Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a második félidőben sztem nem a Sevilla volt a legerősebb mivel utóbbi évek alapján folyamatosan bucira verjük a Sevilla-t legtöbbször félidők alatt, nekem az inkáb csalódás volt hogy nem jött össze a továbbjutás. Nálam talán a Valencia elleni itthoni vagy Sevilla elleni itthon bajnoki ha figyelembe vesszük a ellenfél erősségét isRivaldo11 írta: . Ha a tökéletes kilencven percet kellene "összeraknom" ebből az idényből, akkor az Arsenal elleni első félidőhöz venném a Sevilla elleni kupameccs visszavágójának második 45 percét. Ezek voltak a legjobb félidők-szerintem.
HHMMMM!!!!mindorokke_barca írta:Nincs kedvem marhaságokkal foglalkozni. Ha neked így könnyebb elfogadnod, hogy kiestünk, ha ez megnyudtatja a lelked, akkor hidd ezt, nekem olymindegy.No problem!!!
Csak figyeld a következő BL sorozatokat.
Én nem állitottam hogy a MU jobb volt,mert nekem CSAK A BARCA!!!
De szerinted az INTER olyan [auto_cenzúra]...n labdázott???? Üdv JORGHE
Nincs kedvem marhaságokkal foglalkozni. Ha neked így könnyebb elfogadnod, hogy kiestünk, ha ez megnyudtatja a lelked, akkor hidd ezt, nekem olymindegy.No problem!!!
Csak figyeld a következő BL sorozatokat.
Én nem állitottam hogy a MU jobb volt,mert nekem CSAK A BARCA!!!
De szerinted az INTER olyan [auto_cenzúra]...n labdázott???? Üdv JORGHE
mindorokke_barca írta:Mert nem hagyták a birók és azért mert eddig senkit nem hagytak BL-cimet kétszer egymás után nyerni.Ennyi!!
No problem!!!mindorokke_barca írta:PerszeMert nem hagyták a birók és azért mert eddig senkit nem hagytak BL-cimet kétszer egymás után nyerni.Ennyi!!![]()
![]()
Tavaly mi is csak azért tudtuk megverni a MU-t mert nem hagyták őket duplázni a bírók..
PerszeMert nem hagyták a birók és azért mert eddig senkit nem hagytak BL-cimet kétszer egymás után nyerni.Ennyi!!
Ügalamb írta:Igen, természetesen mindannyiunknak fáj, hogy nem játhszatunk idén Bl. döntőt, de túl kell tennünk magunkat, nem lehet mindig, mindent megnyerni. Amin nem lehet és nem kell túltenni magunkat, az az hogy egy ilyen Inter ejtett ki. Valamit a nyáron ki kell találni a hasonló stílusú csapatok ellen. Ez egyik házi feladata Pepnek, amit ő nyilván nagyon jól tud és dolgozik ezen. Eddig is egyik fő gondja volt ez a Barcának és igyekezett megoldani (szerintem többek között éppen ezért hozták ide Ibrát), de ez még nem sikerült. Ez a feladat sürgős megoldásra vár. Nagyon szurkolok nekik, hogy sikerüljön.miihii írta:Bezony,ez a trauma biztos sokunkban él még igen intenzíven.gergo9 írta:Nem tudom még bennem bennem van az a kis(nem is olyan kicsi) szálka hogy nem jutottunk be a béeldöntőbe ezzel a csapattal. Én majd később fogom tudni igazán értékelni ezt az amugy fantasztikus és egyedülálló teljesítményt.![]()
Nehezen akarja bevenni a gyomrom,h képtelenek voltunk átlépni az Interen.
De a mai nap nem szabad,h a negatívumokról essen szó,élvezzük ki a kárpótlást,amit nyújtott számunkra ez a csapat.Az a klub,amely ismét megmutatta a planétának,h milyen szépen is lehet játszani ezt a játékot.Lélegezetelállító dolgokat produkáltak a fiaink,egy újabb fantasztikus idényt szerezve maguknak,illetve mindenkinek,akinek gránátvörös-kék vér folyik az ereiben.
CAMPEEEOOOONEEESS![]()
![]()
![]()
kanty írta:...99 gól, 99 pontbajnoki cim, Zamora-dij, gólkirályi cim. Ezek a számok azt hiszem, h magukért beszélnek....
Igen, természetesen mindannyiunknak fáj, hogy nem játhszatunk idén Bl. döntőt, de túl kell tennünk magunkat, nem lehet mindig, mindent megnyerni. Amin nem lehet és nem kell túltenni magunkat, az az hogy egy ilyen Inter ejtett ki. Valamit a nyáron ki kell találni a hasonló stílusú csapatok ellen. Ez egyik házi feladata Pepnek, amit ő nyilván nagyon jól tud és dolgozik ezen. Eddig is egyik fő gondja volt ez a Barcának és igyekezett megoldani (szerintem többek között éppen ezért hozták ide Ibrát), de ez még nem sikerült. Ez a feladat sürgős megoldásra vár. Nagyon szurkolok nekik, hogy sikerüljön.miihii írta:Bezony,ez a trauma biztos sokunkban él még igen intenzíven.gergo9 írta:Nem tudom még bennem bennem van az a kis(nem is olyan kicsi) szálka hogy nem jutottunk be a béeldöntőbe ezzel a csapattal. Én majd később fogom tudni igazán értékelni ezt az amugy fantasztikus és egyedülálló teljesítményt.![]()
Nehezen akarja bevenni a gyomrom,h képtelenek voltunk átlépni az Interen.
De a mai nap nem szabad,h a negatívumokról essen szó,élvezzük ki a kárpótlást,amit nyújtott számunkra ez a csapat.Az a klub,amely ismét megmutatta a planétának,h milyen szépen is lehet játszani ezt a játékot.Lélegezetelállító dolgokat produkáltak a fiaink,egy újabb fantasztikus idényt szerezve maguknak,illetve mindenkinek,akinek gránátvörös-kék vér folyik az ereiben.
CAMPEEEOOOONEEESS![]()
![]()
![]()
Bezony,ez a trauma biztos sokunkban él még igen intenzíven.gergo9 írta:Nem tudom még bennem bennem van az a kis(nem is olyan kicsi) szálka hogy nem jutottunk be a béeldöntőbe ezzel a csapattal. Én majd később fogom tudni igazán értékelni ezt az amugy fantasztikus és egyedülálló teljesítményt.
Jövőre motivációt jelent, hogy elérjük a 100-at mindkettőbenkanty írta:Véget ért ez a szezon is és elkönyvelhetjük, h kedvenc csapatunk ismét egy sikeres szezont tudhat magama mögött.
99 gól, 99 pont