Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
socio66

2010.05.27. 15:16:30

Mascherano ugyanolyan lenne nekünk,mint a Real-nak Lassana Diarra. A spanyolnál kétszer gyorsabb angol bajnokságból érkezve egy vadállat lenne itt,megenné az ellenfeleket,mindenhova odaérne.
Védő,védekező játékosok közül ezért preferálnám a Premier League-es játékosokat,mert egészen más iramhoz vannak szokva,fizikailag kimagaslik akár egy ott középszerű játékos is a 'ligánkból'.
Ezért jöhet nálam szóba még a Tottenham-es gyerek,Palacios is.
De reméljük nem kell új játékost keresni erre a posztra,mert Touré marad,ő persze más szint,mint ezek a pitbullok,nála a technika is megvan.
Viszont ha távozik,akkor Mascherano.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.05.27. 15:13:53

Mata-t rem elfelejtjük. Viszont Di Maria :O Ő nagyon bírom a válogatottban is igen jó, a klubjában pedig pazar teljesítményt nyújt. Remélem minket választ ha megkeressük. Szóval ha balszélső kénne én neki örülnék a legjobban
Visca El Barca
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.27. 15:09:58

visca el barca írta:hagyjátok már ezt a hozzuk fel az utánpótlásból dumát :?

17 éves átlagéletkort akartok a kezdőben? vagy bilbao 2.0-t játszani?
Mert? Egy olyan Hleb, mint aki 08/09-ben ittvolt miben lenne jobb? Hogy van rutinja? Azzal aztán sokra ment itt... Én csak akkor hoznék fel az eddző helyében, ha van kit. És jelenleg 2 tehetséges irányítő áll a nagycsapat küszöbén... Szóval ha egy nem ideillő sztárocska jön, az oké -ilyen Young félék(nem az a posztja, azt énis tudom, de én erre a szintre gondolok) -, mert nem 17 éves? Nemértem a logikád, ha van lehetőség az utánpótláshoz nyúlni, szerintem logikusabb, mint kiadni 15 millákat Hleb szintű játékosokért - akit az Arsenalban tényleg bírtam, de itt semmit nem mutatott -, aztán kölcsönadni őket, és 2 év után meg végleg megszabadulni tőlük.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.27. 15:04:03

hagyjátok már ezt a hozzuk fel az utánpótlásból dumát :?

17 éves átlagéletkort akartok a kezdőben? vagy bilbao 2.0-t játszani?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.27. 14:57:35

Fernando írta: Hleb vissza kölcsönből. Hiba volt Pep-től, hogy támadóként játszatta, vérbeli szervező középpályás.
Hát én inkább tartózkodnék ettől a megoldástól. Amikor a szezon végén igazi vérbeli irányítót játszott, mégrosszabb volt, mint szélsőként. A Barca nem fekszik neki, ez van. Inkább Thiago épüljön a középpályán, mint ő szerintem... Szóval én fabregas helyett nem hoznék tölteléket, azt a szintet, amit az "idegen" focihoz szokott egyenlőre csak tehetséges irányítók hoznának - Gourcuff stb - azt szerintem az ifik is hoznák, mert nekik nem kell megszokni a rendszert, ezzel álmodnak kb... :D

A Touré-Mascherano váltásról meg... Legalább nem szidná senki Busit hajátszana, hanem örülnénk ha ő van a kezdőben, mert ez a Javier gyerek egy hentes. Persze, vannak jó ütemű szerelései, elég sok, de mecsenként kap kb sárgát/pirosat, és a PL-ben még többmindent el is néznek... Nem lennék túl boldog, inkább Ruedát hozzuk akkormár fel - 3/4 részben ez poén volt. :D

