Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Holnapra ezt teszem:CartmanBarca írta:A hét további részére nincs valakinek valami jó kis tippje?
Jó lenne már egy kis nyeremény
Istenem, hogy ilyenkor nem megyek el feladni a szelvényt. Pedig simán jött volnasenzu írta:Szeged - Veszprém 1.23 V
Zenit Szentpétervár - Szibir Novoszibirszk 1.30 H
Siena - Internazionale 1.08 V
Wiener Neustadt - Sturm Graz Wiener Neustadt (H) vagy Sturm Graz (V) nyeri a Kupát 1.43 V
Rosenborg - Hönefoss 1.18 H
*(0-1) Barcelona - Valladolid 1.18 H
Chaves - Porto 1.13 V
13005050
ami elviheti, az szerintem a Zenit és a Sturm Graz, de a Zenit most bombaformában van, a Sturm Graz meg leadta az előző meccsét a kupa miatt, eléggé meg szeretnék nyerni!
A margit nekem is, a nagyobb tétű dupzálómat vitte...Shirocco írta:A Real és a Fener nyugodtan belecsókolhat a hátsómba...
samuel_eto9 írta:samuel_eto9 írta:Én ezt tettem hétvégére.
Chelsea - Portsmouth (1-0)
Diósgyőr - FTC (0-1)
Mallorca - Espanyol (2-0)
Lyon - Le Mans (2-0)
Chievo - Roma (0-2)
Siena - Inter (0-1)
Malaga - Real Madrid
odds : 4,21408 x 4ezer = 16.855
Joljönne nem mondom
A Chelsea remélem beakarja húzni az FA kupát is. Inter és Roma szerintem biztos behúzza, kell mind2nek a 3pont, hogy ha a másik botlana, de kétlem, hogy valamelyik is botlana. Mallorca győzelem számomra a legbiztosabb, otthon félelmetesek és még a BL-ért küzdenek. Az FTC remélem megszórja a kieső miskolciakat. Lyon-nak minden pont létfontosságú, hiszen ha a BL-ben akarnak indulni ( márpedig mértne akarnának ) kötelező H. A Real pedig Ronaldo - Higuain párossal csak megnyeri a meccsüket. De a Liga a miénk.![]()
Szerintetek milyen lett?
Bevallom a Roma-tol félek.
Sajnos nem! A +1 merkozes csak akkor szamit,ha az elotte levoket mind eltalaltad.Zsolti95 írta:A totóban azt jelenti a +1, hogyha a 13-ból 9 bejön és a +1 is bejön akkor az 10-nek számít?
samuel_eto9 írta:Én ezt tettem hétvégére.
Chelsea - Portsmouth (1-0)
Diósgyőr - FTC (0-1)
Mallorca - Espanyol (2-0)
Lyon - Le Mans (2-0)
Chievo - Roma
Siena - Inter
Malaga - Real Madrid
odds : 4,21408 x 4ezer = 16.855
Joljönne nem mondom
A Chelsea remélem beakarja húzni az FA kupát is. Inter és Roma szerintem biztos behúzza, kell mind2nek a 3pont, hogy ha a másik botlana, de kétlem, hogy valamelyik is botlana. Mallorca győzelem számomra a legbiztosabb, otthon félelmetesek és még a BL-ért küzdenek. Az FTC remélem megszórja a kieső miskolciakat. Lyon-nak minden pont létfontosságú, hiszen ha a BL-ben akarnak indulni ( márpedig mértne akarnának ) kötelező H. A Real pedig Ronaldo - Higuain párossal csak megnyeri a meccsüket. De a Liga a miénk.![]()
Szerintetek milyen lett?
jobb felső sarok:
6.000 forintos ingyen fogadás
Fogadj a Barça győzelmére,
és nyerj 6240 Ft-ot!
kihagyhatatlan fogadás
Tegnap még volt egy ilyenem is éjszakára:Shirocco írta:Lyon v Le Mans H 1,1
Marseille v Grenoble H 1,222
Mallorca v Espanyol H 1,25
Lech Poznan v Zaglebie H 1,15
Chelsea v Portsmouth H 1,142
2,2x odds