Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.19. 12:13:04

zsuni írta:
Robben,Heinze,Saviola,Sneijder,Dudek, Metzelder,Soldado, Drenthe, Samuel,Robinho meg lehetne még sorolni.
?
ezekből ha 3 játékos került magasabb összegbe...
Soldado sajtát nevelés, Saviola Dudek ingyen többi meg elhanyagolhato kategoria. Hol itt a nagy pénz? nem arról volt szó, ki mennyi játékost vesz, hanem a magas árról. EZ igy ködösités.
Kezdőcsapatban csak Casillas és Arbeloa jellemző..
Arbeloa annyira sajátnevelés, mint a Fabregas Barca eset.
a 90es évek végétöl, ahogy leirtad, 3 BL cím lett az eredménye. azért az nem annyira rossz
persze a mai állapot a ló másik oldala valóban
Figyelj, neked van igazad ok? :wink: 5-6 év alatt sikerült olyan 500-600 milliós bevásárlásokat csinálni a madridnak, de mi is nagyon sok pénzt költünk.Csak, h megnyugodj és igazad legyen.

Ugye, h megmondtam, h senki se fog a real 400 millás csapatáról beszélni nyáron, hanem mi leszünk a slágerek, h egy 6 kupás idény után mennyit elbírunk költeni? :twisted: :lol: Nevetséges. :wink:
Kép
daffy
Madridista

2010.05.19. 12:12:56

Mikaos írta:
daffy írta:értem h mit mondasz,de miért nem lehet elfogadni,hogy más a csapatok politikája? a barca nevel játékosokat,akikből párat beépít a csapatba. a real vesz játékosokat(akikből párat beépít a csapatba :D ). kevés csapat csinálja azt,amit ti,mégis csak a realtól okádtok hupililát.
Azért, mert a Real nem is olyan rég (15 éve) még az utánpótlásra legalább olyan figyelemmel tekintett, mint a szerződtetett sztárokra. A kulcs az, hogy jó egyensúly legyen a külföldi sztárok és a saját nevelések között.

Például a 90-es évek elején/közepén olyan emberek voltak a csapatotokban, mint Manolo Sanchis, Raul, Hierro, Michel, Martin Vázquez, Butragueno = ők vagy mind saját nevelések, vagy még egészen fiatalon (max. 17-18 évesen) kerültek a csapatotokhoz. Arról nem is beszélve, hogy ők mind a kezdőcsapat körül mozogtak ezekben az években, de a kispadon ülők elég nagy százaléka is szintén saját nevelés/fiatalon igazolt volt: Canizares, Chendo, Alfonso, és még sorolhatnám.
Mostani csapatból hány ilyen embert tudnál kiemelni? Kezdőcsapatban csak Casillas és Arbeloa jellemző...ez 2 ember, ellentétben a 90'-es évek 4-5 emberével. (Granero, Guti, Raul, Adán a futottak még kategóriában.) De ebből is 2-t csak most hoztatok vissza...

Hogy miért a Realra hegyezzük ki ezt a problémát? Mert egy bajnokságban vagyunk; mert a Real-ra igazából csak a 90-es évek végétől jellemző ez az eszetlen költekezés illetve az utánpótlás-nevelés semmibe vétele; mert úgy tűnik, hogy a futball-siker másodlagos nálatok az üzleti siker mögött; mert ezzel az erővel semmivel sem vagytok többek egy Manchester Citynél; mert már nevetséges, hogy mennyi pénzt dobtok ki évente.
Bár ezeket biztos tudod te is jól, csak gondoltam, összefoglalom :)
megértelek,mitöbb egyetértek veled,de azt be kell látnod,h az itteni veszekedés(?) kevés a változtatáshoz. hidd el,én is szívesebben venném,ha ronaldokat nevelnénk ki. a mondanivalómban a lényeg az az volt,h el kell fogadni,különben beleőrülsz :D és nem az,h nem értünk egyet
albicelesteX
A Vadász

2010.05.19. 12:12:32

Raúl és Xabi Alonso nem a Real nevelése!De szerintem felesleges ebbe belemerülni!Én örülök és büszkeséggel tölt e,hogy nálunk rengeteg tehetséges saját nevelésű játékos adja a csapat gerincét!Az meg hogy más,hogy csinálja magánügy!
Kép
rivaldo90
Barça B

