Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
d
Entrenador del Barça

2010.05.19. 15:52:34

Azert, mert Yayaval ez a szituacio meg nem kell Keitat elovenni. Keita tartaleknak lett igazolva, az sajnos a szuk keret es Iniesta idei serulekenysegenek az oka, hogy ennyit volt kenytelen jatszani. Hosszu tavon nem megoldas arra a posztra, de tovabbra is allitom, hogy Keita megfelelo kiegeszitoember, akire lehet szamitani, ha be kell hozni egy cseret, vagy rotalni kell egy konnyebb bajnokira. Jo, hat nem mutatott jo format, de ez nem von le meg az ertekebol. Ne rajta verjuk el a port, mert Txiki hulyesegeket nyilatkozik...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.19. 15:44:56

LM10 írta:Én Ibrát nem adnám el. Kíváncsi vagyok, hogy a teknikás gólerős szélső, és Messi mellett egy erő csatár , mint Ibra hogy teljesít majd. Én a Villa-Ibra-Messi csatársort várom erre a szezonra.
Énis erre vagyok kíváncsi elsősorban. Most könnyebb dolga lesz Ibrának - mert remélem még 1 évet marad -, mert végre 2 teljes értékű szélső fogja támogatn, akiket komolyan is vesz az ellenfél - Pedro néhány góljánál nagyon "lenézték" a kicsit, ember se állt rá sose... Bár ha a VB után - ahol be fog robbanni... :lol: - leigazoljuk Neymart, nem lennék szomorú, csak amolyan tartaléknak, hátha Ibra nem válik be :lol: :lol: (Ez csak saját álom, nem kell vele foglalkozni)

Cesc ügyére is kíváncsi leszek, ha tényleg kérte a vezetőséget, hogy adják el, az nem semmi. Erre őszintén nem számítottam tőle, vele egyedül az a bajom, hogy megnehezíti majd Thiago beilleszkedését.

És Yayaát tartsuk meg!!!! Keita mehetne, de Yaya?? Miért? :roll: Az utcsó meccsünkön láthattuk, hogy milyen magas szinten focizik Keita, és milyen magason Touré... :roll: Ha eladjuk, Pep rossz oldaláról mutatkozik be véglegesen, miszerint hihetetlenül makacs. Eddig is sok ráutaló jel van, de ha Keita marad, és Yaya megy, akkor ez végképp eldönti a szitut.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.05.19. 16:00:21-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.19. 15:40:25

Egyik fórumozónak érdekes a hozzászólása az El Mundo Deportivo egyik cikke alatt!

Azt írja, hogy 10 millió euró a Barcelona és az Arsenal között az ellentét. A Barça 35 milliót adna Fábregasért, az Arsenal 45-öt akar. Állítólag már közel a megegyezés.

Kép
Kép
Kép
Kép
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.19. 15:39:23

davidvillabest írta:Na hát akkor mostmár várom kiváncsian hogy Fabregassal mi lesz!
Csak nehogy Arcunkra essünk vele kapcsolatban!
Látom teljesült ami nekem tavaly :D (kedvenc játékosod a világ legjobb csapatába :) )
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
LM10
Director del Fútbol

2010.05.19. 15:38:53

Én Ibrát nem adnám el. Kíváncsi vagyok, hogy a teknikás gólerős szélső, és Messi mellett egy erő csatár , mint Ibra hogy teljesít majd. Én a Villa-Ibra-Messi csatársort várom erre a szezonra.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.19. 15:29:47

LM10 írta:Hírek sokasága várt engem miután ma hazaértem :shock: És ezekből ezt szűrném le:

Először is örülök nagyon Villának! :) Tuti sok gólt fog majd termelni. És Txiki is balszélsőként számol vele, a nyilatkozatból kiderült.
Ibra távozása(?). Hát nemtudom. Ebből nekem az jön le, hogy csak a pénz miatt nem mondjuk ki, hogy eladó, mert akkor kisebb zsét kapnánk érte. Ha viszont, mondjuk Mancini újra dolgozna együtt Ibrával, akkor a City ki fogja fizetni a minimum 40 millát. És ilyenkor jönne elő, hogy Rosell is kampányolna egy névvel: Torressel.
Touréról pedig elmondta, hogy Pepel meg kell beszélnie, hogy mit szán neki Guardiola, és az megfelel-e Yayának. Márquez és Henry távozása szerintem egyértelmű.
Akármi lesz itt az ügyek vége, jó látni, hogy rajta vagyunk komolyan az ügyön, szóval lehet akármi a nyáron, nem aggódom! :wink:
Akkor máskor ne menj el otthonról :lol:

Egyébként meg tényleg sok minden múlik Mancinin és a City-n, de van olyan érzésem, hogy nem lesz egyszerű menet még. Torresszel pedig akármennyit kampányolhat Rossell, kevés az esély rá, kevesebb, mint hogy Zlatan menjen.
Kép
Kép
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.05.19. 15:29:00

Villának nagyon örülök! kíváló támadó!!

Most azt gondolom hogy a legfontosabb hogy megtartsuk Tourét hiszen nagyon jó , nagy baklövés lenne ha" csodálatos" Busquets és Keita lenne a kezdő pláne hogy Keita idősebb Yayánál... nincs bajom velük ne értsetek félre csak ő az ő helyük 100 Yayaé meg nem pedig nem egy szinten vannak..

Azt gondolom bár Ibra nem nyújtotta azt amit vártunk de nem lenne Barcához méltó ha egy év után elküldenénk, hiszen mi nem szoktunk ilyet csinálni..viszont ha Torres jönne helyette akkor nem tud érdekelni.. :D :D
de Torres még Villánál is drágább lenne..nem hiszem hogy 60 millió alatt el tudnánk hozni, az meg már őrült pénz annak függvényében hogy már 40 milliót költöttünk és még 40et fogunk Cescre..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
papek89
Jugador d'estrella

2010.05.19. 15:23:12

-----------------Valdés--------------
Alves----Puyol-------Pique--Abidal
----------------Toure----------------
---------Xavi------------Iniesta-----
----------------Messi----------------
----Ibrahimovic-------Villa---------

Jelenlegi felállás szerint egy ilyet el tudnék képzelni. És ha valami nem működne esetleg meccs közben, lehetne egy-két cserével módosítani.pl Bojant Ibra helyett, és akkor Tridente lenne elől, vagy Pedro behozatalával is hasonló lenne a szitu. Villa érkezésével Messit is jobban lehet pihentetni. Szerintem Villa érkezésével pár variációs lehetőséggel többet tudunk megteremteni.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.19. 15:17:12

Na ez vicces ! :D
Sport.es, Elmundo leközölte,hogy Barca 93milkát adna Rooney-ért.
Hápog :D
LM10
Director del Fútbol

2010.05.19. 15:13:03

Hírek sokasága várt engem miután ma hazaértem :shock: És ezekből ezt szűrném le:

Először is örülök nagyon Villának! :) Tuti sok gólt fog majd termelni. És Txiki is balszélsőként számol vele, a nyilatkozatból kiderült.
Ibra távozása(?). Hát nemtudom. Ebből nekem az jön le, hogy csak a pénz miatt nem mondjuk ki, hogy eladó, mert akkor kisebb zsét kapnánk érte. Ha viszont, mondjuk Mancini újra dolgozna együtt Ibrával, akkor a City ki fogja fizetni a minimum 40 millát. És ilyenkor jönne elő, hogy Rosell is kampányolna egy névvel: Torressel.
Touréról pedig elmondta, hogy Pepel meg kell beszélnie, hogy mit szán neki Guardiola, és az megfelel-e Yayának. Márquez és Henry távozása szerintem egyértelmű.
Akármi lesz itt az ügyek vége, jó látni, hogy rajta vagyunk komolyan az ügyön, szóval lehet akármi a nyáron, nem aggódom! :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.19. 15:12:21

Csak azt sajnálom a Villa ügyben, h így valószínű!, nem biztos!, h Pedro ill. Bojan kevesebb lehetőséget fog kapni. De ez ink. Ibra függő.
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.19. 15:11:08