Az ilyen Mata féléktól meg a hideg ráz. Lehet, hogy jók, de ilyen szintű játékosunk nekünk is van - sőt, megkockáztatom, hogy jobb is - Pedro és Bojan, esetleg Jeffren személyében... Szóval igazán minőségi játékos jöjjön de csak HA elmegy Ibra - remélem nem -, mint pl Robinho - nagy kedvencem :D - vagy Neymar. Bár Neymar csak poén, ő még nem minőségi játékos, de szerintem robbanni fog a VB-n. Érdemes lenne figyeltetni, akárcsak Paulo Henriquet. A Santosban úgyérzem 2 gyémánt csiszolódik, és nekem hiányzik egy igazi Brazil a csapatból, gondolom értitek :D Bár Thiago félig az, úgyhogy ha beépülne idén, én már akkor is elégedett lennék a szezonnal, ha nem nyerünk semmit :lol:

Na, asszem abbahagyom, nagyon kalandozik összevissza az agyam, ksöz ha elolvastad azért :D
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.27. 13:54:50

Mikaos írta:Mascherano
1. drágább, mint Touré.
2. fegyelmezetlenebb, mint Touré. (piros lapokra gondolok)

Az tény, hogy Masche egy pitbull, és szinte mindenhova oda tud érni, és gyorsan szerelni. De én számomra nem ér többet ez az egy tulajdonság a másik kettőnél.
Tavaly talán még drága volt, idén szerintem 25-30-ért bőven el tudnánk hozni. Touré-t is ennyiért kínáljuk (bár baromira nem értem még mindig miért nem játszattuk idén rendesen...). Fegyelmezetlenebb... Hát a Premier Leage szerintem tök más. Ott a fő erény a gyorsaság meg a durvaság. Szerintem nem is nagy való az argentin-nek a PL, sokkal inkább illene a PD-be. Technikásabb, és a kisebb iramban nagyobb odafigyelést tudna kihozni magából. Én tárt karokkal várnám, DE CSAK HA MEGY TOURÉ.

Köszi az Ansaldí-s linket. Elolvastam, érdekes, bár nekem nem igazán kellene.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
El fanático
Entrenador del Barça

2010.05.27. 13:38:18

Fernando írta: Adsz linket? Nem találtam sport.es-en, legendásan vak vagyok.
A tegnapi számban volt, tessék:

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.27. 13:22:35

Mascherano
1. drágább, mint Touré.
2. fegyelmezetlenebb, mint Touré. (piros lapokra gondolok)

Az tény, hogy Masche egy pitbull, és szinte mindenhova oda tud érni, és gyorsan szerelni. De én számomra nem ér többet ez az egy tulajdonság a másik kettőnél.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.27. 13:21:54

El fanático írta:A Sport.es szerint Cristian Ansaldi után is érdeklődik a Barca, aki a Rubin Kazan bal bekkje, de bevethető a jobb oldalon és a középpályán is, 23 éves és 2012ig van érvényes szerződése a Kazan-nal...

Tény, hogy kellene valaki Dani Alves cseréje lenne és a Kazan valószínűleg nem kérne akkora őrült összeget.
Amúgy Ansaldi játszott mindkét BL csoportmeccsen is ellenünk, de nem emlékszem konkrétan az ő teljesítményére. :roll:
Adsz linket? Nem találtam sport.es-en, legendásan vak vagyok.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.27. 13:16:58

Én fix kezdő vagyok a Vác korosztályos csapatában, hívna a Barca. Nem mennék padozni... á.

Mascherano már tavaly nagyon akarat jönni, ha elmegy Touré akkor meg már biztos, hogy többet játszana itt, mint a Pool-ban. Én nagyon bírom a játékát, ő az egyetlen akit hoznék Touré helyére, ha megy az Elefánt (talán még Palacios a Spurs-ből, de ő még annyit nem bizonyított nekem).
El fanático
Entrenador del Barça

2010.05.27. 13:16:58

A Sport.es szerint Cristian Ansaldi után is érdeklődik a Barca, aki a Rubin Kazan bal bekkje, de bevethető a jobb oldalon és a középpályán is, 23 éves és 2012ig van érvényes szerződése a Kazan-nal...

