Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énis erre vagyok kíváncsi elsősorban. Most könnyebb dolga lesz Ibrának - mert remélem még 1 évet marad -, mert végre 2 teljes értékű szélső fogja támogatn, akiket komolyan is vesz az ellenfél - Pedro néhány góljánál nagyon "lenézték" a kicsit, ember se állt rá sose... Bár ha a VB után - ahol be fog robbanni...LM10 írta:Én Ibrát nem adnám el. Kíváncsi vagyok, hogy a teknikás gólerős szélső, és Messi mellett egy erő csatár , mint Ibra hogy teljesít majd. Én a Villa-Ibra-Messi csatársort várom erre a szezonra.
Látom teljesült ami nekem tavalydavidvillabest írta:Na hát akkor mostmár várom kiváncsian hogy Fabregassal mi lesz!
Csak nehogy Arcunkra essünk vele kapcsolatban!
Akkor máskor ne menj el otthonrólLM10 írta:Hírek sokasága várt engem miután ma hazaértemÉs ezekből ezt szűrném le:
Először is örülök nagyon Villának!Tuti sok gólt fog majd termelni. És Txiki is balszélsőként számol vele, a nyilatkozatból kiderült.
Ibra távozása(?). Hát nemtudom. Ebből nekem az jön le, hogy csak a pénz miatt nem mondjuk ki, hogy eladó, mert akkor kisebb zsét kapnánk érte. Ha viszont, mondjuk Mancini újra dolgozna együtt Ibrával, akkor a City ki fogja fizetni a minimum 40 millát. És ilyenkor jönne elő, hogy Rosell is kampányolna egy névvel: Torressel.
Touréról pedig elmondta, hogy Pepel meg kell beszélnie, hogy mit szán neki Guardiola, és az megfelel-e Yayának. Márquez és Henry távozása szerintem egyértelmű.
Akármi lesz itt az ügyek vége, jó látni, hogy rajta vagyunk komolyan az ügyön, szóval lehet akármi a nyáron, nem aggódom!
Biztos vagyok benne, hogy Rafa Marquez idén elhagyja a klubot!Lionel85 írta:Jelenleg Márquzé a 4-es mez. Egyébként meg Guardiola nem ennyire mezszám-függő, azt kapja majd, ami jut neki, de egyelőre még az Arsenal játékosa.![]()
Nem lenne de lehetetlen... Az Arsanal kb a 3 legjobban keresőnek fizet annyit összesen mint amennyit Ibra kér... Ha elmegy akkor szerintem Cselszi lesz a vége... Ha nem akkor jövőre muszáj lesz hajtania ha kezdő akar lenni, így egymást tuningolhatják Villával... Főleg ha jön a kicsi Fabre is, huhú akkor nagyon nehéz lesz , de én szurkolok neki...messideco írta:Na eddig 1/1![]()
![]()
Nem lenne hülyeség tényleg az Ibra-Fabregas csere...
Elképzelhető, hogy 4-3-3ban játszunk bár ez már idén sem volt annyira jellemző a csapatra. Ibrát elküldik vagy sem, ott van a főoldalon a hír, hogy ha kifizetik az árát mehet! Neked ez mit sugall hogy meg akarják tartani? nekem ebből az jön le, hogy más megoldás után néznek a klubnál.Eagico írta:Nekem meggyőződésem, hogy Villa a balszélső pozícióra számíthat!
A középső csatár posztra már van két játékosunk (Ibra, Bojan) és kizárt dolognak tartom, hogy 1 év után Ibrát elküldenénk!
A másik a Touré ügy: szerintem ha Fabregas jön, ő megy! Pep neki szánja a 4-es mezt és vele együtt a vkp posztot is.
Sokat fogunk mi még berzenkedni jövőre, hogy egyes játékosok miért nem a saját posztjukon játszanak! Ahogy idén is tettük ugye...
Jelenleg Márquzé a 4-es mez. Egyébként meg Guardiola nem ennyire mezszám-függő, azt kapja majd, ami jut neki, de egyelőre még az Arsenal játékosa.Eagico írta:A másik a Touré ügy: szerintem ha Fabregas jön, ő megy! Pep neki szánja a 4-es mezt és vele együtt a vkp posztot is.
Én is ugyan erre a felállásra számítok jövőre. Persze ha minden a várakozásaink szerint alakul. Annyi különbséggel, hogy Xavi és Fabi helyet cserél. De egyébként ugyan erre a felállásra gondoltam én is. Az meg hogy Ibra egy jó ajánlat esetén mehet szerintem meg is pecsételte a sorsát. Kérdés kifizeti-e valaki vagy sem. de hogy nem szamítanak rá a vezetők sem Pep az tuti.SuperMessi írta:Idén láttunk párszor 4-3-1-2-t jövőre talán látunk megint:
--------------------------Valdés-------------------------
---------------Piqué----------------Puyol---------------
---Alves--------------------------------------Abidal-----
---------------------------Touré--------------------------
--------------Cesc---------------------Iniesta-----------
-----------------------------Xavi--------------------------
-----------------Messi--------------Villa------------------
Furcsa ezt olvasniEnjoy írta:Köszönhetjük a RealMadrid-nak, mert annyira türelmetlenek, s akaratosan, kamikaze ajánlatot adtak MU-nak, h felértékelődött a játékosok ára. S ezzel a húzásával rengeteg csapatot hazavágott anyagilag a drága Madrid.
Ezért kell megvásárolnunk focistákat ilyen magas áron..