Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az a baj(?), hogy amikor ezt meghúzta, akkor be is jött neki. igen, nekem se tetszett a hiánya, de amíg a döntései nagyrészt bejönnek és idén is egy ilyen évet produkálunk, akkor ilyen szinten mégis hogy lehet osztani? nálam még mindig a csapat érdekei a fontosabbak, nem pedig egy-egy játékos igénye, mégha az egyik kedvencem is.Sőt! Pep inkább Maxwellt hozta középpályára,Keitát balra,véletlenül sem Touret be,áá dehogyis.
hogyne kéne neki. ha Busquets megsérül vagy eltiltják mégis ki játszik majd a helyén? ha Iniesta sérülésből lábadozikm és Xavinak méteres szakadás van a lábában ki játszik majd? egyedül Keita? ne írjunk már úgy, mintha nulla percet játszott volna. igenis játszott, és erre a játékmennyiségre miért ne lenne szüksége Pepnek megint? ha elmegy, akkor pont ezért kell valaki a helyére, hogy "átvegye" azokat a játékperceket.És egy ilyen év után,Pep képes olyat nyilatkozni,hogy neki kell Toure.
Ha pedig a te véleményedet követjük,épp,hogy nem kéne hozni senkit!
Toure itt volt idén,mégis a "félmegoldásos" Keita játszott középen,vagy akár Maxwell.
Fecooo!Fecooo írta:kristop látom nem érted, h Sanama mire céloz... majd sztem el fogja magyarázni, én már nem fárasztom magam a folytonos ismétlésekkel...
nekem nincs bajom a katalánnal, itt nem ő a hibás, hanem kizárólag Pep a képmutatásával...
Kristop, Toure Yaya a keret tagja volt idén is. Mégis Keitával operáltunk szinte egész évben,meg Busquetsel.Fecooo írta:kristop látom nem érted, h Sanama mire céloz... majd sztem el fogja magyarázni, én már nem fárasztom magam a folytonos ismétlésekkel...
nekem nincs bajom a katalánnal, itt nem ő a hibás, hanem kizárólag Pep a képmutatásával...
Engem is idegesített a Keita és Busi favorizálás mindenek felett, viszont ehhez Businak semmi köze. A kettő közül belőle legalább lehet vmi, vannak nagyon jó meccsei, szinte minden meccsen van kiemelkedő megoldása (aki ezeket nem veszi észre az vak, emiatt szerelmes belé Pep, ugyanis ő áll legközelebb a fiatal énéhez, a hátsó irányítóhoz).Sanama írta:Srácok nemtudom, ha Toure után jön VKP akkor ennél is mérgesebb leszek Pepre.
Nem azért,de nekem nem fogja bemagyarázni senki sem,hogy nem üldözi el Pep Yayat. Mikor tökmind1 volt mi van, akkor is Keita-Busi volt fent,még inkább kitette Keitat balra,Maxwellt középre,csak ne Toure játszon...
És akkor most mondja hogy neki kell, persze.
Oké elmegy,de ha még utána idehoz valakit a helyére az lesz abszurd.
mégha így is lenne, akkor is gyakorlatilag csak ő volt a vkp posztra, meg egy pocsék formájú Touré. nem csodálom, hogy ő lett szépen lassan a stabil kezdőnk.nem. én azért utálom mert nagyon messze van a barcelona szinttől és ennek ellenére húdejó játékosnak van kikiáltva.
a tenerifeben jó lenne de nem itt. ha nem első számú játékos lenne, egy szót nem szólnék...
ha elmegy az egyik legjobb vkp, akkor márpedig én elvárom, hogy keressenek a helyére valakit. ne kezdjünk már félmegoldásos Keitával, meg Maquezzel mint csere vkp egy évet.Srácok nemtudom, ha Toure után jön VKP akkor ennél is mérgesebb leszek Pepre.
ebben most mond el mi az abszurd? ha kell neki, de Touré mégis távozik, alkkor kell egy játékos aki elvégzni ugyanazt a feladotot, amit Pep Tourénak szánna.s akkor most mondja hogy neki kell, persze.
Oké elmegy,de ha még utána idehoz valakit a helyére az lesz abszurd.
Első részével egyetértek, szánalmasak az itt áskálódó emberek.Fernando írta:Most komolyan azért szidjátok meg utáljátok, mert őt tette be Pep többször? Mekkora szánalom már ami itt megy.
Év elején voltak megingásai, de szerintem a szezon hajrájára ismét nagyon jó formában volt.
Nem állítom, hogy jobb, mint Touré. Az elefánt jelenleg jobb megoldás a vkp posztra, de azért nevetséges, röhejes túlzásokba esnek itt páran.
