Victor Valdés
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Légy üdvöz, a keretben Victor,
Mint láttuk a mez rád is passzol!
Tudjuk, régi nagy álmod ez,
Hát sok sikert neked Valdés!
Mint láttuk a mez rád is passzol!
Tudjuk, régi nagy álmod ez,
Hát sok sikert neked Valdés!
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- miihii
- KHAL
Végre megtörtént a csoda,debütálhatott a válogatottban!Reméljük lesz még éles meccsen is lehetősége bizonyítani,h jó szeme van VDB-nak!catalunya1 írta:És megtörtént, Valdés bemutatkozik a spanyol válogatottban, jajj mióta erre a pillanatra vártam

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- catalunya1
- Barça B
És megtörtént, Valdés bemutatkozik a spanyol válogatottban, jajj mióta erre a pillanatra vártam 

"Ha Del Bosque-n múlt volna szerintem nem hívja be, de a sajtó azért már eléggé sokat cikkezett róla hogy milyen dolog már hogy nincs benne a keretben. Úgy volt vele hogy most tökmind1 hogy Asenjo vagy VV a 3. számú kapus, úgyse kap lehetőséget, csak úgy van."
Akkor nem nagyon értesz hozzá öreg harcos
Akkor nem nagyon értesz hozzá öreg harcos

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ne kapkodjunk, egyelőre annak is örüljünk, hogy kint van a vb-n.Henry23 írta:kár h csak tartalék valdes
pedig szerintem megállná a helyét a kezdőben az tény h casillas jobb kapus nála de valdes jobb formában van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

30 felé jár és bemutatkozhat a válogatottban, ez újdonság az ő számára. Elvileg holnap bemutatkozhat a barátságos meccsen, kíváncsi leszek rá, ám nem vagyok izgatott, mivel ha azt nyújtja, mint a Barçában, akkor a dél-koreaiak lehúzhatják a rolót.

Egyébként eszembe jutott, hogy Del Bosque meghúzhatná azt, hogy mindhárom csoportmeccsen mind a három kapusát játszatná és aki a legjobb teljesítményt nyújtja, az véd az egyenes kieséses szakaszban is.

- Mihu
- Director del Fútbol
Szerintem nem kell ennek a beválogatásnak nagy jelentőséget tulajdonítani. Valószinűnek tartom, hogy a sajtó nyomására válogatta be VV-t. Ha esetleg Iker megsérül, akkor se VV fog védeni, hanem Reina, úgyhogy a 3. számú kapus számomra csak dísz, meg nagyon extrém esetekre van tartogatva. Reina a cserekapus, VV meg tényleg csak tartalék.
Ha Del Bosque-n múlt volna szerintem nem hívja be, de a sajtó azért már eléggé sokat cikkezett róla hogy milyen dolog már hogy nincs benne a keretben. Úgy volt vele hogy most tökmind1 hogy Asenjo vagy VV a 3. számú kapus, úgyse kap lehetőséget, csak úgy van.
Ha Del Bosque-n múlt volna szerintem nem hívja be, de a sajtó azért már eléggé sokat cikkezett róla hogy milyen dolog már hogy nincs benne a keretben. Úgy volt vele hogy most tökmind1 hogy Asenjo vagy VV a 3. számú kapus, úgyse kap lehetőséget, csak úgy van.

Semmi kétség, ott a helye a válogatott keretben. A VB-n egy meccset azért adhatna neki VdB!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon örülök, hogy őt is kiviszik.
Teljesen rászolgált a teljesítményével, ebben az évben nem is emlékszek egy bakijára se. Talán a BL csoportkörbe a Kijev vagy a Kazan ellen volt egy hibája... de azon kívül semmi.
+ grat a Zamora-díjért Victor

+ grat a Zamora-díjért Victor

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát igen VV-nek már nagyon kijárt a nemzeti mez, már csak az lenne az igazi ha lenne lehetősége beállni 

