Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor meg olyan Riquelmés a szitu!de végülis nem hinném,hogy ez a srác monyuk 5év múlva 50mihályért elmegy mondjuk a cselzibe,vagy máshobva,szóval sztem ezek a 20-30%ok annyira fölöslegesek ilyen "kis"játékosoknál...Cooltiszo írta:Sztem eladtuk, mert az írja hogy megmaradt a 20 %a a játékjogának.
ez azt jelenti, h a Barca C-ben focizott tavaly, és a köv szezonban a Portsmouthabn folytatja... egyébként 300ezer euróértSongo'o, who has been playing pre-season football with Barcelona C in the Fourth Division, will play for Portsmouth next season.
Szerintem ő ment oda tőlünkBadi írta:hm ez nem az a Songoo akire én gondoltam, de 18 éves porcmöszből nem lehet rossz..
nem mi vettük, hanem mi adtuk el a Porstmouth-nak
Nem tom ki ez?
Mindenki eladó.........csak nem mindegy, hogy mennyiért..Vito írta: ha Kompany eladó, nem értem, hogy miért nem jött szóba nálunk?
Én is bírom...Morminho írta:hát Cissé tényleg jó vétel lenne sztem, de elpasszoltuk Saviolát, most biztos nem veszünk csatárt...és nem hiszem, h vmi olcsó lenne Cissé.A. Gábor írta:Cissét kéne +venni.....
árusítja a pool.....
nem tudjátok mennyiért???
1ik nagy kedvencem (aki felvett MSN-re az tudja bizonyítani)
hát Cissé tényleg jó vétel lenne sztem, de elpasszoltuk Saviolát, most biztos nem veszünk csatárt...és nem hiszem, h vmi olcsó lenne Cissé.A. Gábor írta:Cissét kéne +venni.....
árusítja a pool.....
nem tudjátok mennyiért???
DeLG írta:Sorin csak kolcsonben volt nálunk, nem