjuk tartani, ha hozza a Juvés formáját akkor nagy vetélytársa lesz Daninak.
Henry: menjen el az USAba... sokat tett tavaly a Klubért, van mondjuk 2 éve levezetni, élvezze azt a 2 évet és ne itt csücsüljön a padon. Ha elmegy a legjobbakat kívánom neki
Marquez: Sokan vannak elötte a 'sorban': Puyol, Pique alap, Milito bombaformában, Csiga meg Pep kedvence. Szerintem egy Monaco szintű klubba tökéletes lenne, talán adnak érte 4-5 millát. És ráadásul jönnek a fiatalok, nekik is lehetőséget kell adni.
Yaya: este felhívom a meccs után Pepet és megmondom neki, hogy meg kell tartani

Inkább Keitát adjuk el, helyette jöhet Fabregas. Elképesztő játékosnak tartam az elefántcsontpartit, és nemhiszem, hogy a pénz miatt nem játszana. Mindenesetre maradjon nálunk, kell ő a csapatba.
Bocsi ha hosszú lett, de ezt ki kellett adnom magamból