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Nagyon örülök,hogy sikerült rámcáfolnia Del Bosque úrnak!
Megérdemli azt,hogy ott legyen a csapatban!
Gratulálok Valdes
Megérdemli azt,hogy ott legyen a csapatban!
Gratulálok Valdes
Megérdemelte, rászolgált a kerettagságra.
Az elmúlt volt élete legjobb szezonja és ezt szerencsére Del Bosque is észrevette.
Talán ha a csoport úgy alakul akkor az utolsó meccsen védhet, nem lenne semmi ha egy VB-n debütálna a válogatottban.
Megérdemelted Victor!!!

Az elmúlt volt élete legjobb szezonja és ezt szerencsére Del Bosque is észrevette.
Talán ha a csoport úgy alakul akkor az utolsó meccsen védhet, nem lenne semmi ha egy VB-n debütálna a válogatottban.
Megérdemelted Victor!!!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- matyi02
- Entrenador del Barça
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!JEEEEEEEEEE!
De szuper
Ott van ő is, annyira örülök ennek, alig hiszem, pedig reggel mikor a sport.es-t olvastam a suliba tök [auto_cenzúra] kedvem lett stb...
De áhh ez a hír nagyon szupí
GRAT V.V! GRAT!
Remélem lehetőséghez is jut
(Vb kezdésre Fabregas is Barcelona)
De szuper

Ott van ő is, annyira örülök ennek, alig hiszem, pedig reggel mikor a sport.es-t olvastam a suliba tök [auto_cenzúra] kedvem lett stb...
De áhh ez a hír nagyon szupí

GRAT V.V! GRAT!
Remélem lehetőséghez is jut

(Vb kezdésre Fabregas is Barcelona)

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Takarodj, nem hiszem el.
Hát ennek nagyon örülök, annyira megérdemli.
7/7+1 a VB-n a Barcából a spanyoloknál. Az, azért nem kicsit durva. Szerintem egy percet sem fog védeni, de akkor is hatalmas dolog.
Gratula Victor!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Capitá del Barça
Gratula Valdesnek, az elmult évekbeli teljesítménye miatt ez már nagyon érett neki. Igazából nem az kéne kérdés legyen, hogy befér-e harmadiknak, hanem hogy esetleg néha helyettesítse Ikert.
Az se semmi, hogy a kezdőben Puyol ,Pique, Busquets, Xavi, Ini, Villa révén 6 barcást láthatunk (Fabregas 7), plusz a padon Valdes mellett Pedrot. Nem is csoda, hogy a válogatott játéka nagyban hasonlít szeretett Klubbunkéra. Lehet ezután más csapatnak szorítani a VB-n?
Talán Messi miatt az argentínoknak.
Az se semmi, hogy a kezdőben Puyol ,Pique, Busquets, Xavi, Ini, Villa révén 6 barcást láthatunk (Fabregas 7), plusz a padon Valdes mellett Pedrot. Nem is csoda, hogy a válogatott játéka nagyban hasonlít szeretett Klubbunkéra. Lehet ezután más csapatnak szorítani a VB-n?

- Capon
- Llegenda del Barça
Na végre! Szerencsétlen már megérdemelte
Remélem jót tesz a lelkének a válogatottság, bár nem tudom mennyire izgatta ez a dolog.
Csak hogy egy kicsit gonosz legyek, remélem nem fogja feltörni a fenekét a kispad.

Csak hogy egy kicsit gonosz legyek, remélem nem fogja feltörni a fenekét a kispad.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Annyira megérdemli ezt!!!
Sztem neki már az 1 álom, h elmehet a Vb-re..az,h hányadik számú kapus...az igazából lényegtelen, mert Casillas az 1.számú...

Sztem neki már az 1 álom, h elmehet a Vb-re..az,h hányadik számú kapus...az igazából lényegtelen, mert Casillas az 1.számú...
Nem álmodozni kell...