Ha meg megy Touré, szerintem így is-úgy is érkezni fog valaki a helyére, Sergi ide, Sergi oda. Egy vkp-val nem lehet kihúzni egy szezont. (Keita lehet megy, de ha nem akkor is balközépként nyomatjuk, Márquez meg 70-80, hogy megy).
Ha ezt komolyan gondolod, akkor szerintem elkéne gondolkodnod néhány dolgon.visca el barca írta:nem. én azért utálom mert nagyon messze van a barcelona szinttől és ennek ellenére húdejó játékosnak van kikiáltva.Fernando írta:Most komolyan azért szidjátok meg utáljátok, mert őt tette be Pep többször? Mekkora szánalom már ami itt megy.
a tenerifeben jó lenne de nem itt. ha nem első számú játékos lenne, egy szót nem szólnék...
nem. én azért utálom mert nagyon messze van a barcelona szinttől és ennek ellenére húdejó játékosnak van kikiáltva.Fernando írta:Most komolyan azért szidjátok meg utáljátok, mert őt tette be Pep többször? Mekkora szánalom már ami itt megy.
Úristen. Azt hiszed azért nem írtam oda a HA szócskát. Jézusom...Attól még, hogy nem írtad oda a "HA" szócskát a mondat elejére, a jelentése nem változik. Tehát erre az a válaszom, hogy (ha) öreganyám villamos lett volna...
Egyébként Senna már a 34-hez közelít.
A minimális tisztelet és megbecsülés is hiányzik egy nagyon jó Barca-játékossal szemben. ÉS ez gusztustalan.
Nem.nem gondoljátok ? Rolling Eyes
Csak nincs akkora szerencséje hogy 2 edzőnél is preferálják a játékat. Jó nem mondom hogy jobb mint Toure de jó úton halad a srác. Az meg hogy a válogatottból is kiszoritott 1 nagy nevet az már téll jelezz vmit nem gondoljátok ?LG írta:Egy pénzéhes színész-bohócról van szóA minimális tisztelet és megbecsülés is hiányzik egy nagyon jó Barca-játékossal szemben. ÉS ez gusztustalan.Nem győzőm hangsúlyozni, h szimplán szerencsés a kölök. Annyira jó csapat van körülötte, mind a Barcelonában, mind a válogatottban, h még egy buta hibái, eladott labdái is beleférnek. Vicc, h ez az ember szorít ki egy Tourét, ill. egy Sennát.
Egy pénzéhes színész-bohócról van szóA minimális tisztelet és megbecsülés is hiányzik egy nagyon jó Barca-játékossal szemben. ÉS ez gusztustalan.
Ezerszer el lett magyarázva, hogy Busquets nemcsak a keretben van, hanem kezdő is, ráadásul nemcsak az utolsó meccsen!visca el barca írta:lerágott csont.Mikaos írta: És Del Bosque-val mi a helyzet? Ő sem látja, hogy Busquets "bőven nincs olyan jó játékos, hogy helyet követeljen magának a kezdőben" a spanyol válogatottban is? Ráadásul ott lesz a VB-n is.
ezerszer el lett magyarázva, hogy a spanyol válogatottban xabi alonsot leszámítva nincs egyetlen épkézláb vkp és eggyel nem lehet nekifutni egy vb-nek.
ennyi. csak ezért van ott a keretben
Attól még, hogy nem írtad oda a "HA" szócskát a mondat elejére, a jelentése nem változik. Tehát erre az a válaszom, hogy (ha) öreganyám villamos lett volna...Sanama írta:Senna egézséges lenne Busquets Barcelonaban pihenne .
Az EB-t nyert csapatnak Senna alapembere volt.
Teljesen egyet értek!kabekabe írta:Busi kinőtte magát, nagy tehetség, beleillik a játékunkba. A válogatottban nem lennék meglepve ha egy-két meccsen akár kezdő is lenne, cserének az elsők közt les. Volt már olyan barátságos meccs ahol a kapitány azt mondta az ő beállítása hozta meg a változást a csapat játékában, azt mondta remekül irányította a csapatot mind a két tizenhatos előtt.
Ugyan hajlamos műesésekre, de CR szintre ne tegyük már. És halkan jegyem meg, ha ő ennyitől végtelenül ellenszenves lesz, akkor Danival mi a helyzet? Ő többet szokott színészkedni.
Szépen fejlődik, bár helyenként a játéka lassú és könnyelmű, ennek ellenében viszont egyre kreatívabb, fizikálisan is erősebb, megbízhatóbb. Lassan Yaya szintű játékos lesz. Nem jobb, de ha rosszabb is, akkor sem sokkal már.
Hatalmas húzás volt Peptől! őszintén gratulálok Pepnek és Serginek is!