2010.05.19. 12:09:05

A barca saját nevelésű játékosainak értéke: 260m. € + Leo (150m. €) = 410m.€, míg a realé 38m. € (Casillas 35+ Raúl 3m.€; talán még Arbeola és Xabi Alonso is saját nevelés, ez így is csak 70m. € összesen) .Véleményem szerint:
V. Valdes 25m. €, Puyol 25m. €, Piqué 35-40m. €, Xavi 50m.€ (csak a kora miatt ilyen "kevés"), Iniesta 45m. €, Busquets 20m. €, Messi 150m. €, Bojan 25-30m. €, Pedro 18m. €, többiek (Jeffren, Bartra, ...) 15m.€

Ezért nem kell 96m. euróért Ronaldokat és 67m. euróért Kakákat venni, mert "kitermeljük" őket.
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.19. 11:57:52

Robben,Heinze,Saviola,Sneijder,Dudek, Metzelder,Soldado, Drenthe, Samuel,Robinho meg lehetne még sorolni.
?
ezekből ha 3 játékos került magasabb összegbe...
Soldado sajtát nevelés, Saviola Dudek ingyen többi meg elhanyagolhato kategoria. Hol itt a nagy pénz? nem arról volt szó, ki mennyi játékost vesz, hanem a magas árról. EZ igy ködösités.
Kezdőcsapatban csak Casillas és Arbeloa jellemző..
Arbeloa annyira sajátnevelés, mint a Fabregas Barca eset.
a 90es évek végétöl, ahogy leirtad, 3 BL cím lett az eredménye. azért az nem annyira rossz
persze a mai állapot a ló másik oldala valóban
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.19. 11:55:20

daffy írta:értem h mit mondasz,de miért nem lehet elfogadni,hogy más a csapatok politikája? a barca nevel játékosokat,akikből párat beépít a csapatba. a real vesz játékosokat(akikből párat beépít a csapatba :D ). kevés csapat csinálja azt,amit ti,mégis csak a realtól okádtok hupililát.
Azért, mert a Real nem is olyan rég (15 éve) még az utánpótlásra legalább olyan figyelemmel tekintett, mint a szerződtetett sztárokra. A kulcs az, hogy jó egyensúly legyen a külföldi sztárok és a saját nevelések között.

Például a 90-es évek elején/közepén olyan emberek voltak a csapatotokban, mint Manolo Sanchis, Raul, Hierro, Michel, Martin Vázquez, Butragueno = ők vagy mind saját nevelések, vagy még egészen fiatalon (max. 17-18 évesen) kerültek a csapatotokhoz. Arról nem is beszélve, hogy ők mind a kezdőcsapat körül mozogtak ezekben az években, de a kispadon ülők elég nagy százaléka is szintén saját nevelés/fiatalon igazolt volt: Canizares, Chendo, Alfonso, és még sorolhatnám.
Mostani csapatból hány ilyen embert tudnál kiemelni? Kezdőcsapatban csak Casillas és Arbeloa jellemző...ez 2 ember, ellentétben a 90'-es évek 4-5 emberével. (Granero, Guti, Raul, Adán a futottak még kategóriában.) De ebből is 2-t csak most hoztatok vissza...

Hogy miért a Realra hegyezzük ki ezt a problémát? Mert egy bajnokságban vagyunk; mert a Real-ra igazából csak a 90-es évek végétől jellemző ez az eszetlen költekezés illetve az utánpótlás-nevelés semmibe vétele; mert úgy tűnik, hogy a futball-siker másodlagos nálatok az üzleti siker mögött; mert ezzel az erővel semmivel sem vagytok többek egy Manchester Citynél; mert már nevetséges, hogy mennyi pénzt dobtok ki évente.
Bár ezeket biztos tudod te is jól, csak gondoltam, összefoglalom :)
cyrax
Jugador del Barça