Tény, hogy kellene valaki Dani Alves cseréje lenne és a Kazan valószínűleg nem kérne akkora őrült összeget.
Amúgy Ansaldi játszott mindkét BL csoportmeccsen is ellenünk, de nem emlékszem konkrétan az ő teljesítményére. :roll:
Kép
szbalint88
Jugador del Barça

2010.05.27. 13:16:11

duncan írta:
matador írta: Mármint, hogy eljönne-e abból a Liverpoolból, ami finoman szólva a süllyedő hajó benyomását kelti, Gerrard és Torres esetleges távozása mellett csak az Európa Ligában indulhat? Hülye lenne, ha nem akarna eljönni
Mascherano most 26. A legjobb korban van,ha most padozni akar tényleg nincs jól. Szerintem,ha nálunk koptatja majd a padot,akkor a válogatottból is hamar kikerül a kevés játéklehetőség miatt. Persze lehet itt többet kap majd,mint Liverpoolban és ez neki többet ér.
egyébként, csak teoretikusan, ha jönne, akkor miért is koptatná a padot?
Agypiercing
Barça B

2010.05.27. 13:15:10

duncan írta:Megvan az idei első hír arról,hogy abban az esetben,ha Touré megy,megszerezzük Mascherano-t. Nagyon boldog vagyok... :roll:
Akit érdekel nézze meg az elmundo-t.
http://www.elmundodeportivo.es/

Az egyik kifogásom,hogy Mascherano gyengébb,mint Touré.
A másik kifogásom,hogy Mascherano eljönne a Poolból,ahol fix kezdő a Barcába,ahol 3. lenne Keita és Busquets után??? Hülye,ha ezt meglépi.
most Luke Skywalkertől idézek:

Nooooooooooooooooooooooooo!!!! :cry:

ez az ember egy Materazzi-szintű figura. egy védekező középpályásnak agresszívnak kell lennie, ezt aláírom, de ő nem pusztán nagyon agresszív, hanem alattomos és sportszerűtlen játékos. azonkívül buta az előrejátékhoz, száz év alatt se tudna beilleszkedni a Barca passzjátékába. ráadásul aki a Premiershipben annyi kiállítást szed össze, mint ő, az a színművészeti tehetségektől hemzsegő La Ligában minden második meccsén pirosat kapna.ha Ibrahimovicsra azt mondtam egy éve, hogy nem illene ide, akkor Mascherano... ég és föld. nem is értem, hogy merülnek fel évről évre ilyen nevek, mint Materazzi, Poulsen vagy ő? remélem csak a vicces kedvű újságírók akarnak szórakozni az égbe szökő vérnyomásunkon...
Visca el Barça!
duncan
Jugador del Barça

2010.05.27. 12:40:15

matador írta: Mármint, hogy eljönne-e abból a Liverpoolból, ami finoman szólva a süllyedő hajó benyomását kelti, Gerrard és Torres esetleges távozása mellett csak az Európa Ligában indulhat? Hülye lenne, ha nem akarna eljönni
Mascherano most 26. A legjobb korban van,ha most padozni akar tényleg nincs jól. Szerintem,ha nálunk koptatja majd a padot,akkor a válogatottból is hamar kikerül a kevés játéklehetőség miatt. Persze lehet itt többet kap majd,mint Liverpoolban és ez neki többet ér.
matador
Jugador d'estrella

2010.05.27. 12:11:16

duncan írta:Megvan az idei első hír arról,hogy abban az esetben,ha Touré megy,megszerezzük Mascherano-t. Nagyon boldog vagyok... :roll:

A másik kifogásom,hogy Mascherano eljönne a Poolból,ahol fix kezdő a Barcába,ahol 3. lenne Keita és Busquets után??? Hülye,ha ezt meglépi.
Mármint, hogy eljönne-e abból a Liverpoolból, ami finoman szólva a süllyedő hajó benyomását kelti, Gerrard és Torres esetleges távozása mellett csak az Európa Ligában indulhat? Hülye lenne, ha nem akarna eljönni
d
Entrenador del Barça

2010.05.27. 11:59:42

albicelesteX írta:Komolyan mondom a hányinger kerülget most már lassan attól ami a Klub körül folyik!Nevekkel dobálóznak,óriási összegekkel,nagy pénzekért igazolt játékosok tömkeleg kölcsönben akikkel nem hogy mi gyengébb csapatok nincsenek előrébb,elüldözve Eto'o helyette Ibra akinek már ott tartunk esélyt sem adnának még egy évet,most a Yaya ügy...meg harc Fabregasért!Nekem undorító már az egész én nem ezt a Barcelonát ismertem...az ilyen mentalitás nekem anno egy másik csapattal volt párhuzamos akiket többek között ezért "nem szeretek".....El sem olvasom már ezt a sok idióta cikket sem az El mundo-n is meg itt is ezek barom találgatások...
Kicsit túlságosan komolyan veszed, az egész herce-hurca 90%-ban a média agyszüleménye illetve hypeja. Ne olvasgasd az átigazolási PLETYKÁKAT és máris jobb lesz a kedved. A végén úgyis az fog történni, hogy lesz 2-3 új játékosunk aztán annyi.
Egyébként ez a népszerűség átka...
duncan
Jugador del Barça

2010.05.27. 11:57:49

Megvan az idei első hír arról,hogy abban az esetben,ha Touré megy,megszerezzük Mascherano-t. Nagyon boldog vagyok... :roll:

albicelesteX
A Vadász

2010.05.27. 11:54:18

Komolyan mondom a hányinger kerülget most már lassan attól ami a Klub körül folyik!Nevekkel dobálóznak,óriási összegekkel,nagy pénzekért igazolt játékosok tömkeleg kölcsönben akikkel nem hogy mi gyengébb csapatok nincsenek előrébb,elüldözve Eto'o helyette Ibra akinek már ott tartunk esélyt sem adnának még egy évet,most a Yaya ügy...meg harc Fabregasért!Nekem undorító már az egész én nem ezt a Barcelonát ismertem...az ilyen mentalitás nekem anno egy másik csapattal volt párhuzamos akiket többek között ezért "nem szeretek".....El sem olvasom már ezt a sok idióta cikket sem az El mundo-n is meg itt is ezek barom találgatások...
Kép
Joee777
Barça B

2010.05.27. 11:34:30

recrea írta:
LM10 írta:Di Maria, Mata, és most a Mallorcás Castro. Ő szerintem esélytelen Jeffren jobb nála.
Szóval nem tudom, hogy Ibrával mi lesz végül, kár, hogy ilyen nagy még a bizonytalanság.
Jól hangzik egy "sztár" neve a bal oldalra, ennek ellenére én nem vennék senkit. Pedro és Bojan hosszútávon sztem jó megoldás erre a postzra, ráadásul az idény második felében mindketten jól játszottak, látszik a fejlődés náluk, tartom, ha Pep hamarabb kezdi el játszatni Bojant, még őt is meghívta volna az öreg a válogatottba. Tilos egy ekkora tehetséget, mint Bojan, elpazarolni. Pedro meg évről évre jobb, ha javítja az egy az egy elleni játékát, remek szélső lehet. A helyzetkihasználása meg egyedi a mai futballvilágban. Erőltessük őket no, és meglesz az eredménye.
Teljesen egyetértek!! Bojan több percet érdemel ! Mindkét fiatalunk nagyon jó, teljesen felesleges támadót vagy szélsőt igazolni, mert akkor előlük veszik el a fontos perceket, és megállhat a fejlődésük. Ez pedig hatalmas öngól lenne, mert az ilyen saját nevelésű fiatalokra épül a Barca filozófiája és családja!
recrea
Llegenda del Barça

2010.05.27. 10:31:39

LM10 írta:Di Maria, Mata, és most a Mallorcás Castro. Ő szerintem esélytelen Jeffren jobb nála.
Szóval nem tudom, hogy Ibrával mi lesz végül, kár, hogy ilyen nagy még a bizonytalanság.
Jól hangzik egy "sztár" neve a bal oldalra, ennek ellenére én nem vennék senkit. Pedro és Bojan hosszútávon sztem jó megoldás erre a postzra, ráadásul az idény második felében mindketten jól játszottak, látszik a fejlődés náluk, tartom, ha Pep hamarabb kezdi el játszatni Bojant, még őt is meghívta volna az öreg a válogatottba. Tilos egy ekkora tehetséget, mint Bojan, elpazarolni. Pedro meg évről évre jobb, ha javítja az egy az egy elleni játékát, remek szélső lehet. A helyzetkihasználása meg egyedi a mai futballvilágban. Erőltessük őket no, és meglesz az eredménye.
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.27. 09:47:57

Végülis alapember a majdnem BL-ig jutó Mallorcában, 35 meccsen 6 gól, 10 gólpassz. Csak mert nem a szokásos "FM-wonderkid" nem muszáj automatikusan lefitymálni. :) Ennek ellenére én sem hiszem, hogy ő kellene ide.

Mondjuk én úgy vélem, ha Fabregast sikerül megszerezni, nem kell balszélső. Maradjon csak Ibra, kapja meg az esélyt. Ha nem megy neki, akkor is ott lesz Villa középre, balszélre meg Iniesta és Pedro.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.27. 09:43:56

Fernando írta:
bali 15 írta:Úgy tűnik hogy a Fabregas ügy vakvágányra került. Akkor lehet hogy Gourcuff-ot kellene? :-k Egy támadó kp mindenképpen kell!!
Hleb vissza kölcsönből. Hiba volt Pep-től, hogy támadóként játszatta, vérbeli szervező középpályás.
Ebben egyetértek. Hasznosabb lenne Ini helyén mint Keita.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.27. 09:38:08

barca0417 írta: De amúgy nekem még mindig sántítanak egy kicsit az Ibra távozásáról szóló hírek.
Ibra maga azt nyilatkozta, hogy a Barcaban akar maradni. Ezt írják is az egyik cikkben de tudjuk, hogy ezek a nyilatkoztok nem mindig őszinték, hanem olyanok amit éppen a klub érdeke megkíván. Szóval nehéz tippelni. Ő azért jött ide, hogy a legjobb legyen és biztosan bántotta, hogy nem csak Messi volt sokkal magasabb szinten idén, hanem sokan mások is a csapatból. Ha ezen túl tudja tenni magát, képes harcolni úgy ahogy tette múlt szezonban is néhány mérkőzésen, akkor én örülnék a maradásának. Mert borzasztó tehetséges és hiszem, hogy ebben a játékrendszerben is megtalálhatja a helyét. Kérdés, hogy ő hiszi-e?
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.27. 09:16:16

A Milan adja oda Ibráért Ronaldinhot és meg van oldva a balszélső poszt. :D
Viccet félretéve, ha balszélsőt akarunk akkor az nagyon jó játékos legyen, Ne egy Mata-Castro szintű szerű játékos miatt padozzon Pedro, vagy Bojan.
Egyébként ha igaz a balszélső kérdés, akkor örülnék Robinho újra képbe kerülésének.
De amúgy nekem még mindig sántítanak egy kicsit az Ibra távozásáról szóló hírek.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.27. 08:07:52

Állítólag a Milan 35 millió eurót és egyik csatárát ajánlaná a Barcelonának Ibráért. A Barca választhatna, Huntelaar és Borriello közül. A cikkben tudni vélik, hogy Ibrának nem jött be a spanyol foci és szívesen menne a Milánba, mert jobban fekszik neki az a stílus.
Nem tudom mennyi a valóságalapja, íme a cikk: ElMundoDeportivo

Szerk: Egy másik cikkben egy kissé más forgatókönyv van felfestve, ami szerint Ibra ugyancsak a Milánhoz menne (összegről nem írnak) és helyett Matat hoznák ide. Ezt csak lehetséges forgatókönyvként említi a cikkíró, szóval egyelőre ez a lehetőség még nagyon fantáziálgatás.
A cikk elején viszont hasonló témákat feszeget mint az El Mundo Deportivós is, hogy Ibrának nem jött be ez a stílus.
Cikk: barcelona.footballclub.ro

Szerk2: Ahogy nézem a sport.es is egy lehetőségként beszél Mataról, igaz több más játékossal együtt.
Lezárt