Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CFirpo3 írta:Én is holnap írom.![]()
Egy pillanatig nem aggódom miatta, nem is foglalkozom vele.![]()
Persze azért rendesen megoldom majd.
Nekünk is holnap lesz,de nem izgat különösebben.Victor_Valdes írta:2011 februárjára javítják asszem, de nem különösebben izgat.
Sokkal nagyobb társadalmi problémám van most nekem ennél.
MichaaBee írta:![]()
![]()
![]()
Köszönet az észak-magyarországi esőzéseknek! Vagányul lemaradok a meccsről miatta! Se TV, se közlekedés, se semmi...![]()
Arra számítottam h a 3 hónapos kihagyás előtt még láthatok jó focit (+- spanyolok), erre 45 perc galaktikával ünnepeljem a bajnoki címet?ozsimiki írta:Sport tévét ennél színvonalasabbnak tartottam, hogy lehet ennyi eszük?
ok, gól esik, átváltanak, de utána 1-2percen belül egyből vissza kellene térni a FŐ meccsre, ahol sokkal több %,h eldől az egész.
erre várnak 11percet, NC.
ozsimiki írta:Sport tévét ennél színvonalasabbnak tartottam, hogy lehet ennyi eszük?
ok, gól esik, átváltanak, de utána 1-2percen belül egyből vissza kellene térni a FŐ meccsre, ahol sokkal több %,h eldől az egész.
erre várnak 11percet, NC.
Túl.Victor_Valdes írta:Egy nap hiányzást túlélsz, örülj neki.
Jó neked.Charlie írta:Akkor megértem, cikis a szitu ott télleg. Semmelweisnél én ebből nem érzékelek semmit.
C.
Dél-Kilián.Charlie írta:Rossz a helyzet Miskolcon, de itt nálunk egyenlőre van TV, minden más is Michaa, melyik részen laksz?
C.