Na hát akkor mostmár várom kiváncsian hogy Fabregassal mi lesz!
Csak nehogy Arcunkra essünk vele kapcsolatban!
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.19. 15:05:11

Ahogy látom a híreket könnyen elmehet nyáron Ibra.
Rossel akarja Torrest és ha Ibráért érkezik egy 40 m.-es ajánlat akkor azt gondolom könnyen elfogadnánk ha jönne Torres ha nem, mert azért ott van Bojan és Pedro.
Ha Ibra megy :arrow: Torres gondolom Én. :D
Eagico
Barça B

2010.05.19. 14:56:58

Lionel85 írta:Jelenleg Márquzé a 4-es mez. Egyébként meg Guardiola nem ennyire mezszám-függő, azt kapja majd, ami jut neki, de egyelőre még az Arsenal játékosa. :wink:
Biztos vagyok benne, hogy Rafa Marquez idén elhagyja a klubot!

Ha jól emlékszem, tavaly Pep elküldte Fabregasnak a saját 4-es mezét, jelzésértékűleg!
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.19. 14:53:55

nah örülök a villa transfernek. az ára viszont nagyon sok (csigához képest nem :D), reálisan 25-30 millió egy ilyen kaliberű játékos, de a margitnak hála, mindenkire +10-et kell fizetni.

nagyon úgy tűnik, hogy baloldalra vettük.

eddig sem voltuk gyengék, de a xavi, busq ( ...:evil:) iniesta - messi, villa, zlatan sor igen igen ütősnek tűnik...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Iniesta4ever
Barça B

2010.05.19. 14:51:56

messideco írta:Na eddig 1/1 \:D/ \:D/

Nem lenne hülyeség tényleg az Ibra-Fabregas csere...
Nem lenne de lehetetlen... Az Arsanal kb a 3 legjobban keresőnek fizet annyit összesen mint amennyit Ibra kér... Ha elmegy akkor szerintem Cselszi lesz a vége... Ha nem akkor jövőre muszáj lesz hajtania ha kezdő akar lenni, így egymást tuningolhatják Villával... Főleg ha jön a kicsi Fabre is, huhú akkor nagyon nehéz lesz , de én szurkolok neki...
2:6! Blaugrana!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.19. 14:51:21

Eagico írta:Nekem meggyőződésem, hogy Villa a balszélső pozícióra számíthat!
A középső csatár posztra már van két játékosunk (Ibra, Bojan) és kizárt dolognak tartom, hogy 1 év után Ibrát elküldenénk!

A másik a Touré ügy: szerintem ha Fabregas jön, ő megy! Pep neki szánja a 4-es mezt és vele együtt a vkp posztot is.

Sokat fogunk mi még berzenkedni jövőre, hogy egyes játékosok miért nem a saját posztjukon játszanak! Ahogy idén is tettük ugye... :wink:
Elképzelhető, hogy 4-3-3ban játszunk bár ez már idén sem volt annyira jellemző a csapatra. Ibrát elküldik vagy sem, ott van a főoldalon a hír, hogy ha kifizetik az árát mehet! Neked ez mit sugall hogy meg akarják tartani? nekem ebből az jön le, hogy más megoldás után néznek a klubnál.
Abban viszont reménykedek, hogy Villa nem szélre érkezik. ha mégis ott fog játszani akkor remélem ott is magas szinten fog tudni teljesíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.05.19. 14:53:56-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.19. 14:49:08

Eagico írta:A másik a Touré ügy: szerintem ha Fabregas jön, ő megy! Pep neki szánja a 4-es mezt és vele együtt a vkp posztot is.
Jelenleg Márquzé a 4-es mez. Egyébként meg Guardiola nem ennyire mezszám-függő, azt kapja majd, ami jut neki, de egyelőre még az Arsenal játékosa. :wink: Hogy Touré menne, ha Cesc jönne, lehet benne valami, mert akkor indokolatlanul nagy lenne a létszám a középpályán és akkor a fiatalok fele annyi lehetőséget sem kapnának majd, mint idén.
Kép
Kép
Kép
Eagico
Barça B

2010.05.19. 14:40:35

Nekem meggyőződésem, hogy Villa a balszélső pozícióra számíthat!
A középső csatár posztra már van két játékosunk (Ibra, Bojan) és kizárt dolognak tartom, hogy 1 év után Ibrát elküldenénk!