2010.05.19. 11:53:07

dr. Mezey írta:Mou:""I definitely want to be in charge of Real Madrid one day. My teams always play attacking football and are never afraid of their opponents. I think that would fit in perfectly at Real."
Ha haha
Zsozé és a támadófoci...pfff nah persze
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.19. 11:51:42

zsuni írta:
Mi 2004 óta 3 játékosnál többet nem nagyon vásároltunk nyáron, most spec 2-3 játékos vásárlásáról fog szólni ismét a nyár, a madridnál minden nyáron 3nál kezdődik az igazolások száma. Laughing Az elmúlt években csak is Ibra igazolása volt kiemelkedő. azért ez ismét csak nem így volt a madridnál.Mi nem Maiconokról,Rooneyokról álmodunk...Mielőtt leírunk vmit, jó lenne, ha lenne is háttere a dolognak. Rolling Eyes
itt a háttér.
Hihetetlen. :lol:

Kaka 57M Font, Ronaldo 80M Font, Benzema 35M Euro, Raúl Albiol 15M Euro, Granero &• Arbeloa 4-4 M Euro, Huntelaar 17M Font, Diarra 20M Font, Garay 10M Euro, van der Vaart 13 M Euro továbbá, Robben,Heinze,Saviola,Sneijder,Dudek, Metzelder,Soldado, Drenthe, Samuel,Robinho meg lehetne még sorolni.

Nah mi erre igazoltuk tavaly Ibrát meg előtte Danit kiemelkedő árért, erre mi is kilóra veszünk meg bárkit, csak ameddig a madrid feleslegesen dob ki 20-30 M Eurokat, addig mi 1-2 kiemelekedő embert veszünk nem pedig egy csapatot.Jah mellékesen vasárnap amikor 4-0ra nyertünk, 7 saját nevelés volt kezdő.
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2010.05.19. 11:35:20

Mou:""I definitely want to be in charge of Real Madrid one day. My teams always play attacking football and are never afraid of their opponents. I think that would fit in perfectly at Real."
Ha haha
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.19. 11:29:35

Mi 2004 óta 3 játékosnál többet nem nagyon vásároltunk nyáron, most spec 2-3 játékos vásárlásáról fog szólni ismét a nyár, a madridnál minden nyáron 3nál kezdődik az igazolások száma. Laughing Az elmúlt években csak is Ibra igazolása volt kiemelkedő. azért ez ismét csak nem így volt a madridnál.Mi nem Maiconokról,Rooneyokról álmodunk...Mielőtt leírunk vmit, jó lenne, ha lenne is háttere a dolognak. Rolling Eyes
csak ha sikerül Fabregast is megszerezni, akkor 3bol 3, és összesen 100 milla fölött. nem értem, miért nem lehet ezt elfogadni. Calderon meg hol vásárolt olyan nagyon nagyokat? 2004 óta. pff. Sneijderek, Drenthek- meg Robbenek jöttek, nem Villak, Fabregasok, Zlatanok, Ronaldok meg Kákák.
Rooneyrol meg álmodozik a rosseb.
Maicon meg kb annyiba fájna mint Dani Alves, csak ö jobb a posztján. ennyi.
itt a háttér.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.05.19. 11:23:59

Valaki le tudná ezt fordítani, legyen szíves?! Előre is köszi!

Kép

Na meg ezt:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2010.05.19. 11:29:56-kor.
Kép
rivaldo90
Barça B

2010.05.19. 11:15:41

daffy írta:értem h mit mondasz,de miért nem lehet elfogadni,hogy más a csapatok politikája? a barca nevel játékosokat,akikből párat beépít a csapatba. a real vesz játékosokat(akikből párat beépít a csapatba :D ). kevés csapat csinálja azt,amit ti,mégis csak a realtól okádtok hupililát. gondolom erre jön a válasz h: de azééér mer olyan sokaaat költötök. hát kérem,mert megteheti a klub. nyilván a tatabánya is megvenné rooney-t ha megtehetné. minden átigazolási szezonban ez megy és ez is fog menni addig,míg mindenki el nem fogadja h EZ VAN. (mellesleg énis támogatnám az nba szintű fizetés korlátozást és az átigazolásokra is valami határt kiszabnék,mert ez messze van már a normálistól. )
A barca azért eredményesebb a realnál mert a csapatban nem zsoldosok, hanem olyan saját nevelésű játékosok játszanak, akiknek a barca az életük és mindent megtesznek a győzelemért és nem röhögcsélnek az elvesztett madridi el classico után, mint pl. Xabi Alonso.
daffy
Madridista

