2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mert? Egy olyan Hleb, mint aki 08/09-ben ittvolt miben lenne jobb? Hogy van rutinja? Azzal aztán sokra ment itt... Én csak akkor hoznék fel az eddző helyében, ha van kit. És jelenleg 2 tehetséges irányítő áll a nagycsapat küszöbén... Szóval ha egy nem ideillő sztárocska jön, az oké -ilyen Young félék(nem az a posztja, azt énis tudom, de én erre a szintre gondolok) -, mert nem 17 éves? Nemértem a logikád, ha van lehetőség az utánpótláshoz nyúlni, szerintem logikusabb, mint kiadni 15 millákat Hleb szintű játékosokért - akit az Arsenalban tényleg bírtam, de itt semmit nem mutatott -, aztán kölcsönadni őket, és 2 év után meg végleg megszabadulni tőlük.visca el barca írta:hagyjátok már ezt a hozzuk fel az utánpótlásból dumát![]()
17 éves átlagéletkort akartok a kezdőben? vagy bilbao 2.0-t játszani?
Hát én inkább tartózkodnék ettől a megoldástól. Amikor a szezon végén igazi vérbeli irányítót játszott, mégrosszabb volt, mint szélsőként. A Barca nem fekszik neki, ez van. Inkább Thiago épüljön a középpályán, mint ő szerintem... Szóval én fabregas helyett nem hoznék tölteléket, azt a szintet, amit az "idegen" focihoz szokott egyenlőre csak tehetséges irányítók hoznának - Gourcuff stb - azt szerintem az ifik is hoznák, mert nekik nem kell megszokni a rendszert, ezzel álmodnak kb...Fernando írta: Hleb vissza kölcsönből. Hiba volt Pep-től, hogy támadóként játszatta, vérbeli szervező középpályás.
Tavaly talán még drága volt, idén szerintem 25-30-ért bőven el tudnánk hozni. Touré-t is ennyiért kínáljuk (bár baromira nem értem még mindig miért nem játszattuk idén rendesen...). Fegyelmezetlenebb... Hát a Premier Leage szerintem tök más. Ott a fő erény a gyorsaság meg a durvaság. Szerintem nem is nagy való az argentin-nek a PL, sokkal inkább illene a PD-be. Technikásabb, és a kisebb iramban nagyobb odafigyelést tudna kihozni magából. Én tárt karokkal várnám, DE CSAK HA MEGY TOURÉ.Mikaos írta:Mascherano
1. drágább, mint Touré.
2. fegyelmezetlenebb, mint Touré. (piros lapokra gondolok)
Az tény, hogy Masche egy pitbull, és szinte mindenhova oda tud érni, és gyorsan szerelni. De én számomra nem ér többet ez az egy tulajdonság a másik kettőnél.
A tegnapi számban volt, tessék:Fernando írta: Adsz linket? Nem találtam sport.es-en, legendásan vak vagyok.
Adsz linket? Nem találtam sport.es-en, legendásan vak vagyok.El fanático írta:A Sport.es szerint Cristian Ansaldi után is érdeklődik a Barca, aki a Rubin Kazan bal bekkje, de bevethető a jobb oldalon és a középpályán is, 23 éves és 2012ig van érvényes szerződése a Kazan-nal...
Tény, hogy kellene valaki Dani Alves cseréje lenne és a Kazan valószínűleg nem kérne akkora őrült összeget.
Amúgy Ansaldi játszott mindkét BL csoportmeccsen is ellenünk, de nem emlékszem konkrétan az ő teljesítményére.
egyébként, csak teoretikusan, ha jönne, akkor miért is koptatná a padot?duncan írta:Mascherano most 26. A legjobb korban van,ha most padozni akar tényleg nincs jól. Szerintem,ha nálunk koptatja majd a padot,akkor a válogatottból is hamar kikerül a kevés játéklehetőség miatt. Persze lehet itt többet kap majd,mint Liverpoolban és ez neki többet ér.matador írta: Mármint, hogy eljönne-e abból a Liverpoolból, ami finoman szólva a süllyedő hajó benyomását kelti, Gerrard és Torres esetleges távozása mellett csak az Európa Ligában indulhat? Hülye lenne, ha nem akarna eljönni
most Luke Skywalkertől idézek:duncan írta:Megvan az idei első hír arról,hogy abban az esetben,ha Touré megy,megszerezzük Mascherano-t. Nagyon boldog vagyok...![]()
Akit érdekel nézze meg az elmundo-t.
http://www.elmundodeportivo.es/
Az egyik kifogásom,hogy Mascherano gyengébb,mint Touré.
A másik kifogásom,hogy Mascherano eljönne a Poolból,ahol fix kezdő a Barcába,ahol 3. lenne Keita és Busquets után??? Hülye,ha ezt meglépi.
Mascherano most 26. A legjobb korban van,ha most padozni akar tényleg nincs jól. Szerintem,ha nálunk koptatja majd a padot,akkor a válogatottból is hamar kikerül a kevés játéklehetőség miatt. Persze lehet itt többet kap majd,mint Liverpoolban és ez neki többet ér.matador írta: Mármint, hogy eljönne-e abból a Liverpoolból, ami finoman szólva a süllyedő hajó benyomását kelti, Gerrard és Torres esetleges távozása mellett csak az Európa Ligában indulhat? Hülye lenne, ha nem akarna eljönni
Mármint, hogy eljönne-e abból a Liverpoolból, ami finoman szólva a süllyedő hajó benyomását kelti, Gerrard és Torres esetleges távozása mellett csak az Európa Ligában indulhat? Hülye lenne, ha nem akarna eljönniduncan írta:Megvan az idei első hír arról,hogy abban az esetben,ha Touré megy,megszerezzük Mascherano-t. Nagyon boldog vagyok...![]()
Akit érdekel nézze meg az elmundo-t.
http://www.elmundodeportivo.es/
Az egyik kifogásom,hogy Mascherano gyengébb,mint Touré.