A másik a Touré ügy: szerintem ha Fabregas jön, ő megy! Pep neki szánja a 4-es mezt és vele együtt a vkp posztot is.

Sokat fogunk mi még berzenkedni jövőre, hogy egyes játékosok miért nem a saját posztjukon játszanak! Ahogy idén is tettük ugye... :wink:
Buitre
Jugador d'estrella

2010.05.19. 14:17:54

Gratula Villahoz, jó igazolásnak tűnik, még ennyiért is. Ibránál mindenképpen...
Sajnos szétkapjuk a Valenciat is, úgyhogy jövőre mehet megint a skót liga :?
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.19. 14:13:52

SuperMessi írta:Idén láttunk párszor 4-3-1-2-t jövőre talán látunk megint:

--------------------------Valdés-------------------------

---------------Piqué----------------Puyol---------------

---Alves--------------------------------------Abidal-----

---------------------------Touré--------------------------

--------------Cesc---------------------Iniesta-----------

-----------------------------Xavi--------------------------

-----------------Messi--------------Villa------------------
Én is ugyan erre a felállásra számítok jövőre. Persze ha minden a várakozásaink szerint alakul. Annyi különbséggel, hogy Xavi és Fabi helyet cserél. De egyébként ugyan erre a felállásra gondoltam én is. Az meg hogy Ibra egy jó ajánlat esetén mehet szerintem meg is pecsételte a sorsát. Kérdés kifizeti-e valaki vagy sem. de hogy nem szamítanak rá a vezetők sem Pep az tuti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.05.19. 14:32:38-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.05.19. 14:11:07

Idén láttunk párszor 4-3-1-2-t jövőre talán látunk megint:

--------------------------Valdés-------------------------

---------------Piqué----------------Puyol---------------

---Alves--------------------------------------Abidal-----

---------------------------Touré--------------------------

--------------Cesc---------------------Iniesta-----------

-----------------------------Xavi--------------------------

-----------------Messi--------------Villa------------------
noname
Llegenda del Barça

2010.05.19. 14:10:09

A 40 milla abszolút reális és korrekt árnak tűnik. Sztem jó üzlet mind2 fél részéről. A Vale kap egy csomó pénz, alighanem egyben, illetve nekünk se kellett irreálisan nagy árat kifizetni. Én 50 milláért is örültem volna neki, így 40ért teljesen rendben van.
UI:Ibrát semmiképp se adnám el. Így lesz középre egy robbanékony, technikás és egy erőcsatárunk és ez nagy fegyvertény. Fabregast pénzért kéne elhozni, nem pedig játékoscsere útján.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2010.05.19. 14:14:00-kor.
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2010.05.19. 14:09:29

Na eddig 1/1 \:D/ \:D/

Nem lenne hülyeség tényleg az Ibra-Fabregas csere...
Kép
"And my heart will leave you never."
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.19. 14:05:26

Enjoy írta:Köszönhetjük a RealMadrid-nak, mert annyira türelmetlenek, s akaratosan, kamikaze ajánlatot adtak MU-nak, h felértékelődött a játékosok ára. S ezzel a húzásával rengeteg csapatot hazavágott anyagilag a drága Madrid.
Ezért kell megvásárolnunk focistákat ilyen magas áron..
Furcsa ezt olvasni :D
A Realnak nagy szerepe van az árak felértékelődésében, de legalább annyi van pl a Citynek, vagy pár éve a Cselzinek is. Mindenki olyan eszközökkel él, amivel tud. A Real felveri az árakat, mert így is meg tudja majd szerezni a neki kellő játékosokat, aki meg nem az nem fog annyira erősödni mint ők. Szerencsére úgy tűnik mi vagyunk annyira erősek anyagilag, hogy velünk pont nem tudtak kiszúrni.
Lezárt