Szeretnék egy kérést/kérdést feltenni! Van valaki, aki tud szerezni ünneplős pólót? Nem tudom, hogy hogy adtak ki ilyeneket, de ha kiadtak a Hatkupás Barcával kapcsolatban, szeretnék egyet vásárolni! És más pólókat is, amik a Tricampeones-szal kapcsolatosak, stb. Kérem segítsen valaki, szeretnék venni, emlékbe! Előre is hálás köszönetem annak, aki tud segíteni nekem!
Továbbá még annyi, hogy tudja valaki, hogy honnan tudnék Barca meccseket letölteni? Volt itt már róla szó, de sajnos nincs meg a link, szívesen letölteném és elraknám a tavalyi emlékezetes meccseket és az ideieket is! Jó lesz majd megőszült koromban visszanézni ezeket!
off: Bárcsak egyszer a Szpari is tudna ehhez hasonlót nyújtani nekem! Egy NB1 bajnoki cím feérne ezzel! Mekkora ünneplés lenne, jó ég! Nagyon örülök a győzelmünknek, de ahogy már nem is tudom ki mondta péntek reggel a mokkában; az öröm a fociban nagyon jó, de igazán csak akkor lehet mámoros, ha azt az örömöt egy magyar csapat kelti az emberben! És ez így igaz!