A másik kifogásom,hogy Mascherano eljönne a Poolból,ahol fix kezdő a Barcába,ahol 3. lenne Keita és Busquets után??? Hülye,ha ezt meglépi.
Kicsit túlságosan komolyan veszed, az egész herce-hurca 90%-ban a média agyszüleménye illetve hypeja. Ne olvasgasd az átigazolási PLETYKÁKAT és máris jobb lesz a kedved. A végén úgyis az fog történni, hogy lesz 2-3 új játékosunk aztán annyi.albicelesteX írta:Komolyan mondom a hányinger kerülget most már lassan attól ami a Klub körül folyik!Nevekkel dobálóznak,óriási összegekkel,nagy pénzekért igazolt játékosok tömkeleg kölcsönben akikkel nem hogy mi gyengébb csapatok nincsenek előrébb,elüldözve Eto'o helyette Ibra akinek már ott tartunk esélyt sem adnának még egy évet,most a Yaya ügy...meg harc Fabregasért!Nekem undorító már az egész én nem ezt a Barcelonát ismertem...az ilyen mentalitás nekem anno egy másik csapattal volt párhuzamos akiket többek között ezért "nem szeretek".....El sem olvasom már ezt a sok idióta cikket sem az El mundo-n is meg itt is ezek barom találgatások...
Teljesen egyetértek!! Bojan több percet érdemel ! Mindkét fiatalunk nagyon jó, teljesen felesleges támadót vagy szélsőt igazolni, mert akkor előlük veszik el a fontos perceket, és megállhat a fejlődésük. Ez pedig hatalmas öngól lenne, mert az ilyen saját nevelésű fiatalokra épül a Barca filozófiája és családja!recrea írta:Jól hangzik egy "sztár" neve a bal oldalra, ennek ellenére én nem vennék senkit. Pedro és Bojan hosszútávon sztem jó megoldás erre a postzra, ráadásul az idény második felében mindketten jól játszottak, látszik a fejlődés náluk, tartom, ha Pep hamarabb kezdi el játszatni Bojant, még őt is meghívta volna az öreg a válogatottba. Tilos egy ekkora tehetséget, mint Bojan, elpazarolni. Pedro meg évről évre jobb, ha javítja az egy az egy elleni játékát, remek szélső lehet. A helyzetkihasználása meg egyedi a mai futballvilágban. Erőltessük őket no, és meglesz az eredménye.LM10 írta:Di Maria, Mata, és most a Mallorcás Castro. Ő szerintem esélytelen Jeffren jobb nála.
Szóval nem tudom, hogy Ibrával mi lesz végül, kár, hogy ilyen nagy még a bizonytalanság.
Jól hangzik egy "sztár" neve a bal oldalra, ennek ellenére én nem vennék senkit. Pedro és Bojan hosszútávon sztem jó megoldás erre a postzra, ráadásul az idény második felében mindketten jól játszottak, látszik a fejlődés náluk, tartom, ha Pep hamarabb kezdi el játszatni Bojant, még őt is meghívta volna az öreg a válogatottba. Tilos egy ekkora tehetséget, mint Bojan, elpazarolni. Pedro meg évről évre jobb, ha javítja az egy az egy elleni játékát, remek szélső lehet. A helyzetkihasználása meg egyedi a mai futballvilágban. Erőltessük őket no, és meglesz az eredménye.LM10 írta:Di Maria, Mata, és most a Mallorcás Castro. Ő szerintem esélytelen Jeffren jobb nála.
Szóval nem tudom, hogy Ibrával mi lesz végül, kár, hogy ilyen nagy még a bizonytalanság.
Végülis alapember a majdnem BL-ig jutó Mallorcában, 35 meccsen 6 gól, 10 gólpassz. Csak mert nem a szokásos "FM-wonderkid" nem muszáj automatikusan lefitymálni.LM10 írta:Di Maria, Mata, és most a Mallorcás Castro. Ő szerintem esélytelen Jeffren jobb nála.
Ebben egyetértek. Hasznosabb lenne Ini helyén mint Keita.Fernando írta:Hleb vissza kölcsönből. Hiba volt Pep-től, hogy támadóként játszatta, vérbeli szervező középpályás.bali 15 írta:Úgy tűnik hogy a Fabregas ügy vakvágányra került. Akkor lehet hogy Gourcuff-ot kellene?Egy támadó kp mindenképpen kell!!
Ibra maga azt nyilatkozta, hogy a Barcaban akar maradni. Ezt írják is az egyik cikkben de tudjuk, hogy ezek a nyilatkoztok nem mindig őszinték, hanem olyanok amit éppen a klub érdeke megkíván. Szóval nehéz tippelni. Ő azért jött ide, hogy a legjobb legyen és biztosan bántotta, hogy nem csak Messi volt sokkal magasabb szinten idén, hanem sokan mások is a csapatból. Ha ezen túl tudja tenni magát, képes harcolni úgy ahogy tette múlt szezonban is néhány mérkőzésen, akkor én örülnék a maradásának. Mert borzasztó tehetséges és hiszem, hogy ebben a játékrendszerben is megtalálhatja a helyét. Kérdés, hogy ő hiszi-e?barca0417 írta: De amúgy nekem még mindig sántítanak egy kicsit az Ibra távozásáról szóló hírek.