2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért ,nem mindegy ,hogy ki hányasban játszik ,attól nem lesz jobb focista ,hogy '2'es vagy '10'es vagy '45'- s mezszámban játszik....bence-barca írta:
Hogy jön Pedro-hoz a 2-es?![]()
Am meg miért nem cserélik fel Ini és Xavi mezét? Már régebben is furcsálltam
Hogy jön Pedro-hoz a 2-es?Sanama írta:http://translate.googleusercontent.com/ ... FKGRqn-Cjw
Pedro a "2"es lesz![]()
Valdes a 12-es.
Rossz topik, de:Zsolti95 írta:Dobna valaki egy linket az Argentína-Kanada meccsről?
Argentínában a tehetséges játékosokat rögtön lenyúlják a nagyobb európai csapatok.Ezért nem olyan jó. Brazíliában is ez megy de ott pikk-pakk pótolni tudják őket. Amúgy az Argentín bajnokság csak Horti meg ganxta miatt jóóó.És szoktál is argentín focit nézni vagy csak a gugliból szedted? Rolling Eyes
Én azért szeretem az Argentín bajnokságot, mert az aki tavaly a kiesés ellen küzdött abból a következő bajnoksgába bajnok is lehet. Semleges drukker vagyok,de rengeteg meccset megszoktam nézni.
Sőt ha van Brazil meccs azt is megnézegetem. Neymarból nagy játékos lehet elvileg már vinné is a madrid 38millió$-ért.
Spanyolon kívül ezt a két bajnokságot lehet élvezni.
És szoktál is argentín focit nézni vagy csak a gugliból szedted?FtcSikiHun írta: Hát igen. Pedig a keretben van egy Abbondanzieri, Ayala, Riquelme, Palermo , Figueroa, és még egy pár tehetség argentin srác.
De a River Plate is elég szégyen, ahhoz képest, hogy mekkora játékosok is játszottak ott: Crespo, Batistuta, Kempes, Aimar, Solari, Higuain, Mascherano, Di Stéfano, Francescoli
Hát eléggé alacsony szinte süllyedtek.
0-0 lett a vége.tothmark írta:Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani az U19Hollandia - U19Szlovákia meccsnek a végeredményét, mert sehol se találtam?! Előre is köszi!
0-0 lett.tothmark írta:Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani az U19Hollandia - U19Szlovákia meccsnek a végeredményét, mert sehol se találtam?! Előre is köszi!
Hát igen. Pedig a keretben van egy Abbondanzieri, Ayala, Riquelme, Palermo , Figueroa, és még egy pár tehetség argentin srác.bence-barca írta:Boca nagyon visszacsúszott az elmúlt időben, pedig szinte a legismertebb argentin klub :/El fanático írta: ...
Boca nagyon visszacsúszott az elmúlt időben, pedig szinte a legismertebb argentin klub :/El fanático írta: ...
Tegnap én is olvastam, nagyon sajnálatos. De sajnos mostanság, valahogy hozzá kell szokni az ilyenekhez, ezelőtt 2 héttel egy horvát futballista halt meg szintén szívinfarktusban.Game90 írta:Szívinfarktus vitt el egy 22 esztendős osztrák labdarúgót: Besian Idrizajt a szülői házban, álmában érte a halál. A tragikus esetről beszámoló helyi sajtó azt írta, hogy az angol másodosztályban szereplő Swansea City Linzben nevelkedett, s kölcsönjátékosként hazatért csatára már nem élt, amikor fivére ébreszteni akarta. Halála miatt az osztrák szövetség bejelentése szerint egyperces gyászszünetet tartanak a szerdai Ausztria-Horvátország válogatott mérkőzés előtt.
Liverpool tulajdonában volt 2005-2008-ig.