La Liga / Copa del Rey
Valaki megtudná mondani, hogy melyik adón lesz a spanyol meccs? (előre is ty, remélem Villa lő egyet;)
- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem is ez 4-2-3-1 lesz. Érdekes, hogy ebből 10 ember vagy a Barca vagy a Real játékosa, és ott van Silva, aki lehet, hogy Realos lesz.lui1698 írta:Spanyol kezdő:
Casillas; Sergio Ramos, Piqué, Puyol, Arbeloa; Busquets, Xabi Alonso; Silva, Xavi, Iniesta; y Villa
A Busquets ellenzők meg megint kitalálhatják, hogy VDB is Sergi faterjának a hawerja

4-2-3-1-nek tűnik ez nekem... (valszeg az is leszlui1698 írta:Spanyol kezdő:
Casillas; Sergio Ramos, Piqué, Puyol, Arbeloa; Busquets, Xabi Alonso; Silva, Xavi, Iniesta; y Villa

- lui1698
- Llegenda del Barça
Spanyol kezdő:

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Régen annyira elleneztem ezeket, de mostmár azt mondom, jót tenne a spanyol bajnokságnak, ha jó nagy pénzesek szálnának be. Az angol csapatokhoz képest baromi csórok a spanyolok. Ezért eléggé le is van maradva mind színvonalban, mint élvezhetőségben és sikerességben. Nem azt mondom, hogy Chelsea-ket meg Man Cityket kell építeni, de jó lenne ha több Sevillához hasonló csapat lenne.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... it-2030573
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Llegenda del Barça
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ahhoz képest, hogy Asenjo mekkora ígéretként érkezett, hogy berobban a köztudatba mint casillas utód. 
bár De Gea-ról is jókat lehet hallani elvileg.

bár De Gea-ról is jókat lehet hallani elvileg.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- ab1daL
- Director del Fútbol
Igen, Asenjo megsérült, aztán jött De Gea, aki annyira meggyőzte Florest, hogy ő maradt az első számú kapus.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h De Gea h lett 1. számú kapus az At.ma-ban? Mert év elején még Asenjo vt az nem, v rosszul tudom? Ha igen vt valami sérülése Asenjonak, h De Gea lett a kapus v csak gondolt egy merészet az edző?![]()
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
erre én is kiváncsi lennék. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Llegenda del Barça
Azt szeretném kérdezni, h De Gea h lett 1. számú kapus az At.ma-ban? Mert év elején még Asenjo vt az nem, v rosszul tudom? Ha igen vt valami sérülése Asenjonak, h De Gea lett a kapus v csak gondolt egy merészet az edző?

- El fanático
- Entrenador del Barça
* bocsánt nem ebbe a topikba szánt post - kérem az egyik modit, hogy törölje. 

egy kis reklámért eladom anyámat is, ne viccelj. egyébként meg: attól, hogy az eurobarca fórumai nekem speciel nem tetszenek, attól még személyes problémám nincsen a kommentelő arcokkal, barca-drukkerek vagytok, jelen esetben spanyol-drukkerek, úgyhogy a blogot nektek is örömmel ajánlom.HAnonymus írta:Ez meglepő. Az NST kommentjei közt állandó az eurobarca felé irányuló eke. Hogyhogy mégis?
kikerült egyébként az új poszt, a spanyol keretről az első, még egy lesz, jó olvasgatást annak, akit érdekel:
http://seleccion.blog.hu/2010/05/27/a_l ... inre_lep_i
Ez meglepő. Az NST kommentjei közt állandó az eurobarca felé irányuló eke. Hogyhogy mégis?
Senna kb egész szezonban sérült volt, és talán azért veszi ki a védekezésböl is a részét, mert az a feladata...
- Szed
- Barça B
OFF: Lám-lám egy nst-s híresség az eurobarcánrizla írta:
a keretről a blogomon lesz egy hosszú eszmefuttatás holnap, remélem elolvassátok majd, miután a barca rengeteg játékost ad a keretbe, elég durván érintve vagyunk.
röviden: senna azért maradt ki, mert gyenge szezont produkált. tényleg vitatható a kimaradása, de majd meglátjuk.

