Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az enyém üres még, úgy hogy nyugodtan lehet szervezni a meccset.messideco írta:Valaki nem tud egy stadiont szolgáltatni nekem az első fordulóra? ha valakinek kellene, itt az enyém(16 ezer főt tud befogadni) 183727
MichaaBee írta:Egy picit beerősítettem ma.![]()
Hattrick.org--->belépsz------>bal oldalon, beállítások(katt)------->jobb oldalon, Biztonsági kód(katt)----->megadod a kódot--->frissítés alatta.salas9 írta:Ez az adatbázis dolog, vaygis ez a válogatottságos izé, hoygan mükszik, mit hol kellene látnimatyi02 írta:Az alábbi játékosaid friss adatai kerültek be az adatbázisunkba![]()
![]()
Nem fér bele az időbe.Puyol05 írta:MichaaBee!!MichaaBee írta:...
amúgy azt szeretném kérdezni, hogy miért nem volt úgy jó, mint a tavalyi szezonban, hogy egyszer az egyik játszik otthon, egyszer meg a másik? nekem az tökéletesen megfelelt!
Köszi, de egy régióban vagyunk így itt nem lehet. Más?Ronaldinho&Barca írta:Éppen a héten fejeződtek be a munkálatok a VIP. szektor bővítésében.Hunter91 írta:Valaki fel tudja ajánlani a stadionját?
Aki gondolja, nyugodtan.
szerk.: Camp Nou (1644584)
köszi a kihívást, elfogadtamElBartimaeus írta: Kihívtalak a bajnokságomban az egyik, miskolci csapat arénájába. Jó nagy stadion, úgyhogy elfér majd az a pár száz szurkoló.Már futott egyszer az én stadionomban egyszerre két mérkőzés amúgy.
Éppen a héten fejeződtek be a munkálatok a VIP. szektor bővítésében.Hunter91 írta:Valaki fel tudja ajánlani a stadionját?