Megjegyzem egyet is értenék velük, ha tényleg úgy gondolják, hogy nem adnak olyan sok pénzt. Akkor érne Fabregas 40et, ha nem akarna mindenképp visszajönni ide, és nem is lenne sajátnevelés.
Honnan veszed,azaz tudod,hogy Fabregasért nem fog a vezetőség adni 40et?Andris írta:Felesleges itt számolgatnotok összevissza, Villa eljön 40 körül ezt tudjuk.
Azt is hogy Cescért nem fogunk 40 milliót adni.
Azt is hogy Henry és Rafa valszeg ingyé megy, és azt is hogy ha Touré menni akar, akkor nem fogjuk olcsón adni. És a 20 Yaya esetében nagyon olcsó.
Persze, ez benne van.d írta:Azok az emberek, akik a döntéseket azert nem egyszer elofordult mar a focitortenelemben, hogy tulkoltekezett egy csapat. Elofordult ez mar a Real Madriddal is. Szakemberek iranyitanak, de nem tevedhetetlenek.
Mindenesetre azert az idei evunk is eleg jo volt, szerintem a Barca nepszerusege az elmult ket evben nemzetkozi szinten igen jelentekeny mertekben nott, ami noveli a beveteleket is.
Attol nem felek, hogy csodbe megy a csapat, szerintem egesz Katalonia megmozdulna ha barmi gond lenne, de ne keruljon erre sor.
Látom nem emlékszelcsababarca írta:VargaAron írta:
Örkény SE Rules![]()
![]()
Idén is feltöri valaki a honlapját?
Senki nem törte fel neki,ezt te is átszerkesztheted,ha rákattintasz felül az EDIT gombra.![]()
Touré minimum 30 milla egyébként.
VargaAron írta:
Örkény SE Rules![]()
![]()
Idén is feltöri valaki a honlapját?
Örkény SE Rulescsababarca írta:
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Villa
És most hol játszik?
Arra szerkeszted át a wikit amire akarod
Azert nem egyszer elofordult mar a focitortenelemben, hogy tulkoltekezett egy csapat. Elofordult ez mar a Real Madriddal is. Szakemberek iranyitanak, de nem tevedhetetlenek.Dave87 írta:Azok az emberek, akik a döntéseket meghozzák, pontosan tudják, mi a legmegfelelőbb a klub számára.
Ha egy kalap alatt belevágunk Villa és Cesc szerződtetésébe, akkor nem nagyon kell félteni a klub kasszáját és üzletpolikikáját (meg persze egyébként sem). Innentől én le...rom, hogy mennyire lesz deficites az átigazolási szezon.Az azt követő bevételekről nem is beszélve.
Viszont Fabregassal zsákbamacskát vennénk, én továbbra is úgy érzem.
semmi gond,csak kiálltam magamértS.Agüero írta:csababarca:
Mégis én vagyok a hülye!![]()
![]()
Most így, hogy leírtad 40+45=85 bocs.![]()
Akkor nem 110ért veszünk hanem 100-ért.![]()
Azért Laporta meg Yuste valamivel hitelesebb forrás, mint a Goal.com.S.Agüero írta:Nyugi gyerekek csak nem elkiabálni úgy mint tavaly aztán tudjuk mi lett a vége... Akkor is a teletextől elkezdve a Goal.com-ig minden leírta, hogy Villa a Barcáé.![]()
S.Agüero írta:
Asszem előbb tanulj meg számolni.
110-95=15
Az egy csöppet korai
Asszem előbb tanulj meg számolni.csababarca írta:S.Agüero írta:Nem lennénk még 100 misi mínuszba sem:
érkezők: Villa: 40 Fabregas: 45 + egy jobbhátvéd kb= 110 misi
távozók: Henry: 5-10 Márquez: 10-15 misi Touré lehet: 20 misi szóval legrosszabb esetben is -80 millió.
Azért durva lenne ha 25ért vennénk jobbhátvédet:D
Marquezért meg ha el is megy,jóesetben esne le 10 millió.
ha fabregas 45+, akkor Yaya 80??????!!!!!!!!!!barca_bome írta:Az eurobarca egyik cikkében az van, hogy Henry ingyen fog távozni, mivel az is nagy előny lenne a Barcának, ugyanis Villa fizetése jóval kevesebb lenne Henryénál.S.Agüero írta:Nem lennénk még 100 misi mínuszba sem:
érkezők: Villa: 40 Fabregas: 45 + egy jobbhátvéd kb= 110 misi
távozók: Henry: 5-10 Márquez: 10-15 misi Touré lehet: 20 misi szóval legrosszabb esetben is -80 millió.