Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek valami egészen fantasztikusak, remélem tényleg ezek lesznek (reális)Xanthor írta:
Most akadtam erre a képre, az idegen beli más mint amiket eddig láttunk, meg a hazain sincs gallér plAz idegenbeli színe az 1992-1994es mezre hasonlít.
Nem tudom mennyire hiteles ez
Akkor nem írnák hivatalos oldalon, hogy az új mezek bemutatása június 5.danko94 írta:Szerintem holnap be lesznek mutatva az új mezek Villa érkezése miatt. Henrynál is ez volt, h Laporta megsürgette a NIKE-t hogy gyorsan csinálják, mert be kell mutatni Titit és nem hisaem h pénteken Villa a régi mezbe pózolna a fotósok előtt...![]()
Adja az ég!Gauchomester írta:Éppen ezért lesz jó megint a világoskék, hogyha BL-t nyerünk vele, máris nem Scholes gólja fog beugranilevproff írta:Csak ahogy már előttem is említették nincs sok szép/jó emlékem erről a mezről..
Éppen ezért lesz jó megint a világoskék, hogyha BL-t nyerünk vele, máris nem Scholes gólja fog beugranilevproff írta:Csak ahogy már előttem is említették nincs sok szép/jó emlékem erről a mezről..
A hazai nekem kifejezetten tetszik (uncsi volt már a kék),a piros gatyáról Roni "ámokfutása" a Real ellen de a hupikék idegenbeliről Scholes bombája az OT-on jut eszembe....a fekete gatya jó ,de a világoskék egyrészt most volt nem rég másrészt a legtöbb "kék" mezes csapat ellen nem is nagyon használható....bár...kurdt írta:http://lmgtfy.com/?q=fc+barcelona+2010%2F2011&l=1Jess írta:Tud valaki adni egy linket az új mezekről??? (csak mert nem találom :S )
első oldal...
http://lmgtfy.com/?q=fc+barcelona+2010%2F2011&l=1Jess írta:Tud valaki adni egy linket az új mezekről??? (csak mert nem találom :S )
No meg középen "piros" lesz csík és nem kék. Az elmúlt 10 évben nem volt ilyen mezünk.mindorokke_barca írta:Nagyvonalakban igen, viszont a részletekben sokat változott, Galléros nyak, más a kialakitás az ujjánál.. stb, meg még ki tudja, hivatalos fotókat nem láttunk még. Muszáj változtatni rajtuk, valahogy vásárlásra kell bírni az embereket.Ugyanaz lesz a hazai mez mint volt. Csak annyi különbséggel,hogy piros nadrág és sportszár lesz.
Vagyis én így tudom.
Nagyvonalakban igen, viszont a részletekben sokat változott, Galléros nyak, más a kialakitás az ujjánál.. stb, meg még ki tudja, hivatalos fotókat nem láttunk még. Muszáj változtatni rajtuk, valahogy vásárlásra kell bírni az embereket.Ugyanaz lesz a hazai mez mint volt. Csak annyi különbséggel,hogy piros nadrág és sportszár lesz.
Vagyis én így tudom.
Most nézem a 2005-ös Barca-Udinese meccset, ott is piros gatyásban figyelünk, csak a mez nem galléros, kb. ennyi a különbség.MessiFan írta:
A PES-hez már van új mez. Nem rossz, tetszik a piros nadrág meg a vendég kék mez. Hasonló a 2007-2008-as idénybeli vendég mezéhez.
Én úgy tudom hogy június 5-énBarca_10 írta:És arról nem tudtok valamit,hogy a Nike az új mezeket mikor mutatja be?