Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazad van rivaldo11 ! a magyar 1 osztály kb ennyit ér szánalmas amit az utolsó fordulóba történt az egész bajnokság egy nagy szanalom.hu főleg a légiósok azokról ne is beszéljünk vísca el barca ! mert sok jó csapat van de legjobb csak egy !Rivaldo11 írta:Szerintem nem csak a befejezés, hanem az egész NBI szánalmas. három-négy csapaton kívül senkinek nincs semmi stílusa, az eredményeket javarészt az dönti el, hogyan pattog aznap a labda. Nevenincs légiósok egész hada mindenhol, leszerepelt, kiégett, semmi újat mutatni nem tudó edzők irányításával. Szörnyű az egész, még akkor is, ha ezúttal legalább igazi párharc volt az aranyért.
Én abban bízom,hogy a 2. félidőbe mindig jobbak voltunk.kennyke04 írta:komolyan nem hiszem el, hogy a loki képes egy már 3/4 részben megnyert bajnoki címet így el akarja bohóckodni....45 perc maradt....
Ha a Győr kihúzza, akkor még így is bajnokok vagytokkennyke04 írta:komolyan nem hiszem el, hogy a loki képes egy már 3/4 részben megnyert bajnoki címet így el akarja bohóckodni....45 perc maradt....
Jah értelekBarcaforever írta:De a mi fiaink, azért képesek lennének egy bundázott meccsen, ahol megvan beszélve a fordítás, a tutikat is kihagyni, arról beszéltem, nem azt, h nem akartak nyerni.
Homma?Egy kiemelkedő NB1 szintű játékosnak sztem alap, hogy legyen legalább 2 jó meccse egy tavaszi szezonban nem?
A tegnapi meccs tuti nem volt bundás. Kapufát is rúgtunk, azt meg nem lehet úgy ellőni hogy úgyis kapufára rúgomBarcaforever írta:Tényleg rendkívűl érdekesek....Tegnap is 0-3ról feljött a Szpari 3-3, aztán tényleg csak az ő bambaságukon múlt, h nem 4-3 lett.Esküszöm, mintha ezt éreztem volna a meccsben, h vmi gyanús, csak hát a mi fiaink 3 ill 5 méterről is képesek 100%-os ziccert kihagyni.Fernando írta:Annyira szánalmasan szét van bundázva az NB1. Emlékszek kiskoromban leültem a TV elé és jóhiszeműen megnéztem a bajnoki meccseket. Szerettem a magyar focit. Mára... ott tartok kb, hogy nem örülök neki, ha magyar csapat van a BL-ben, mert elveszik egy jó meccs közvetítési jogát...
A Loki vizsgálják a Young Boys miatt, tegnap pedig behívták újabb 6 labdarúgót egy igen gyanús Bl meccs, miatt.Sokat rúgtunk a Fio-nak?
Tényleg rendkívűl érdekesek....Tegnap is 0-3ról feljött a Szpari 3-3, aztán tényleg csak az ő bambaságukon múlt, h nem 4-3 lett.Esküszöm, mintha ezt éreztem volna a meccsben, h vmi gyanús, csak hát a mi fiaink 3 ill 5 méterről is képesek 100%-os ziccert kihagyni.Fernando írta:Annyira szánalmasan szét van bundázva az NB1. Emlékszek kiskoromban leültem a TV elé és jóhiszeműen megnéztem a bajnoki meccseket. Szerettem a magyar focit. Mára... ott tartok kb, hogy nem örülök neki, ha magyar csapat van a BL-ben, mert elveszik egy jó meccs közvetítési jogát...
Ez aztán változatos meccs volt.salas9 írta:Meglepően jó, izgalmas és hajtós a Vasas-ZTE meccs. 1-1 az állás pesti vezetés után egyenlített az egerszegi csapat.
Szerk.: 2-1-re megfordította a ZTE a mérkőzést, ez a félidőben az állás.
én pedig remélem, hogy nyer a Vidi, csak és kizárólag a tippmix miattStalkyard írta:Videoton - Újpest 1-0, 5 perc van még hátra az első félidőből!
Nagyon remélem, hogy az UTE megveri a Vidit, mert akkor a Loki nagy valószínűséggel bajnoknak mondhatja magát! Bár nekünk sem lesz könnyű dolgunk a Győrrel! Hajrá Loki!
Ezzaaazz. Remélem szpni fognak a lila majmok.Stalkyard írta:Videoton - Újpest 1-0, 5 perc van még hátra az első félidőből!
Nagyon remélem, hogy az UTE megveri a Vidit, mert akkor a Loki nagy valószínűséggel bajnoknak mondhatja magát! Bár nekünk sem lesz könnyű dolgunk a Győrrel! Hajrá Loki!