ON: Hallottam olyan híreket, hogy a vb után Puyol lemondaná a válogatottságot, ez vajon mennyire lehet igaz?
All My Best Friends Are MetalHeads
Nekem is fura volt, h Del Bosque kihagyta.ElBartimaeus írta:Csak én nem értem, hogy miért nincs a spanyol keretben Marcos Senna? Szerintem igazán remek játékos, ahogy emlékszem sok szép megindulása volt, míg a védekezésből is kivette a részét. Talán Javi Martínez helyett jöhetett volna.
A másik, ami eléggé szembetűnő volt az az, hogy 6 középpályás és 7 támadó/csatár van. Ami arra enged következtetni, hogy az eddigi 4-4-2-n valószínűleg változtatni fog Del Bosque. Akár egy 4-3-3-ra, ami még inkább közelítené a válogatottat a Barcához.
Az EB-t nyert csapat egyik legjobbja volt. Nagy munkabirású, ahogy Te is irtad kiveszi a védekezésből is a részét. Az igaz, h gyengébb szezonja volt idén, de ettől szerintem még helye lett volna a keretben.
A változtatás szerintem nem valószinű. Nagyon jól megy igy a spanyoloknak, nem látom értelmét annak, h változtatni kellene. Plusz még ahhoz, h az új rendszert megszokják idő is kellene és a vébéig azért nincs olyan sok idő.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
a keretről a blogomon lesz egy hosszú eszmefuttatás holnap, remélem elolvassátok majd, miután a barca rengeteg játékost ad a keretbe, elég durván érintve vagyunk.ElBartimaeus írta:Csak én nem értem, hogy miért nincs a spanyol keretben Marcos Senna? Szerintem igazán remek játékos, ahogy emlékszem sok szép megindulása volt, míg a védekezésből is kivette a részét. Talán Javi Martínez helyett jöhetett volna.
A másik, ami eléggé szembetűnő volt az az, hogy 6 középpályás és 7 támadó/csatár van. Ami arra enged következtetni, hogy az eddigi 4-4-2-n valószínűleg változtatni fog Del Bosque. Akár egy 4-3-3-ra, ami még inkább közelítené a válogatottat a Barcához.
röviden: senna azért maradt ki, mert gyenge szezont produkált. tényleg vitatható a kimaradása, de majd meglátjuk.
császtok, aki a spanyoloknak szurkol a VB-n, vagy csak érdekli hogy hogyan nyomják xaviék, az a jövőben olvasgassa az index hivatalos törzsszurkolói blogját:
http://seleccion.blog.hu
http://seleccion.blog.hu
igen, de meg eléggé meg fogsz döbbenni: pedro a 2-es mezben szerepel majd (nem elírás, KETTES), valdesé a 12-es (reina-é 23, hátha ez azt jelenti, hogy viktor lesz a második számú kapus, bár nem hinném, ennyi erővel pedro fix kezdő lesz minden meccsen a csatársorban: DDDD)[/quote]Lehet tudni, hogy a válogatottban Pedro és Valdes milyen mezszámot fog viselni?
- Varatrix
- Director del Fútbol
Lehet tudni, hogy a válogatottban Pedro és Valdes milyen mezszámot fog viselni?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Idényösszefoglaló: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... i-2029435/
K.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Csak én nem értem, hogy miért nincs a spanyol keretben Marcos Senna? Szerintem igazán remek játékos, ahogy emlékszem sok szép megindulása volt, míg a védekezésből is kivette a részét. Talán Javi Martínez helyett jöhetett volna. 

- levproff
- Director del Fútbol
Az mekkora már, hogy 3 kapus van?
Gólörömnél kicsi a rakás?!
http://www.youtube.com/watch?v=Elg-1kSYCKs&NR=1

Gólörömnél kicsi a rakás?!

http://www.youtube.com/watch?v=Elg-1kSYCKs&NR=1

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Charlie
- Öreg Harcos
Hahaha, hát ez komoly, hogy született itt 8 gól?!
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello