Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a név amit adni akarszS.Agüero írta:Azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet átnezevni a videót vagy mi.
PL: Valaki írja, hogy: Itt, és akkor az itt az ilyen piros lesz és az a videó. Hogy lehet azt így "átnevezni" a videót?
kösz. Ami még érdekel: kb mennyit tud ez a kari. Én az NVIDIA 8600-8800-asokat ismerem leginkább. Ezekhez képest ez mit tud?csababarca írta:noname írta:Még 1 kérdés: Az acereknek mennyire bírja az akkujuk?
Szerk: Illetve ezek a videokártyák mit tudnak?
Intel GMA 4500M
NVIDIA G102M
ATI Radeon HD4570
ATI HD4330
én a hd 4570est ajánlom,egy 512 megás már jó,1 gigás már hab a tortán:D
Az aksi-és ezt az előttem szólónak is üzenem- nem laptop márka függő,asusba is lehet rakni jobb aksit is,dellbe is rosszabbat.Enyém is csak másfél órát bír,ez az egy hátránya van,de lehet bele rakatni jobbat.Szóval ez nem márkafüggő.
noname írta:Még 1 kérdés: Az acereknek mennyire bírja az akkujuk?
Szerk: Illetve ezek a videokártyák mit tudnak?
Intel GMA 4500M
NVIDIA G102M
ATI Radeon HD4570
ATI HD4330
noname írta:Azoktól kérnék segítséget, akik otthon vannak laptopokban.
Lassan befejezem a sulit és kezdek nézegetni laptopokat a különböző helyeken, csak nemigazán értek hozzá.
1. Milyen procit érdemes nézni? Annyi tudok, hogy 2magos lesz, gondolom az intelek jobbak, de ott is vannak core 2 duok, centrino dual coreok, i3, i5...
Az amd-k se tudom milyenek. Aki meg tudná mondani, hogy milyen proci válik be jobbon, annak nagyon megköszönném.
2. Videokártya milyen legyen. Nekem jelen pillanatban(az otthoni PC-mben) egy Nvidia 8800 GS kártya van. Szeretném, ha a laptopban is legalább ilyen kártya legyen.
3. Úgy általában milyen márkájú legyen a laptop. Dell, Acer, Asus...Illetve a különbööző márkáknak az akkuja különböző ideig bírja???
Nos elég sok kérdésem volt...A PC-kben visoznylag otthon vok, de ezekben absozlút nem. Előre is köszönöm a segítséget!
noname írta:Azoktól kérnék segítséget, akik otthon vannak laptopokban.
Lassan befejezem a sulit és kezdek nézegetni laptopokat a különböző helyeken, csak nemigazán értek hozzá.
1. Milyen procit érdemes nézni? Annyi tudok, hogy 2magos lesz, gondolom az intelek jobbak, de ott is vannak core 2 duok, centrino dual coreok, i3, i5...
Az amd-k se tudom milyenek. Aki meg tudná mondani, hogy milyen proci válik be jobbon, annak nagyon megköszönném.
2. Videokártya milyen legyen. Nekem jelen pillanatban(az otthoni PC-mben) egy Nvidia 8800 GS kártya van. Szeretném, ha a laptopban is legalább ilyen kártya legyen.
3. Úgy általában milyen márkájú legyen a laptop. Dell, Acer, Asus...Illetve a különbööző márkáknak az akkuja különböző ideig bírja???
Nos elég sok kérdésem volt...A PC-kben visoznylag otthon vok, de ezekben absozlút nem. Előre is köszönöm a segítséget!
Kosz a gyors választGergolino írta:Biztos, h megmaradnakbarca6 írta:Teljesítménynövelés a merevlemez töredezettségmentesítésével
Ha ezt elindítom a gépen akkor megmaradnak a fájlok a merevlemezen??
Nekem van pipámVictor_Valdes írta:Vélemény, erről?
http://www.mediafire.com/?kdmdoiadzzlPerrero írta: köszi, jöhet