2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a kamerákról nem tehet. az emberek más elvek szerint élnek. ott van saf. halomra nyerte magát a mu-val,mégis van motivációja és marad a csapatnál,de ez a ritkább. alig van ilyen edző,így nem értem h miért akadsz fenn rajta,sztem ez csak simán rosszindulat már h mindenképp bele kell kötnichonggy írta:ha annyira sokat jelentettek neki a játékosai és a csapat,miért hagyta ott őket??lehet beszélni kihívásról meg minden,de sztem Őt csak a pénz vezényelte...meg különben sem szeretem a kamerák előtti sírás-rívást,el lehetett volna intézni kettesben is...daffy írta: ez nem semmi
ha annyira sokat jelentettek neki a játékosai és a csapat,miért hagyta ott őket??lehet beszélni kihívásról meg minden,de sztem Őt csak a pénz vezényelte...meg különben sem szeretem a kamerák előtti sírás-rívást,el lehetett volna intézni kettesben is...daffy írta: ez nem semmi
bezzeg ha Pep csinálná vkivel máris más lenne a véleményed.kilibarca írta:Nagy jelenet... Két színész...daffy írta:ez nem semmi
Diarrát sajnálom hihetetlen ,hogy "rövid" időn belül két madridosnál is olyan betegség derült ki ami miatt abba kell/ett hagyniuk.
Quaresma hogy merült fel mint lehetséges igazolás? Az interben momentuma se nagyon volt ? Sőt a No.1 se favorizálta.
gondolom azért,mert nincs igazán szélsője a madridnak és a mai fociban úgy nehéz nyerni. semmi hivatalos dolog nincs róla,csak vmi újságcikkkilibarca írta:Nagy jelenet... Két színész...daffy írta:ez nem semmi
Diarrát sajnálom hihetetlen ,hogy "rövid" időn belül két madridosnál is olyan betegség derült ki ami miatt abba kell/ett hagyniuk.
Quaresma hogy merült fel mint lehetséges igazolás? Az interben momentuma se nagyon volt ? Sőt a No.1 se favorizálta.
Nagy jelenet... Két színész...daffy írta:ez nem semmi
igazából a focisták nagy részét nehéz megítélni hisz csak azt láthatjuk,amit a média enged és ha belátjuk,ha nem,rendesen manipulálnak minket. josénak is vannak/van gyereke(i),gondolom velük nem ordibál,mint a pályán teszi,mindenkinek van normális emberi oldalagergo9 írta:Bizony nem![]()
Igazából aki személyesen is ismeri ill dolgozott Zsozéval annak a véleménye homlokegyenest mást mond amit láttunk. Nem akkora k*cs*g ő mint sokan hiszikMondjuk pár dolgot nyugodtan levetkőzhetne, és akkor még talán csípném is
Bizony nem
daffy írta:most komolyan azon vitáztok,hogy megkérdeztem h miért számít annak?Fernando írta:Fabregas Arsenal nevelésWha. Ekkora baromságot nagyon régen olvastam itt. Ahogyan megvették szinte hónapokon belül már játszott témeccsen. Az hogy fejlődött sokat ott az nem azt jelenti, hogy ott nevelkedett.
Édes istenem...
azér srácok,ez nagyon dúrva,főleg h én őszintén kérdeztem és nem kötekedésből...
ez nem semmi
SuperMessi,sneijder nem jön vissza,mert nem vált be neki a liga, vagy quaresma vagy silva,de egyszerre nem. kaka nem játszik?
josé az életben nem játszatna egy ilyen támadó csapatot
Hagyjuk is ezt a témát szerintem.daffy írta:most komolyan azon vitáztok,hogy megkérdeztem h miért számít annak?Fernando írta:Fabregas Arsenal nevelésWha. Ekkora baromságot nagyon régen olvastam itt. Ahogyan megvették szinte hónapokon belül már játszott témeccsen. Az hogy fejlődött sokat ott az nem azt jelenti, hogy ott nevelkedett.
Édes istenem...
azér srácok,ez nagyon dúrva,főleg h én őszintén kérdeztem és nem kötekedésből...
ez nem semmi
SuperMessi,sneijder nem jön vissza,mert nem vált be neki a liga, vagy quaresma vagy silva,de egyszerre nem. kaka nem játszik?
josé az életben nem játszatna egy ilyen támadó csapatot
persze,sokan mondtak már sokmindent. remélem belátja h nem való neki a liga vagy legalább azt h nem lenne helye a csapatban,mivel ő nem védekező fajta és abból már van egy xabi,kaka,vdv és a hírek szerint guti is marad. eléggé tele van a posztja és még canalest granerot nem is mondtamSanama írta:Daffy,
Senijdert megkrédezték,hogy megy-e Mourinhoval Madridba vissza?
Azt mondta,lehet.
most komolyan azon vitáztok,hogy megkérdeztem h miért számít annak?Fernando írta:Fabregas Arsenal nevelésWha. Ekkora baromságot nagyon régen olvastam itt. Ahogyan megvették szinte hónapokon belül már játszott témeccsen. Az hogy fejlődött sokat ott az nem azt jelenti, hogy ott nevelkedett.
Édes istenem...
Pár hozzászólással lejjebb van egy leírás a betegségéről.bali 15 írta:Bocsi, most kapcsolódtam be. Informálnátok róla hogy mi a baja?
Madridistán is láttam hogy élénk a Lass topic de nem néztem meg hogy miért.
Egészen az oldal közepéig kell visszanézned,h tájékozódj a szituról...bali 15 írta: Bocsi, most kapcsolódtam be. Informálnátok róla hogy mi a baja?
Madridistán is láttam hogy élénk a Lass topic de nem néztem meg hogy miért.
Bocsi, most kapcsolódtam be. Informálnátok róla hogy mi a baja?Rivaldo11 írta:Olvastam mi a helyzet Lassanával...Borzasztóan sajnálom a srácot.![]()
De azt hiszem nem kérdés, hogy itt nem Lass a futballista, hanem Lass az ember a lényeg. Azt kell tenni, ami a lehető legkisebb kockázattal jár![]()
Szívből kívánom, hogy folytathassa a karrierjét, de még jobban kívánok Neki egy teljes életet.