2010.05.19. 11:07:12

értem h mit mondasz,de miért nem lehet elfogadni,hogy más a csapatok politikája? a barca nevel játékosokat,akikből párat beépít a csapatba. a real vesz játékosokat(akikből párat beépít a csapatba :D ). kevés csapat csinálja azt,amit ti,mégis csak a realtól okádtok hupililát. gondolom erre jön a válasz h: de azééér mer olyan sokaaat költötök. hát kérem,mert megteheti a klub. nyilván a tatabánya is megvenné rooney-t ha megtehetné. minden átigazolási szezonban ez megy és ez is fog menni addig,míg mindenki el nem fogadja h EZ VAN. (mellesleg énis támogatnám az nba szintű fizetés korlátozást és az átigazolásokra is valami határt kiszabnék,mert ez messze van már a normálistól. )
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.19. 11:00:04

zsuni írta:
Azért Perez remélem ír majd még Laportának egy nagyon szép köszönő levelet.Tavaly ugye azt a baromságot kellett szajkózniuk, h senki se beszél a triplázó Barcelonáról ( Laughing ) a madridi igazolások miatt.

Idén biztos, h senkinek se lesz eszébe a Real ismételt leszerepelése, az igazolásaink miatt.
és mi lesz a mutogatássa, hogy bezzeg Madrid költi a pénzt, tök égő? :lol:
ebből látszik, hogy a Barca-nak és a szurkoloinak is bejön a vegyük meg kilóra elv, amit évekig "elitéltek" mert a Madrid csinálta..
Mi 2004 óta 3 játékosnál többet nem nagyon vásároltunk nyáron, most spec 2-3 játékos vásárlásáról fog szólni ismét a nyár, a madridnál minden nyáron 3nál kezdődik az igazolások száma. :lol: Az elmúlt években csak is Ibra igazolása volt kiemelkedő. azért ez ismét csak nem így volt a madridnál.Mi nem Maiconokról,Rooneyokról álmodunk...Mielőtt leírunk vmit, jó lenne, ha lenne is háttere a dolognak. :roll:
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.19. 10:42:47

Azért Perez remélem ír majd még Laportának egy nagyon szép köszönő levelet.Tavaly ugye azt a baromságot kellett szajkózniuk, h senki se beszél a triplázó Barcelonáról ( Laughing ) a madridi igazolások miatt.

Idén biztos, h senkinek se lesz eszébe a Real ismételt leszerepelése, az igazolásaink miatt.
és mi lesz a mutogatássa, hogy bezzeg Madrid költi a pénzt, tök égő? :lol:
ebből látszik, hogy a Barca-nak és a szurkoloinak is bejön a vegyük meg kilóra elv, amit évekig "elitéltek" mert a Madrid csinálta..
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.18. 23:25:53

Azért Perez remélem ír majd még Laportának egy nagyon szép köszönő levelet.Tavaly ugye azt a baromságot kellett szajkózniuk, h senki se beszél a triplázó Barcelonáról ( :lol: ) a madridi igazolások miatt.

Idén biztos, h senkinek se lesz eszébe a Real ismételt leszerepelése, az igazolásaink miatt. :wink:
Kép
rivaldo90
Barça B

2010.05.18. 13:18:28

kennyke04 írta:
-BlancoMark- írta:
három támadóval, igen... Samu balbekket játszott... azért nem mind1, h vki 3 támadóval játszik, vagy 3 támadót küld pályára...(nagyon nem uaz a kettő...)
A második meccsen...
Ez volt az egyetlen esélye a továbbjutásra. Nézzük csak meg az Arsenalt. Játszani akart, ráfázott...
Ezzel a kerettel ez volt az egyetlen ésszerű taktika.
Első meccsen, én inkább azt láttam, hogy egyéni hibák miatt kaptunk ki. Keita kicsit jobban odateszi magát Maicon nem rúg gólt, Dani nem rohan el ok nélkül jobbról középre Snejider nem rúg gólt. Vitatható gólok születtek, de ez nem számít. Ez nem Mou érdeme...
Ha az Arsenal játszani akart és ráfázott, akkor Mou mer majd játszani? Semmi bajom vele, mielőtt nagyon bele akarnád képzelni a dolgot, de mikor játszott José bármelyik csapata úgy, mint a 2000évek eleji Reált visszasírók akarnának ismét látni? Jose = Capello. Nagy taktikus, jó tanár, de a színházi előadásokat váró madridi publikumnak szerintem nem ilyen edzőre lenne szüksége. De nem fáj ez nekem, csak egyszerűen nem értem :) (na jó talán most az egyetlen ok az lehet, hogy BL-t nyerni akár minden meccsen 1:0-ra full bekkeléssel is akár, de meglegyen a 10., más okot nem látok)
Első látszatra úgy tűnik, hogy Mourinho az isten, pedig nem. Ahhoz képest, hogy az internek olyan erős a kerete, hogy a másik 19 olasz csapatból gyúrt keret sem lenne olyan mint az interé, a bajnokságot csak 2 ponttal nyerték meg úgy, hogy a Lazio odaadta a 3 pontot, a Roma ősszel sehol sem volt, a Milánnak és a Juvénak egyéb gondjai voltak. A bl-ben a csoportból alig jutottak tovább, ott valahogy megverték a chelsea-t, a Moszkva nem jelenthetett gondot, míg a barca ellen fejeltek egy les gólt, a barcának nem adtak meg egy 11-est és egy jogos Bojan gólt és minden apróságban a bírók az internek kedveztek, kivéve Motta esetét. Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy fortuna nem kerülte el Mourinhot.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.18. 13:14:30

-BlancoMark- írta:Igen, ez mind igaz, de:
Mourinho mindig az adott csapatához alakította a taktikát. :)
Csak véletlenül mindig ilyen csapathoz került, mi?:D A chelseanél annyi pénzt adtak neki, amennyit nem szégyellt, mégsem igazolt sok kreatív játékost. Illetve azért Ancelotti megmutatta idén, hogy a Chelsea keretével is lehet szebben (ha nem is gyönyörűen) játszani. Szóval sztem ez nem érv. A Porto rendben van, ott tényleg abból az anyagból kellett dolgoznia. A Chelseanél bőven igazolhatott volna, ehelyett beszerzett kb 8 klasszis vkp-ét(persze túlzok) :D Az internél is kb még egy támadószellemű kp kellett volna Sneijder mellé és akkor játszhatnának kreatívabban, hisz a csatársor adott, a Zanetti-Maicon felfutó szélső hátvédek pedig mondjuk nem a favágóságukról ismertek:D (Zanetti is-is:D). Pénz pedig sztem lett volna még egy középpályásra.
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.18. 13:13:45

Villa tökéletes lehet ékként, ha Ibrának nem megy, Bojan meg még kevés lenne a feladatra, valamint Henry poszton is tudna hozni egy tavalyi Titi szintet, nem kérdés megérné-e.
Fabregas-t értem én is, de cserének elég drága, és 1-2 évig nem hiszem hogy stabilan kilökné a mostaniakat.
Villa pedig befejező csatár igen, de én ugy látom, hogy a bal oldarla szánnák, Henry helyére, plusz szerintem Zlatan nem fog padozni, ez szinte biztos. Balra pedig lehet olcsóbban venni akár fiatalabbat is, meg alapból ott van Pedrito, aki nagyon jol megoldja azt a posztot. Szerintem VIlla balra, óriási pazarlás lenne, de aztán lehet nem igy lesz.
-BlancoMark-
Barça B

2010.05.18. 13:09:01

Igen, ez mind igaz, de:
Mourinho mindig az adott csapatához alakította a taktikát. :)
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 13:00:15

-BlancoMark- írta:
három támadóval, igen... Samu balbekket játszott... azért nem mind1, h vki 3 támadóval játszik, vagy 3 támadót küld pályára...(nagyon nem uaz a kettő...)
A második meccsen...
Ez volt az egyetlen esélye a továbbjutásra. Nézzük csak meg az Arsenalt. Játszani akart, ráfázott...
Első meccsen, én inkább azt láttam, hogy egyéni hibák miatt kaptunk ki. Keita kicsit jobban odateszi magát Maicon nem rúg gólt, Dani nem rohan el ok nélkül jobbról középre Snejider nem rúg gólt. Vitatható gólok születtek, de ez nem számít. Ez nem Mou érdeme...
Ha az Arsenal játszani akart és ráfázott, akkor Mou mer majd játszani? Semmi bajom vele, mielőtt nagyon bele akarnád képzelni a dolgot, de mikor játszott José bármelyik csapata úgy, mint a 2000évek eleji Reált visszasírók akarnának ismét látni? Jose = Capello. Nagy taktikus, jó tanár, de a színházi előadásokat váró madridi publikumnak szerintem nem ilyen edzőre lenne szüksége. De nem fáj ez nekem, csak egyszerűen nem értem :) (na jó talán most az egyetlen ok az lehet, hogy BL-t nyerni akár minden meccsen 1:0-ra full bekkeléssel is akár, de meglegyen a 10., más okot nem látok)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.18. 12:52:26

-BlancoMark- írta: A második meccsen...
De ha ennyire nem hisztek nekem, akkor olvassatok NST-t. :wink:
Első meccsen is, Milito,Samu meg mondjuk Pandev annyit melózik a védekezésbe durván egy meccs alatt mint mondjuk a Cé,Higuain,Kaká trió egy idény alatt. Egyik alappillérje a Zsozé taktikának ez. Fizikailag erős középálya ill agresszív védekezés a kaputól durván 35méterre, és zónázás.
Chelsea-vel ugyanez volt. Erre a Madrid kerete kummára nem alkalmas, sokkal szebb dolgokra igen de erre az okádékra biztos nem ill lehet de sokkal kevesebb hatékonysággal.
NST nálam inkább a szórakoztató kategória, mint mondjuk papíron a Képes Sport. Szakmailag azért erősen megkérdőjelezhető
-BlancoMark-
Barça B

2010.05.18. 12:41:26

A második meccsen...
De ha ennyire nem hisztek nekem, akkor olvassatok NST-t. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.18. 12:37:33

-BlancoMark- írta:
benézted, mivel én örülnék a legjobban neki. Megnézném hogy a szurkolók, mennyire fogják tolerálni, amikor kiáltok ellenünk 5védővel 4kp-val és egy csatárral Laughing Meg nem a csoda szép játékáról híres edző a nagy José, de nem megbántásként, 6 lehetséges kupa vs. Real kispad szerintem nem egy szint a mai világban Wink
Ha csak megnéznéd az Inter-Barca meccset, már nem irkálnál ilyen baromságokat. Mourinho mindig az adott csapatához alakította a taktikát, szóval nem fogja azt játszani a Real-al, mint az Interrel. (Hozzáteszem, hogy az Inter egyébként három támadóval játszik.)

Sajnos úgy látom, hogy téged elvakít az utálat, és nem vagy képes objektíven tekinteni a szóban forgó dolgokra... :wink:
-BlancoMark-
Barça B

2010.05.18. 12:35:03

benézted, mivel én örülnék a legjobban neki. Megnézném hogy a szurkolók, mennyire fogják tolerálni, amikor kiáltok ellenünk 5védővel 4kp-val és egy csatárral Laughing Meg nem a csoda szép játékáról híres edző a nagy José, de nem megbántásként, 6 lehetséges kupa vs. Real kispad szerintem nem egy szint a mai világban Wink
Ha csak megnéznéd az Inter-Barca meccset, már nem irkálnál ilyen baromságokat. Mourinho mindig az adott csapatához alakította a taktikát, szóval nem fogja azt játszani a Real-al, mint az Interrel. (Hozzáteszem, hogy az Inter egyébként három támadóval játszik.)

Sajnos úgy látom, hogy téged elvakít az utálat, és nem vagy képes objektíven tekinteni a szóban forgó dolgokra... :wink:
Lezárt