Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én a 2.évad miatt hagytam abba mert nem tetszett, akkor ha még a fanoknak se tetszett a 3. velem mi lesz?Pocs13 írta:Szerintem is a 3. egy kicsit gyengébb volt, de azért egy kicsit csalóka a kifejezés. Nekem az is nagyon tetszett, csak a többi túl magasra tette a lécetFecooo írta: a 3. évad kicsit gyengébb lett, de...
Szerintem is a 3. egy kicsit gyengébb volt, de azért egy kicsit csalóka a kifejezés. Nekem az is nagyon tetszett, csak a többi túl magasra tette a lécetFecooo írta: a 3. évad kicsit gyengébb lett, de...
Ahogy mondod..Fecooo írta:Fernando írta:Elkezdtem nézni a Dexter-t, eddig elég jó, rosszabbra számítottam. Nem szeretem az ilyen helyszínelős sorozatokat, meg nyomozósokat, de ez meg van spékelve azzal, hogy a tag nem 100-as, így még izgi lesz.
a 3. évad kicsit gyengébb lett, de...
a 4. évad végére borzongani fogsz és várni fogod nagyon szeptembert...( a folytatást)
a befejezés egészen egyszerűen zseniális lett és ha már kellően beleélted magad addig (sztem bele fogod), akkor komoly hatást fog elérni
(nálam elérte a célt
)
Fernando írta:Elkezdtem nézni a Dexter-t, eddig elég jó, rosszabbra számítottam. Nem szeretem az ilyen helyszínelős sorozatokat, meg nyomozósokat, de ez meg van spékelve azzal, hogy a tag nem 100-as, így még izgi lesz.
A szökevény, Életre-halálrabouba írta:Olyan filmeket keresnék amelynek a főszereplője valami szuperkém vagy ilyesmi, és közben beutazza világot,hogy mindenki az ő nyomában van..
olyasmikre gondolok ,mint a Bourne filmek,Hazugságok hálója ,Sakál..
Bírom az ilyen filmeket
Vagy akár a Hatodik érzékIlúvatar írta:Seven (1995 -ös filmfaithnomore írta:Tudtok ajánlani valami olyan filmet ami thriller féleség, de van benne elég sok misztikum van benne, és a végén elég erős cliffhanger?
Ilyen fajtára gondolok hogy pl. Felejtés, Lucky number Slevin, vagy a Tökéletes trükk.)
Érdekes lehet, főleg ha nem vesznek el a szálak közt.....
Seven (1995 -ös filmfaithnomore írta:Tudtok ajánlani valami olyan filmet ami thriller féleség, de van benne elég sok misztikum van benne, és a végén elég erős cliffhanger?
Ilyen fajtára gondolok hogy pl. Felejtés, Lucky number Slevin, vagy a Tökéletes trükk.
007bouba írta:Olyan filmeket keresnék amelynek a főszereplője valami szuperkém vagy ilyesmi, és közben beutazza világot,hogy mindenki az ő nyomában van..
Bírom az ilyen filmeket
Mission impossible 1-2-3?bouba írta:Olyan filmeket keresnék amelynek a főszereplője valami szuperkém vagy ilyesmi, és közben beutazza világot,hogy mindenki az ő nyomában van..
Bírom az ilyen filmeket
Fernando írta:Viharsziget: Most a végén megbolondult vagy sem? Az utolsó párbeszéd nem volt világos nekem.
Nos,akkor nem nagyon van olyan film,amiben ne csalódnál ezek szerint.Vagy mondj egy olyat,amiben nincsenek más filmekben már ellőtt jelenetek.Ilúvatar írta:Nem rég néztem meg az Afterlife trailer -jét, és csalódtam megint. Miért? mert összevissza lopkodták különböző filmekből a jeleneteket. pl. Ultravioletből, vagy a Mátrix forradalmakból, vagy a penge című filmekből, és még sorolhatnék.miihii írta:Nekem speciel semmi gondom nem volt a folytatásaival,nagyon bejövős az egész széria.(Bár a 3. részben volt pár jelenet,ami egy kicsit sok volt nekem,de ennyi belefért...)Épp ezért kíváncsian várom már a folytatást,ami állítólag szept. 17-én jön ki,Resident Evil:Afterlife címmel.
amúgy itt a trailerje:
http://www.youtube.com/watch?v=9dc5iiT0f1s
pl. az 1:30 -nál mátrix forradalmak jelenete van.