Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is minden álmom h visszamenjen a Portoba ahol megint ő lenne a királyfibence-barca írta:Én annak örülnék, ha visszamenne a Porto-ba, a portugál bajnokság technikás és ott tudott varázsolniTdavid írta:Halljátok srácok!!
Tudtok vmi új infót Ricardo Quaresmaról, h mi lesz vele vagy hova igazolna??
Egyik kedvenc játékosom és nagyon sajnálom a srácot h milánóba se tudott nagyot alakítani!![]()
![]()
Legutóbb azt hallotam h a Besiktas érdeklődik iránta.
Aki tud róla valami infot akkor leírná?
Remélem h látom még varázsolni a musztángot!!!
Én annak örülnék, ha visszamenne a Porto-ba, a portugál bajnokság technikás és ott tudott varázsolniTdavid írta:Halljátok srácok!!
Tudtok vmi új infót Ricardo Quaresmaról, h mi lesz vele vagy hova igazolna??
Egyik kedvenc játékosom és nagyon sajnálom a srácot h milánóba se tudott nagyot alakítani!![]()
![]()
Legutóbb azt hallotam h a Besiktas érdeklődik iránta.
Aki tud róla valami infot akkor leírná?
Remélem h látom még varázsolni a musztángot!!!
transfermarkt.de 15-öt írkanty írta:Az igazság a kettő között van, 13 millió euró volt az ára.MaraSalvatrucha írta:15M-ért igazolták még anno a Hamburgtól legjobb tudomásom szerint.LG írta: Vicc lenne. A Real asszem 8M eurót adott érte. Ahhoz képest, h a gyerek túl sok sót nem evett meg, sztem hülyeség lenne az eredeti vételárnál többet kifizetni, főleg nem a többszörösét.
Szerintem sem lenne sok értelme 25 milliót adni érte, főleg úgy, h a Realos időszaka nem a legjobbra sikeredett. Ettő függetlenül még lehet, h a MU-ban újra magára találna, de ez a vételár irreális.
Az igazság a kettő között van, 13 millió euró volt az ára.MaraSalvatrucha írta:15M-ért igazolták még anno a Hamburgtól legjobb tudomásom szerint.LG írta: Vicc lenne. A Real asszem 8M eurót adott érte. Ahhoz képest, h a gyerek túl sok sót nem evett meg, sztem hülyeség lenne az eredeti vételárnál többet kifizetni, főleg nem a többszörösét.
15M-ért igazolták még anno a Hamburgtól legjobb tudomásom szerint.LG írta: Vicc lenne. A Real asszem 8M eurót adott érte. Ahhoz képest, h a gyerek túl sok sót nem evett meg, sztem hülyeség lenne az eredeti vételárnál többet kifizetni, főleg nem a többszörösét.
Igazad lehet, de akkor mi a helyzet az idei Negredo üzlettel?LG írta:Vicc lenne. A Real asszem 8M eurót adott érte. Ahhoz képest, h a gyerek túl sok sót nem evett meg, sztem hülyeség lenne az eredeti vételárnál többet kifizetni, főleg nem a többszörösét.fanbarca írta:Állítólag a Manchester vinné Van der Vaartot 25 milló fontért! Erre mennyi esélyt láttok, vagyis arra, hogy eligazol ?
Vicc lenne. A Real asszem 8M eurót adott érte. Ahhoz képest, h a gyerek túl sok sót nem evett meg, sztem hülyeség lenne az eredeti vételárnál többet kifizetni, főleg nem a többszörösét.fanbarca írta:Állítólag a Manchester vinné Van der Vaartot 25 milló fontért! Erre mennyi esélyt láttok, vagyis arra, hogy eligazol ?
Pl.: irányítót fog játszani, mint Sneijder. De HA odamegy Mourinho akkor nem Pérez fog igazolgatni. És tudtommal Gerrardot meg Silvat Pérez akarta/akarja megszerezni.csababarca írta:fcb4ever írta:Attól függ, hogy ki lesz a Real edzője. Mourinho szerintem nem fogja elengedni.fanbarca írta:Állítólag a Manchester vinné Van der Vaartot 25 milló fontért! Erre mennyi esélyt láttok, vagyis arra, hogy eligazol ?
És mihez kezdene vele?Mourinho taktikájába nagyon nem fér bele,nulla ütközéssel játszik...én bírom a srácot egyébként.De ha tényleg odaviszik Silvát meg Gerrardot,akkor nem fogják marasztalni.
fcb4ever írta:Attól függ, hogy ki lesz a Real edzője. Mourinho szerintem nem fogja elengedni.fanbarca írta:Állítólag a Manchester vinné Van der Vaartot 25 milló fontért! Erre mennyi esélyt láttok, vagyis arra, hogy eligazol ?
Attól függ, hogy ki lesz a Real edzője. Mourinho szerintem nem fogja elengedni.fanbarca írta:Állítólag a Manchester vinné Van der Vaartot 25 milló fontért! Erre mennyi esélyt láttok, vagyis arra, hogy eligazol ?
Csak nekem tűnik olyan rengetegnek az a 44M érte?Angel di Maria-t viszont a Man. United halászhatja el a Real Madrid orra elől, akik nem sajnálnak 44 millió Eurót fizetni a szélsőért.