Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is valószínűtlennek tartom sajnos, minden esetre örülnék neki.torrestoni írta:Érdekes dolog ez. Ilyen szintű, finomhangolt spanyol válogatottat mindig is szívesen láttam volna, de jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ez összejöjjön - pedig most, vagy soha, gondolva Xavira, Puyolra, Villára.ozsimiki írta: Villa,Torres,MessiInivel,Xavival és remélem Yaya-val megtámogatva, esetleg Cesc-el...nah nehéz feljebb emelni a színvonalat, de ezzel a csapattal menne simán.
Ehhez azonban sikerülnie kellene Cesc igazolásának még Laporta leköszönése előtt, aztán Pep és vélhetően Rosell közös döntésének, s Ibrahimovics értékesítésének. S akkor még Torres, a L'pool, a többi esetleges opció, mint "kötelező" nyitó igazolás, stb még mindig erősen kérdéses. Egyelőre ezt valószínűtlennek tartom.
Érdekes dolog ez. Ilyen szintű, finomhangolt spanyol válogatottat mindig is szívesen láttam volna, de jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ez összejöjjön - pedig most, vagy soha, gondolva Xavira, Puyolra, Villára.ozsimiki írta: Villa,Torres,MessiInivel,Xavival és remélem Yaya-val megtámogatva, esetleg Cesc-el...nah nehéz feljebb emelni a színvonalat, de ezzel a csapattal menne simán.
Nekem is pont ez jutott eszembe....Valószínűleg így is történhetett sajnos...Sacchi olyan edző, szakember, akinek a szavára mindig is lehetett adni...és végül is Ibrával kapcsolatban is bőven igaza van...Akkor ment neki jól (szezon első fele), amikor mindenki őt kereste labdával, hogy segítse a beilleszkedését (de már akkor is 4 ziccerből 1-et tudott csak gólra váltani), Sacchi szavaival élve, amikor "a zenekar neki játszott", és amikor a csapat úgy volt vele, hogy beilleszkedett és már "csak" a csapatjáték során keresték és csak 1 volt a 11 játékos közül (ergo nem neki játszott a zenekar) a teljesítménye úgy esett vissza, úgy kezdett duzzogni a pályán, sétálgatni, nem csinálni semmit....Fecooo írta:én úgy látom, h nem az volt a hiba, h Zlatant igazoltuk le, hanem, h Pepnek fontosabb volt megszabadulni Samutól, minthogy megfelelő helyettest találjon... sokan úgy gondolják, h ez a csere volt az egyetlen esély arra, h Eto'o "eltűnjön", és sajnos osztom ezt, viszont ha ennyire nem volt rá vevő, akkor mérlegelni kellett volna a lehetőségeket: megéri mindenáron megválnom az egyik leghatékonyabb támadótól még akkor is, ha a helyettese esetleg nem válik be? úgy tűnik neki megérte...
HA mégis elmenne Ibra (szerintem is jár neki még 1 év), akkor picit se szomorkodnék ha Torres jönne helyette. Atya ég.Messa írta:Torres meg minek?![]()
Kell ő nekünk!
Szerintem ha Ibra megy, egy csatár jön. Nevezetesen Torres.ElBartimaeus írta:Ettől függetlenül még elmehet.S.Agüero írta:Ibra nem fog sehova menni és kész!
De ezt már lenyilatkozta Laporta meg Txiki is.
Én félig örülnék, ha elmenne: sokkal több lehetősége lenne a fiataloknak, viszont kockázatos lenne ennyi ifivel játszani. Ibrát tekintve nem várok túl nagy előre lépést, úgymond "kiegészítő emberként" számítok rá. A legerősebb keretben nem őt képzelem el így előre, de rámcáfolhatna, akkor nagyon nagyon erősek lennénk.
Várom a fejleményeket.
Ettől függetlenül még elmehet.S.Agüero írta:Ibra nem fog sehova menni és kész!
De ezt már lenyilatkozta Laporta meg Txiki is.